2Mato09
tak nieje nas tu vela, ti ostatni 11ti tak to su taki no...proste sli na okresne kolo aby sa uliali zo skoly, ziadny poriadny bikeri, mozno tak max sme tam schopni styria ..a k tomu cykloklubu? mam kamarata poslanca na MsZ v KK, uz asi pred dvomi rokmi sme mali myslienku zalozit cyklisticky klub, ale v KK to proste nejde, tu nieje cyklistika na takej urovni ako napr v PP ..snad v buducnosti sa to zlepsi
2planci211
tak uz len ten hokej vela robi, kondicne cvicenia, treningy, zapasy... mam spoluziakov hokejistov a na teline ked behame napr 3000 m tak su vacsinou medzi najlepsimi
bikerxnx: ja hram tiez hokej (s plancim) kondicku mozno mame... ale pri jazde na biku pouzivas uplne ine svali
ako pri kurculovani alebo behani
A preto aj ked jazdim ,tak nejsom moc udychany ,ale mi odpadavaju nohy
presne to iste aj ja...kondicku mozem mat ale nemam cyklisticku techniku ktora je velmi dolezita a ako povedal motak pri bicyklovani zaberaju absolutne ine svalove partie ako pri korculavani ... pri korculovani najviac zaberaju triesla a postranne stehenne svaly a tie pri cyklistike vobec nevyuzivas...iba minimalne
Oblacno az zamracene, zrana a k veceru dazd.
Najnizsia ranna teplota 2 az 0 °C.
Najvyssia denna teplota 3 az 5 °C.
Prevazne S vietor okolo 5, v narazoch 14 az 16 m/s.
majú v tom nejaký chaos pozrite si kategóriu dorastenci... 4. a 6. pretekár majú rovnaké časy a navyše pretekár, ktorý je na siedmom mieste bol pri vyhlasovaní na 6.
nic v zlom nechcem nikoho urazit alebo tak ale... po oreganizacnej stranke to bol veelmi vydareny pretek. Na trati na ktorej bolo viac asfaltu ako terenu som si pripadal ...no zvlastne. Gulasik sa nam neusiel vobec. Bola len klobasa a o tej sa vyjadrovat nebudem .... cestovne preplacali dost biedne (vraj mame na vychode najdrahsi benzin a brali najnizssiu moznu spotrebu co s 2 bikami na streche a slov. cestami neni barz priatelne- aspon daco ne ako minuleho roku...) Tombola bola mizerna- 4 tasky ci co dajaky nitovac a rukavice co chlapcek co ich vyhral ani nechcel... mno a "bicykel" asi...Len ubytko bolo super saplo sa vyborne... tym chcem pozdravit romana barenyho.
A co sa tyka vysledkov... ja som dorastenec co vcera figuroval na 6 mieste a dnes visi na siedmom. Tym chcem poprosit cloveka na 6 mieste aby mi napisal adresu a ja mu cenu s radostou preposlem :D ... (stojan na telefon Dema a jakoske DVD s dajakym dokumentolom... ) diplom ak dovoli si ponecham nakolko nenachadzam sposob ako prepisat moje meno na to jeho... Fotky pochybujem ze nejake budu i ked keby postavili jedneho cloveka do technickeho zjazdu okolo horskej sluzby vyzeralo by to solidne... no nic... s urovnou niektorych slovenskych podajti v MTB (napr kralovsky maraton sa to neda vobec porovnata a to ludkovia mozu bez akychkolvek problemov vypaskovat trasu a vyzehlit ju a napudrovat...) Aj to minimum co bolo dobre potesilo (neprsalo nam)... Pozrdavujem rozhodcov ... tot vsio ..
a este poklona Hulovi ten prisiel na hotove ako ste mohli vidiet...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak nieje nas tu vela, ti ostatni 11ti tak to su taki no...proste sli na okresne kolo aby sa uliali zo skoly, ziadny poriadny bikeri, mozno tak max sme tam schopni styria
2planci211
tak uz len ten hokej vela robi, kondicne cvicenia, treningy, zapasy... mam spoluziakov hokejistov a na teline ked behame napr 3000 m tak su vacsinou medzi najlepsimi
ako pri kurculovani alebo behani
A preto aj ked jazdim ,tak nejsom moc udychany ,ale mi odpadavaju nohy
Oblacno az zamracene, zrana a k veceru dazd.
Najnizsia ranna teplota 2 az 0 °C.
Najvyssia denna teplota 3 az 5 °C.
Prevazne S vietor okolo 5, v narazoch 14 az 16 m/s.
A co sa tyka vysledkov... ja som dorastenec co vcera figuroval na 6 mieste a dnes visi na siedmom. Tym chcem poprosit cloveka na 6 mieste aby mi napisal adresu a ja mu cenu s radostou preposlem
a este poklona Hulovi