nie je, jazdne vlastnosti urcite nie. mozno nova Y a novy highland sa jazdne priblizuje vw ale stale tam nie su. stare modely su tvrde, hlucne a riadenie ako v hracke. mam rad teslu ale najleme si naozaj cisteho vina:) skoda ze vw nema priameho konkurenta tesly 3. porovnavat id7 a T3 je nefer lebo id7 je vacsia.
ja by som radsej isiel do id7 ale musia sa trosku spamatat s cenami a doladit spotrebu..
jazdim vela na roznych autach (casto rovnaku trasu), ked sa da vzdy si beriem na vyskusanie iny model, motorizaciu a porovnavam spotreby.
Zo skusenosti vsak viem, ze aj na rovnakom aute vedia spravit poveternostne podmienky a aktualna premavka rozdiel aj do 10 %.
Cize takato evidencia ako ma Bjorn je orientacne fajn, ale vypovedna hodnota je prave vyrazne mensia ako v teste typu Adac alebo tento, kde naraz na rovnakej trase testuju 15-20 aut.
Vtedy je rovnaka teplota, vietor, zrazky, rovnake tempo atd.
tak to je inač pruser , podla všetkého to už montuju niekolko rokov a neurobili upgrade ... oprava blbej nabíjačky 5300e
už som to niekde na nejakom moto serveri tiež zachytil ,že sa im po čase kazia. občasne
nič v zlom ... možno je tesla naozaj najlepší elektromobil súčasnosti ... len ja sa hrozím doby keď všetci budeme mať teslu a ajfon a záverečné ročníkové práce nám bude písať nejaká AI ... keby nemám malé deti tak to tu zabalím a idem žiť kdesi do na kapverdy na pláž
Chlapci vy nevidite ze bycycletour len troluje? Trepal somariny aj pred tym, ale vzdy bol upratany, teraz akoze chvali tesly (hlupo) pretoze chce, aby ich ostatni hanili. Za mna len zasieranie diskusie.
Pustite si radsej ako "Martin Vaculík zkoumá nejčastější závady elektromobilů" ten aspon nieco nauci a rozsiri obzory...
mozno nova Y a novy highland sa jazdne priblizuje vw ale stale tam nie su. stare modely su tvrde, hlucne a riadenie ako v hracke. mam rad teslu ale najleme si naozaj cisteho vina:) skoda ze vw nema priameho konkurenta tesly 3. porovnavat id7 a T3 je nefer lebo id7 je vacsia.
Volkswagen ID
Zavesenie kolies:
Predná náprava: Nezávislé zavesenie typu MacPherson s vinutými pružinami a tlmičmi. Je to jednoduché, spoľahlivé a cenovo efektívne riešenie, ktoré sa dobre hodí na bežné jazdenie.
Zadná náprava:
U základných modelov s pohonom zadných kolies (RWD) je použitá torzná tyč – jednoduchšia a ľahšia konštrukcia, ktorá šetrí miesto a hmotnosť.
U modelov s pohonom všetkých kolies (AWD, napr. ID.4 GTX) je zadná náprava viacprvková (multi-link), čo zlepšuje handling a komfort, najmä pri vyššom výkone.
nové Tesly Zavesenie kolies:
Predná náprava: Nezávislé zavesenie s dvojitými priečnymi ramenami (double wishbone), čo je pokročilejšie riešenie ako MacPherson u VW ID. Poskytuje lepšiu presnosť riadenia a stabilitu pri vyšších rýchlostiach.
Zadná náprava: Nezávislé viacprvkové zavesenie (multi-link) na oboch modeloch, bez ohľadu na konfiguráciu pohonu (RWD alebo AWD). Toto zavesenie zlepšuje ovládateľnosť a komfort aj pri dynamickej jazde.
Porovnanie
Komfort vs. Dynamika:
VW ID: Podvozok je ladený na pohodlie a univerzálnosť. Torzná tyč v základných modeloch je menej sofistikovaná, ale postačuje na bežné používanie. Modely s DCC a multi-link zadnou nápravou sa približujú Tesle, no stále preferujú komfort pred športovosťou.
Technická sofistikovanosť:
VW ID používa jednoduchší MacPherson vpredu a torznú tyč vzadu (u RWD), čo je menej pokročilé ako riešenie Tesly. Multi-link u AWD modelov je však solídnym kompromisom.
Tesla používa dvojité ramená vpredu a multi-link vzadu univerzálne, čo je technicky náročnejšie a zvyšuje jazdné vlastnosti.
tak si treba tie auta požičat a vyskušat niekde v zakrutach.. čo je presne dôvod prečo nakoniec vačšina skončí u Tesly aj naprek tomu že o nej na začiatku vyberu ani neuvažovala
To by som teda vobec nepovedal, ze sucasni tesla-hejteri kvoli Muskovmu "nazicomingoutu" su hejteri elektromobilov, alebo tesly vseobecne odjakziva.
Jednoznacne suhlasim s Enniom. Viaceri ludia v mojom okoli vnimaju Elonove sucasne politicke spravanie negativne (vratane majitelov Tesiel). Z pohladu cena/vykon by som tiez asi zvolil Teslu ale Elon jej v sucasnosti proste kazi meno.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja by som radsej isiel do id7 ale musia sa trosku spamatat s cenami a doladit spotrebu..
Ako novy Passat a Tayron su tiez super, ale prejav ID.7 je este premiovejsi.
tu je tabulka od Bjørn Nyland jedneho z najuznavanejších testerov EV vobec. Vyfiltrovane iba winter zoradene podla najvyšieho najadzu
odkaz na excel
ID7 pro pri 120 - 308km
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1V6ucyFGKWuSQzvI8lMzvvWJHrBS82echMVJH37kwgjE/edit?gid=0#gid=0
jazdim vela na roznych autach (casto rovnaku trasu), ked sa da vzdy si beriem na vyskusanie iny model, motorizaciu a porovnavam spotreby.
Zo skusenosti vsak viem, ze aj na rovnakom aute vedia spravit poveternostne podmienky a aktualna premavka rozdiel aj do 10 %.
Cize takato evidencia ako ma Bjorn je orientacne fajn, ale vypovedna hodnota je prave vyrazne mensia ako v teste typu Adac alebo tento, kde naraz na rovnakej trase testuju 15-20 aut.
Vtedy je rovnaka teplota, vietor, zrazky, rovnake tempo atd.
Presnejsie sa to uz neda nasimulovat.
Model Y je najpredávanejší hlavne kvôli cene.
https://x.com/diagon_swarm/status/1902606231153291265
už som to niekde na nejakom moto serveri tiež zachytil ,že sa im po čase kazia. občasne
Pustite si radsej ako "Martin Vaculík zkoumá nejčastější závady elektromobilů" ten aspon nieco nauci a rozsiri obzory...
https://youtube.com/watch?v=hR2mohICkbs
Volkswagen ID
Zavesenie kolies:
Predná náprava: Nezávislé zavesenie typu MacPherson s vinutými pružinami a tlmičmi. Je to jednoduché, spoľahlivé a cenovo efektívne riešenie, ktoré sa dobre hodí na bežné jazdenie.
Zadná náprava:
U základných modelov s pohonom zadných kolies (RWD) je použitá torzná tyč – jednoduchšia a ľahšia konštrukcia, ktorá šetrí miesto a hmotnosť.
U modelov s pohonom všetkých kolies (AWD, napr. ID.4 GTX) je zadná náprava viacprvková (multi-link), čo zlepšuje handling a komfort, najmä pri vyššom výkone.
nové Tesly
Zavesenie kolies:
Predná náprava: Nezávislé zavesenie s dvojitými priečnymi ramenami (double wishbone), čo je pokročilejšie riešenie ako MacPherson u VW ID. Poskytuje lepšiu presnosť riadenia a stabilitu pri vyšších rýchlostiach.
Zadná náprava: Nezávislé viacprvkové zavesenie (multi-link) na oboch modeloch, bez ohľadu na konfiguráciu pohonu (RWD alebo AWD). Toto zavesenie zlepšuje ovládateľnosť a komfort aj pri dynamickej jazde.
Porovnanie
Komfort vs. Dynamika:
VW ID: Podvozok je ladený na pohodlie a univerzálnosť. Torzná tyč v základných modeloch je menej sofistikovaná, ale postačuje na bežné používanie. Modely s DCC a multi-link zadnou nápravou sa približujú Tesle, no stále preferujú komfort pred športovosťou.
Technická sofistikovanosť:
VW ID používa jednoduchší MacPherson vpredu a torznú tyč vzadu (u RWD), čo je menej pokročilé ako riešenie Tesly. Multi-link u AWD modelov je však solídnym kompromisom.
Tesla používa dvojité ramená vpredu a multi-link vzadu univerzálne, čo je technicky náročnejšie a zvyšuje jazdné vlastnosti.
tak si treba tie auta požičat a vyskušat niekde v zakrutach.. čo je presne dôvod prečo nakoniec vačšina skončí u Tesly aj naprek tomu že o nej na začiatku vyberu ani neuvažovala
Jednoznacne suhlasim s Enniom. Viaceri ludia v mojom okoli vnimaju Elonove sucasne politicke spravanie negativne (vratane majitelov Tesiel). Z pohladu cena/vykon by som tiez asi zvolil Teslu ale Elon jej v sucasnosti proste kazi meno.