Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
aha, prvemu chyba uz len zopar malych stvorcekov k milionu
--podla mapky co tam ma, pojazdil aj Slovensko, a dokonca aj Male Karpaty
-btw, kusok nizsie na pozicii #32 je Wout van Aert
Maximilian Schnell je veľký človek 😃 on je fulltime bikepacker a testuje veci od decathlonu. Roky jazdil na tom ich titánovom gravely.
Ponúka aj takú službu, že mu poviete z kade kam chcete bikepackingovať a on vám za poplatok vymyslí trasu a navrhne vhodné miesta na bivak a tak 😃 nikdy som jeho služby nevyužil, ale je to zaujímavý koncept.
motivacia https://www.strava.com/activities/9107983979
Set a new (unofficial) Veloviewer Single Ride Max Square world record today with a 25 x 25 Max Square!
This was done the proper way: single ride, solo, unsupported and with no sleep. In total I covered 643 tiles. (25 x 25 = 625 tiles, + 18 more bonus tiles)
ked uz bude od marca ta sutaz, vramci nudy a samovzdelavania som pridal stvorceky aj na moj webik www.sportmetre.eu, kto chce superit moze motivacne pripojit potom upravim datumy ked to bude aktualnejsie, zatial testujem, nacitava sa to tam automaticky ale chvilku to trva, hlavne na zaciatku kym natiahne jazdy, ale stvorce zatial len tohtorocne, konkurovat im nejdem
Skusil som asi pred hodinou a znovu teraz, ale po odsuhlaseni prepojenia so Stravou dostanem:
500 Server Error
neviem, Stravu mam len na bike...
inak nemam vyplneny 29.februar pamatam si ze si to tu prave ty pred rokom pisal, no vtedy som len zacinal a nevedel som o ziadnych badgoch. V najblizsom prestupnom roku 2028 mozno uz ani nebudem jazdit :/
Ale podla mna by tento datum ani nemal byt sucastou toho zoznamu, kedze je to len raz za 4 roky. Moze akurat byt v badgi "Special days", tam je to jedno.
--
Inak aktualny stav clusteru mam 3455. Nejak mi to ide pomalsie, aj som omylom obisiel zopar stvorcekov ktore by prepojili vacsie casti, musim sa tam zase vratit.
A tento rok som zatial nedal ani jeden novy velky stvorec :/ pritom pred rokom na konci marca som mal novych uz vyse 100
Yardinho mas riadne, ziadne ze ide ti to pomaly.. Mna si trhol jak nic a este pises, ze mas stale co pripajat Ja som na 2535 a ziadne velke skoky nemam vo vyhlade. Akurat ma tesi, ze som bol na STKcke a supol som tieto tri stvorceky.
Z velkych stvorcov som nejake pridal, ale pytalo si to 130km vyjazd. A lahsie to uz nepojde...
Po rokoch marneho prekonavania lenivosti na jazdenie na nove miesta som sa preklikal aj ja k tejto srande, zacinam na 8x8 nazbieranych "naslepo", tak vas idem trosku ponahanat, je to veru super motivacia Stvorcekom zdar!
tak vela stastia ja som zacinal takto pred nieco vyse rokom tiez na 9x9.
Teraz mam 28x28, a uz mi to viac nejak nejde i ked z dalsieho rozsirenia na 29x29 mi chyba uz len asi tretina stvorcov, tak sa musim niekedy prinutit...
Toto je aj praveze super, ze s postupom casu sa to stava nasobne tazsie
Pozeram, ze mne tam karty miesa fjord z jednej strany, a lesna divocina z druhej, bude to teda naozaj vyzva
Ak ta pri stvorci obmedzuju prirodne obmedzenia, mozes sa miesto max stvorca sustredit na budovanie clusteru. Pri nom obmedzenia vacsinou nevadia, stacia tri stvorce vedla seba na dalsi prechod. Ja to tak robim pri malych stvorcekoch squadrats, lebo vsade su fabriky a ine arealy kam sa nedostanem: https://forumfoto.mtbiker.sk/14902_statshunters_67a08256b219a.jpg
pozeram ze moj stvorec konci, kde sa to vcera udialo, ako ja idem jazdit tu Polanu, aj ked vlastne uz ten sucasny stvorec ma asi stovky medvedov na vsetky smery
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
--podla mapky co tam ma, pojazdil aj Slovensko, a dokonca aj Male Karpaty
-btw, kusok nizsie na pozicii #32 je Wout van Aert
Ponúka aj takú službu, že mu poviete z kade kam chcete bikepackingovať a on vám za poplatok vymyslí trasu a navrhne vhodné miesta na bivak a tak 😃 nikdy som jeho služby nevyužil, ale je to zaujímavý koncept.
https://mapmax555.wordpress.com/eng
https://www.strava.com/activities/9107983979
Set a new (unofficial) Veloviewer Single Ride Max Square world record today with a 25 x 25 Max Square!
This was done the proper way: single ride, solo, unsupported and with no sleep. In total I covered 643 tiles. (25 x 25 = 625 tiles, + 18 more bonus tiles)
Max Schnell uz dnes prekrocil milion squadratinos
Skusil som asi pred hodinou a znovu teraz, ale po odsuhlaseni prepojenia so Stravou dostanem:
500 Server Error
Edit: skusil som znovu a uz to ide
inak nemam vyplneny 29.februar
Ale podla mna by tento datum ani nemal byt sucastou toho zoznamu, kedze je to len raz za 4 roky. Moze akurat byt v badgi "Special days", tam je to jedno.
--
Inak aktualny stav clusteru mam 3455. Nejak mi to ide pomalsie, aj som omylom obisiel zopar stvorcekov ktore by prepojili vacsie casti, musim sa tam zase vratit.
A tento rok som zatial nedal ani jeden novy velky stvorec :/ pritom pred rokom na konci marca som mal novych uz vyse 100
Z velkych stvorcov som nejake pridal, ale pytalo si to 130km vyjazd. A lahsie to uz nepojde...
Teraz mam 28x28, a uz mi to viac nejak nejde
Pozeram, ze mne tam karty miesa fjord z jednej strany, a lesna divocina z druhej, bude to teda naozaj vyzva
https://forumfoto.mtbiker.sk/14902_statshunters_67a08256b219a.jpg