palo14
diky za tu fotku. jazdim tadial pomerne casto a ten rozdiel je neuveritelny...ale vseobecne dobove fotografie, co som mal moznost porovnat stavy - vtedy a dnes, tak na fotkach z minulosti je menej stromov. hlavne okolo chát
... a lesaci dnes to opat chcu vratit do povodneho stavu
Štefanská Anakonda s Johnny80. Kamera bola prvý raz na prilbe, pozerá moc nízko a furt sa mi to zdá najlepšie kamerovať z hrudníka. Tak zas nabudúce a teraz aspoň tie obľúbené úseky...
Inak Anakonda je plne prejazdná, len už pribúdajú ľady na obvyklých miestach. Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
Kamos vcera niekde medzi OC Duben/Vlcince - Povazsky Chlmec stratil predne svetlo Fenix BC30 v2.0. Ak by ho cirou nahodou niekto nasiel, potesi ak sa ozve (kludne mne do spravy)
chodil by som tam možno castejsie ale ja sa tam vzdy stratim. raz som nadabil na dajake fragmenty wallridov ? a prenasali sme bajky cez padnute kmene a vlani sa mi z nicoho nic stratil chodnik, dosiel som na miesto vyrubu a zas prenasanie. dajaka nova zvaznica, plna odrezkov fuj. kade z toho spodku "ujsť" bez predierania sa ?
V Kunerade sú aktuálne v trende iné traily. Táto lokalita je hodne poničená ťažbou. To tam bude treba nanovo vybudovať. Bol tam veľmi schopný trail switch, ale ten je fuč. Pritom je to jeden z najlepších prístupov do Kuneradu od smeru Sačné, Malý žiar, ale čo tam je teraz zjazdné netuším ??
Braňo to je ktorý trail? Čo sme šli spolu na Jeseň s Tomášom vtedy? Lebo tam to je apokalypsa čo viem, aktuálne ani netuším či a čo je tam ešte zjazdné vôbec.
Jasné Janči...Switch bol ten trail čo si sa veľmi pekne prešiel. Ale myslím, že aktuálne už neexistuje. Chalani to jazdili potom ďalej na Lykožrút, ale ten som nikdy nešiel a čítal som, že v lete je hodne zarastený, takže by som ho asi ani nenašiel. V Kunerade to teraz žije hlavne v okolí zámku. Plus pekný ale ťažko objaviteľný trail ešte vyššie nad Valibukom je Jabrané. Ale to tiež skôr na jar ísť, potom to asi dosť miestami zarastie.
chodil by som tam možno castejsie ale ja sa tam vzdy stratim. raz som nadabil na dajake fragmenty wallridov ? a prenasali sme bajky cez padnute kmene a vlani sa mi z nicoho nic stratil chodnik, dosiel som na miesto vyrubu a zas prenasanie. dajaka nova zvaznica, plna odrezkov fuj. kade z toho spodku "ujsť" bez predierania sa ?
To je uz vsetko znicene, dole sa nedostanes. Drzs sa zvaznice vpravo a dojdes na asfalt smerom na Medzihorsku.
Caute, neviete v akom stave su oko traily? Najma chilli, vzduchovka, paragan? Nebol som tam tristvrte roka tak nemam prehlad ci tam nie su nejake obmedzenia. Dik
Zdravím - nebiková otázka pre miestnych : idem do Zbynova s deckakmi na Budzogáň pozrieť. Auto nechat v dedine, alebo sa dá legalne parkovat aj niekde blizsie k lesu? Dakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
diky za tu fotku. jazdim tadial pomerne casto a ten rozdiel je neuveritelny...ale vseobecne dobove fotografie, co som mal moznost porovnat stavy - vtedy a dnes, tak na fotkach z minulosti je menej stromov. hlavne okolo chát
... a lesaci dnes to opat chcu vratit do povodneho stavu
Inak Anakonda je plne prejazdná, len už pribúdajú ľady na obvyklých miestach.
Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Kamos vcera niekde medzi OC Duben/Vlcince - Povazsky Chlmec stratil predne svetlo Fenix BC30 v2.0. Ak by ho cirou nahodou niekto nasiel, potesi ak sa ozve (kludne mne do spravy)
To je uz vsetko znicene, dole sa nedostanes. Drzs sa zvaznice vpravo a dojdes na asfalt smerom na Medzihorsku.