chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
nakoniec trail/cross skusim,ako som pisal,nemam techniku,ale rad si dam nejaky trailik,uz som raz hodil OTB a dva mesiace som mal nakrcnik....,tak skusam za mna nieco s vacsim gripom na predu...,uvidim,
Objednaj z originálnej stránky a máš pokoj, víde ťa to rovnako a suncycle píše naskladnenie 7 - 14 dní. Ja som tiež prehľadával net, kde objednať najlepšie a keď som našiel zas bola cena za dopravu prepálená. Najlepšie vychádza z originál stránky, ono keby sa našlo viac ľudí, dalo by sa ušetriť na dopravnom, ale to máš tažko sa s niekým dohadovať niekedy
Ludkovia neviem ako je to možné ale aktuálne som nadšený z plášťov Fast trak T5 od spešlu, krásne tlmia, nedrnčia na asfalte, Dobre držia na šotoline a zataiľ bez defektu po pol roku. Mám ich už aj na mestskom biku, veľmi pohodlné aj pri mierne vyššom tlaku, asi maju nejakú svojsku konštrukciu behúňa. S tufami XC14 som nevedel tak lahko naladiť bezpečný tlak pre ráfik a ešte komfortnu jazdu ... Cely bike stíchol a zmakol, neskutočný rozdiel., valivý odpor nejako nenarástol - pocitovo .. Jediné mínus bolo nahadzovanie, zadné koleso išlo s insertom na 1x ale predne na 4x - stará páska musela isť dola a musel som dať novú aby sa zmenšila medzera medzi patkou a páskou..a tak nahodiť.
Fastracky su nedocenene plaste, idealne na cestu,sotolinnu a lahky teren. za mna lepsie ako Ikony, Race Kingy, kt som mal predtym.Mam ich aj ja na XC a kupil som ich teraz aj manzelke na HT ebajk.
ja na fastrakoch chodím aj tbk, slalomku a podobné ... a pri porovnaní s NN, ktoré som dlho jazdil, nejako nepozorujem problém ... kde je hranica ľahšieho terénu?
Inak, vpredu mam Ground Control 2.35 a vzadu Fast track 2.35. Za man idealne kombo aj na traily. Neuveritwlne drzi ten GC vpredu a je aj rychly. Bavim sa o suchych podmienkach.
Inak, teraz jazdím Tufo XC 12, mám ich od septembra minulého roka, majú 800 km a musím ich fúkať na výrazne vyšší tlak ako na začiatku, keď boli nové. Príde mi, že sa tá guma výrazne roztiahla. S takou zmenou som sa ešte nestretol u žiadnej inej značky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Skús pozrieť inde
edit: stačí si prečítať posledné 2 strany tohoto vlákna:
https://www.mtbiker.sk/forum/post2075363.html#p2075363
https://int.vittoria.com/pages/tire-pressure