Nechcem riešiť výhody a nevýhody oválneho prevodníka, to už mám naštudované. Skor by som od Vás chcel, akú značku preferujete. Aj keby som si mal priplatiť, chcem overený, čo je správne natočený. Myslené dobrý uhol. Kdesi som čítal, že v ali sú síce lacné, ale že sú zle natočené. Chcem to na MTB celopéro SHIMANO XT 1x12s. Hlavne materiál aby bol kvalitný. Nebránim sa ani CHINA, ak má niekto overený a odporúča. Ak niekto pozná aj lepšiu značku, alebo sa prikláňa k nejakej, kľudne može napísať.
To robí akože vo svojom voľne, ako koníček, alebo má firmu. Ak vo svojom voľne, tak by som sa celkom bál bez testov niečo takto kupovať. Ale tak keď už kupujete druhý kus, asi ste spokojný. A za koľko to predáva vlastne ?
Není Čína ako Čína, napr. taký PASS QUEST vypádá, že aj testujú. Pridávali tam postupne nejaké materiály rokami, čo som tak pozeral, na lepšiu tuhosť a skúsenosti.
za mna 30 oval
Teda ja, ked som pred rokmi prechadzal na oval, pocet zubov som si ponechal rovnaky, na prevodoch sa nic nezmenilo, len urcite stojky som vysiel lahsie, takze asi zalezi, co kto ocakava.
Ja len na doplnenie tých prevodníkov od sk_wizard....robí ich zo zliatiny AL 7075, čo je v laickej spoločnosti volané aj letecký hliník. Kľudne mu napíš správu, vysvetlí ti všetko, možno budeš mať aj na výber z rôznych dizajnov....
Čo sa týka veľkosti, ono to funguje tak, že 32T Oval máš v jednej polohe 30T a v druhej 34T. Záleží potom aj od rozsahu kazety a terénu ktorý jazdíš.
Je nejaká výhoda medzi zaplneným a dierkovaným, či to je viac menej iba o estetike ? Napísal som mu a poslal foto a dokáže ešte strieborný a strieborný leštený. Vypadá to ozaj dobre.
Ja len na doplnenie tých prevodníkov od sk_wizard....robí ich zo zliatiny AL 7075, čo je v laickej spoločnosti volané aj letecký hliník.
Vsetci vyrabaju premiove prevodniky z AL 7075, vratane Garbaruku a absoluteBlack, o ktorych tu Polo pisal, ze su ako blato... V materiali problem asi nebude. ja sam vozim Garbaruk na ceste a zatial spokojnost, aj ked pravda, ze len par tisic km, uvidim casom...
Podporím aj slovenskú krv, aj keď človek riskuje, keď su není testy. Ale tak pár ľudí píše, že sú spokojný a už tiež vylepšoval po spatnej vazbe ľudí, tak uvidíme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://pq-bike.com/
https://pq-bike.com/collections/shimano/products/pass-quest-shimano-boost-mtb-round-3mm-offset-narrow-wide-chainring-%E7%9A%84%E5%89%AF%E6%9C%AC
Teda ja, ked som pred rokmi prechadzal na oval, pocet zubov som si ponechal rovnaky, na prevodoch sa nic nezmenilo, len urcite stojky som vysiel lahsie, takze asi zalezi, co kto ocakava.
Čo sa týka veľkosti, ono to funguje tak, že 32T Oval máš v jednej polohe 30T a v druhej 34T. Záleží potom aj od rozsahu kazety a terénu ktorý jazdíš.
Vsetci vyrabaju premiove prevodniky z AL 7075, vratane Garbaruku a absoluteBlack, o ktorych tu Polo pisal, ze su ako blato... V materiali problem asi nebude. ja sam vozim Garbaruk na ceste a zatial spokojnost, aj ked pravda, ze len par tisic km, uvidim casom...
Nechápem