Predvčerom som požiadal Tomáša, aby nafotil biky na ktorých sa jazdí na E*****, možno by to niekoho zaujímalo, odpoveď bola skôr vhodná do vtipkára "ráno nie je čas a poobede vyzerajú všetky rovnako" no nakoniec niečo málo poslal, no nenašiel som tému, kam to nasypať.
Ak su to bicykle, kludne aj galeria nasich bikov a dat len info, bicykle z Cape Epic. Mne osobne by nevadilo, ked to das aj tu, su to fotografie strojov zo sutaze, takze vlakno sedi ? Tiez som tu daval uz fotografie aj zo sutaze z NMNM
Najlepšie by bolo nové vlakno Cape Epic 2025 a tam všetko presunúť. Určite budú aj rozhovory po skončení, tak by to mohlo byt všetko pokope, nech sa to ľahšie dohlada. Tiež by tam mohli byt odkazy na YT záznamy etáp a pod.
naše duo ide dnes bomby, na medzičase 65 km priebežne šieste s 5 min stratou na čelo spolu s Toprado Kenda, zatiaľ pod mrakom, ale vyzerá to, že neprší.
Maťa:zatiaľ najlepší výsledok na tomto CapeEpic. Odštartovali sme spoločne s najlepšími a držali sme sa spoločne. Pocitovo sa mi dnes išlo super a od začiatku som vedela že dnes máme na dobrý výsledok. Naša taktika dnes pohorela v záverečnom kopci. Muži to stihli vyjsť ešte za sucha. Nám začalo od 60 kilometra pršať a na strmom kopci sa začínalo nabaľovať blato čo bol problém a museli sme to vytlačiť . Stratili sme tam nejaké tie minúty, ale s výsledkom som spokojná. Ešte máme pred sebou ďalšie 2 etapy.
kucoflySkôr ma prekvapuje, že Janka aj Martina majú ako jediné len po jednom košíku na fľašu. zihadlo 5 Práveže profíkov vozí Shimano o dosť viac než hobíkov. Buď z dôvodu, že tie biky sa predávajú viac so Shimanom, alebo len že to to lacnejšie. A aj pre hobíka na preteky stačí lacnejší bicykel, ktorý dobre funguje, netreba top super funkčný ale drahý XXSL.
janjanocko môžem sa poobede opýtať, ale predpokladám, že keďže sa riešili krytky na kľuky čo som Janke priniesol, tak to bude o váhe navyše a asi si vyhodnotili, že strata času na občerstvovačkách je menej ako to ťahať so sebou
Myslim, ze minule roky viac jazdili v kopcoch. Teraz som mal pocit, ze vela jazdia po “polnych” cestach. Jasne, ze to gravelove bolo v uvodzovkach, ale chybalo mi tu jazdenie v tych horach.
Mali sj strme vyjazdy, aj zjazdy, ale mam dojem ze to boli take “zvaznice” bez tazby.
Nijak nezjednodusujem narocnost alebo nieco pod.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
naše duo ide dnes bomby, na medzičase 65 km priebežne šieste s 5 min stratou na čelo spolu s Toprado Kenda, zatiaľ pod mrakom, ale vyzerá to, že neprší.
78 k stále v skupine 6 miesto, posledný kopec všetky tlačia
https://youtube.com/clip/UgkxXOAJ0IJSWuA-smp-ZDqIYXJRMe_Oh2Yj?si=NvCyyjJZ_McNpAiI
tak nakoniec 6 poradie v cieli a priebežné GC 9 zostava so stratou 17 min hore a 30 min za sebou
https://my.raceresult.com/329222/results#1_B7863B
Maťa:zatiaľ najlepší výsledok na tomto CapeEpic. Odštartovali sme spoločne s najlepšími a držali sme sa spoločne. Pocitovo sa mi dnes išlo super a od začiatku som vedela že dnes máme na dobrý výsledok. Naša taktika dnes pohorela v záverečnom kopci. Muži to stihli vyjsť ešte za sucha. Nám začalo od 60 kilometra pršať a na strmom kopci sa začínalo nabaľovať blato čo bol problém a museli sme to vytlačiť . Stratili sme tam nejaké tie minúty, ale s výsledkom som spokojná. Ešte máme pred sebou ďalšie 2 etapy.
Či lem hobici majú ekonomické verzie
zihadlo 5 Práveže profíkov vozí Shimano o dosť viac než hobíkov. Buď z dôvodu, že tie biky sa predávajú viac so Shimanom, alebo len že to to lacnejšie. A aj pre hobíka na preteky stačí lacnejší bicykel, ktorý dobre funguje, netreba top super funkčný ale drahý XXSL.
https://youtu.be/e4kGT47RThQ?si=_-zpMNdzBpumEThM
Gratulujem vsetkym co to zvladli.
Cakame report kucofly 👍
kucofly report potesi urcite.
Mali sj strme vyjazdy, aj zjazdy, ale mam dojem ze to boli take “zvaznice” bez tazby.
Nijak nezjednodusujem narocnost alebo nieco pod.
kucofly report potesi urcite.