Malatiná - Smrekovica a späť
Malatiná/Smrekovica hotová Sibír
Ráno bolo u nás - 12,6 stupňa, 7km zjazd Sestrčskou dolinou o ôsmej bol krutý to isté zjazd zo Smrekovice.
Inak parádny deň, konečne trochu viac voľna, tak normálny výjazd 97,87 km a 2056 m výškových, už mi to chýbalo
Kralovec (CZ) - Láz (CZ) - moj oblubeny Kaňúr - Vrsatec - Homolka - pekny okruh, ale dnes trapenie - neslo mi ani hore, ani dole, ani po rovine. jediny usek mi fuklo do chrbata za Srnim po odbocku na Kralovec. na Homolku z Ilavy po asfalte som nesiel "100" rokov, som sa tesil na ten kopec, ale bol som rad, ze som hore. blata viac nez som cakal - hlavne na ceskej strane a po Vrsatec. dost roz***** od strojov a pajacov na roznych motorovych vozitkach. az ma to prestava bavit. na severnych stranach zbytky snehu. zjazd do Pruskeho uz ale na paradu. aspon to pocasie vydrzalo a domov som prisiel zapraseny.
stupanie na Kralovec - krasny asfalt az po rekr. stredisko
minuly rok som vychytal vacsie bahna, ale nasiel som aj tento rok - v zjazde na Láz
vyhlad z Kanura po krasnej "tlacenke" vzdy potesi
kusok za Kanurom - pohlad na Vrsatec z ceskej strany
tobogany - nastastie sucho
no na severnych stranach mokro
Brezová, kaplnka
v okoli kaplnky dost divoko
z Vrsatskeho podhradia po suchych lukach do Pruskeho
Vapec zo stupania na Homolku
od Homolky na Trtavku v protivetre - hore ma na chvilku vyplo
po restarte pohlad naspat - Holazne, Vapec ...
a domov
Tiež som po dlhej dobe niečo pojazdil. Tá dlhodobá PNka bola masaker.
Pre začiatok len tak "okolo domu"
MEDZIHORIE
Trip Dist: 28,88 km
Ride Time: 2:02:11
Avg Speed: 14,79 km/h
Max Speed: 39,54 km/h
Altitude Up: 697 m
Temperature: +15,5°
Včera parádne jarné počasie, tak som dal prvý celodenný výjazd tento rok. Mandľové sady, Hustopeče. Hraničný most Brodské-Lanžhot zatvorený, tak sa ide šlapať obchádzka. Slnko, jasno, skoro bezvetrie a pekné výhľady. Trasa: lesom na Adamovské jazerá - hrádzou Moravy na Lávku - Moravská N. Ves - a cez vinohrady a polia a lúky smer Prušánky - Rozhledna na Podluží - rybník Velký Bílovec - Šisary - Velké Pavlovice - Rozhledna Slunečná - U obrázku - Hustopeče - Mandlový sad - Hustopeče - Sonberk - Popice - Strachotín - Strachotínsky rybník - Vodná nádrž nové mlyny - Dolní Věstonice - Pavlov - Hrádza v.n. Nové Mlýny - Bulhary - Lednice - Nový dvur - Charvátska Nová Ves - Břeclav - Hrušky - Moravská N. Ves - na Lávku a pri Morave na Adamov a do lesa a domov. 174km, 1361 v.m.
Ako dlho tie mandle kvitnú? Chcel som ísť kuknúť tento víkend, ale zápal spojiviek mi to zrušil. Budú takto ešte vyzerať aj o týždeň alebo to dovtedy odkvitne? Diky.
[quote="@2101134"]Ako dlho tie mandle kvitnú? Chcel som ísť kuknúť tento víkend, ale zápal spojiviek mi to zrušil. Budú takto ešte vyzerať aj o týždeň alebo to dovtedy odkvitne? Diky.
Na stránke Mandlárna.cz je web kamera aj s popisom, uvidíš presne, ako to tam vyzerá. Z južnej strany od Pálavy sú komplet rozkvitnuté. Zo severnej strany začínajú kvitnúť, púčiky sú už otvorené. Zatiaľ kvety neopadávajú. Ale hlásia prehánky, miestami búrky. Pred dvomi rokmi tak zmokli v plnom rozkvete a rýchlo opadali, tiež som tam bol po daždi. Podľa popisu, čo som čìtal by mal plný rozkvet vydržať vyše týždňa, potom pomaly začnú kvety opadávať. Tento čas je to naozaj veľmi krásne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Malatiná/Smrekovica hotová Sibír
Ráno bolo u nás - 12,6 stupňa, 7km zjazd Sestrčskou dolinou o ôsmej bol krutý
Inak parádny deň, konečne trochu viac voľna, tak normálny výjazd 97,87 km a 2056 m výškových, už mi to chýbalo
stupanie na Kralovec - krasny asfalt az po rekr. stredisko
minuly rok som vychytal vacsie bahna, ale nasiel som aj tento rok - v zjazde na Láz
vyhlad z Kanura po krasnej "tlacenke" vzdy potesi
kusok za Kanurom - pohlad na Vrsatec z ceskej strany
tobogany - nastastie sucho
no na severnych stranach mokro
Brezová, kaplnka
v okoli kaplnky dost divoko
z Vrsatskeho podhradia po suchych lukach do Pruskeho
Vapec zo stupania na Homolku
od Homolky na Trtavku v protivetre - hore ma na chvilku vyplo
po restarte pohlad naspat - Holazne, Vapec ...
a domov
https://www.mtbiker.sk/aktivity/2286780/bicykel-morning-mountain.html
Pre začiatok len tak "okolo domu"
MEDZIHORIE
Trip Dist: 28,88 km
Ride Time: 2:02:11
Avg Speed: 14,79 km/h
Max Speed: 39,54 km/h
Altitude Up: 697 m
Temperature: +15,5°
Nejaké
Na stránke Mandlárna.cz je web kamera aj s popisom, uvidíš presne, ako to tam vyzerá. Z južnej strany od Pálavy sú komplet rozkvitnuté. Zo severnej strany začínajú kvitnúť, púčiky sú už otvorené. Zatiaľ kvety neopadávajú. Ale hlásia prehánky, miestami búrky. Pred dvomi rokmi tak zmokli v plnom rozkvete a rýchlo opadali, tiež som tam bol po daždi. Podľa popisu, čo som čìtal by mal plný rozkvet vydržať vyše týždňa, potom pomaly začnú kvety opadávať. Tento čas je to naozaj veľmi krásne.