Myslim ze nazov je vystizny, ide mi o to ci sa da niekde v kamenaku kupit u nas titanovy bike? Nieje to nic definitivne ale budem pravdepodobne investovat do noveho biku a velmi uvazujem nad titanom aj vdaka mojej vahe nech to nieco vydrzi.
bral som to v porovnani s kategoriou, ktoru mal v merku: Stumpjumper, prip. Rush.
Toto je cisto XC raketa, pre mna odpruzeny hardtail. V Sportservise maju vystaveny RZ One, Moto a tusim Rush. Scalpel neviem.
Co sa tyka toho odskusania to hlavne preto ze dost ludi pise ze Scalpel ma dlhu geometriu a teda staci vacsinou mensi nez napriklad u inych bikov. Mam 192 cm a ten Rush 19 co som skusal mi prisiel maly, vacsi sa robi tusim uz len 20.
kubad no jak citam tak citam v tom katalogu ziadne XL nieje len S, M, L, X neviem aku to ma reprezentaciu v cislach, pritom v obchode vzdy pouzivaju cisla.
Ja ti nevim ale na strankach cannondale.com kdyz si otevru geometrii Scalpela ta je tam X Large - co to asi bude za velikost?
Jinak bych to tvou reci oznacil jako hoooodne ale hooodne dlouhou 20"
na tebe bude ok ja s 183cm vozil L
scalpel nekupuj ten karbón na zadných nohách nie je ono a celkovo to zadné pruženie zabezpečené len pružnosťou karbónu,neverím v dlhú životnosť.
brú noc...
scalpel nekupuj ten karbón na zadných nohách nie je ono a celkovo to zadné pruženie zabezpečené len pružnosťou karbónu,neverím v dlhú životnosť.
brú noc...
dobré ráno
jinak píšeš nesmysly, bát se samozřejmě můžeš, ale je to tvůj názor, scalpel se dělá od roku 2002 první verze od roku 2008 novější model, žádné extra počty prasklých nikde po nettu nelítají,
ja na svém od 2002 do 2007 najezdil cca 35tkm a bez problémů váha přes 90kg.
ale prasknout muže všechno že
trikimu museli minimalne dva scalpel-y prasknut aleboco
sHTiF...mam 185 cm, L-kovy scalpel a som z NR, cize mozme sa dohodnut a mozes si ho vyskusat, aj ked si myslim, ako hovori kubad, ze s tvojou vyskou je XL ko pre teba lvhodnejsie...
scalpel je softail so 110 mm zdvihom
Scalpel je kvalitny bajk sám som mal možnosť ho dlhodobejšie jazdiť.Váha je výborná takže na preteky je v pohode,ale nekúpil som ho kvôli riešeniu zadného pruženia ktoré je riešené len pružnosťou karb.spodných nôh.Nie je tam žiadny čap.Len som chcel,aby si toto uvedomil než niečo kúpi.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vskúšať Sportservis BA? zavolať dohodnúť si testovačku,zaplatiť odviesť
Toto je cisto XC raketa, pre mna odpruzeny hardtail. V Sportservise maju vystaveny RZ One, Moto a tusim Rush. Scalpel neviem.
Jinak bych to tvou reci oznacil jako hoooodne ale hooodne dlouhou 20"
na tebe bude ok ja s 183cm vozil L
brú noc...
brú noc...
dobré ráno
jinak píšeš nesmysly, bát se samozřejmě můžeš, ale je to tvůj názor, scalpel se dělá od roku 2002 první verze od roku 2008 novější model, žádné extra počty prasklých nikde po nettu nelítají,
ja na svém od 2002 do 2007 najezdil cca 35tkm a bez problémů váha přes 90kg.
ale prasknout muže všechno že
sHTiF...mam 185 cm, L-kovy scalpel a som z NR, cize mozme sa dohodnut a mozes si ho vyskusat, aj ked si myslim, ako hovori kubad, ze s tvojou vyskou je XL ko pre teba lvhodnejsie...
scalpel je softail so 110 mm zdvihom
triki, ale uznaj je rozdiel povedat: "nekupuj ho, lebo ja neverim, ze vydrzi" a "nekupil som ho, lebo som neveril, ze vydrzi"