su na zariadeni karoo 2 dako vyznacene napr. cyklo trasy (alebo turisticke trasy) ako napr. na freeMapSkTopo ze idem po modrej alebo zelenej znacke. Nemyslim heatmaps
dikes
Raz som to niekde našiel v diskusiách, keď som porovnával cyklopočítače medzi sebou, openstreetmaps sa možno dajú nainštalovať, malo by sa to v nastaveniach niekde obísť a nainštalovať. Nemám to ale uložené.
Ahojte,
Pokukujem po karoo 3, vedeli by ste, majitelia, dať nejaké postrehy či ste s ním spokojný, prípadne porovnanie s wahoo alebo garmin?
Chcem si poriešiť prvý cyklopočítač, chcel som pôvodne garmin edge 840 ale potom som našiel toto a celkom ma zaujal, hlavne kvôli mapám.
Budem jazdiť na graveli a rád explorujem nové trasy. Viem, že nový model už má aj strava live segments a climber, takže je som ho zaradil do výberu, nech to nie je furt len garmin a wahoo ?
Caute, prosim viete mi niekto poradit, ci tento computer alebo akykolvek iny mozno aj lacnejsi vie zobrazovat zaradeny prevod prehadzovaca SRAM XO AXS ? Idem mi naozaj len o zobrazovanie zaradeneho prevodu. Velka vdaka za radu
Vlado
a este keby toslo skombinovat s VATIA radarom (tam mi staci iba zvuk upozornenia, kedze moj problem po porazke so stabilitou by ma po otacani uplne rohodil) Jaaaaaj, som ja ale typek Ale vdka Vam odpovede. Sesulak tebe aj odpovede v inych vlaknach kde sa dotazujem...
Varia ide aj na novom.
+ Magene, Magicshine, Bryton. Cycplus L7 tiež, len ovládať sa nedá. Z podpory odpísali, že je na to-do liste. Pri frekvencii update každé 2 týždne max. mesiac cez leto je šanca stále.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dikes
Edit:
Skúsil som to nájsť, myslím že to bolo niečo podobné ako sa píše tu dole cez developer menu : https://support.hammerhead.io/hc/en-us/community/posts/6141424040091-Open-Street-Maps-OSM-Updates
Ale či to naozaj funguje musia napísať majitelia.
https://support.hammerhead.io/hc/en-us/articles/360004171654-Dashboard-Importing-a-GPX-File
Pokukujem po karoo 3, vedeli by ste, majitelia, dať nejaké postrehy či ste s ním spokojný, prípadne porovnanie s wahoo alebo garmin?
Chcem si poriešiť prvý cyklopočítač, chcel som pôvodne garmin edge 840 ale potom som našiel toto a celkom ma zaujal, hlavne kvôli mapám.
Budem jazdiť na graveli a rád explorujem nové trasy. Viem, že nový model už má aj strava live segments a climber, takže je som ho zaradil do výberu, nech to nie je furt len garmin a wahoo ?
Vlado
https://support.hammerhead.io/hc/en-us/articles/25671266567195-Karoo-OS-SRAM-AXS-Groupset-Integration
X0 sa tam explicitne nespomina, no kedze Sram kupil Hammerhead, tak by to (myslim) malo ísť
+ Magene, Magicshine, Bryton. Cycplus L7 tiež, len ovládať sa nedá. Z podpory odpísali, že je na to-do liste. Pri frekvencii update každé 2 týždne max. mesiac cez leto je šanca stále.