Ahojte idem si po radu.
Som na mtbikeri niekoľko rokov.
Aj som kupoval aj som predával cez mtbiker bazár nespočetne veľa krát, ale až teraz sa mi stala situácia, že som dotyčnej osobe poslal peniaze popredu za poštovné za tovar ktorý mi odošle dobierkou a ostatné peniaze za tovar doplatím. Jednalo sa o packeru.
Peniaze som odoslal a na druhý deň ich isto predávajúci mal na úcte. Ako peniaze prišli sa odmlčal a nekomunikuje už týždeň. Ako Okej 5€ nieje veľká suma ale keď to urobí cca 20tim už ma čo to zarobené. A preto sa chcem spýtať ci niekto niečo riešil takéto a jedna sa o užívateľa s nickom @burebista253. Ma na mtbiker dva aktívne inzeráty. Ďakujem za rady.
V poslednom case sa stretam na bazare s takymi … ako maju velky zaujem nieco kupit, aj sa dohodneme na cene, doprave a pladbe. … a nic, ani nenapisu, ze si to rozmysleli alebo cokolvek.
2x z CZ a 2 x z SK.
Pomaly si zacinam mysliet, ze tu treba pridat pridat ikony ako overeny/spolahlivy predajca a overeny/spolahlivy nakupca.
Rozumiem, ze to nie je celkom podvod, ale ked uz je vsetko dohodnute, tak sa asi v 21. Storoci nebudem vyhovarat, ze neprechadza pladba.
Ja sa tu najčastejšie stretám s dotazmi či je to aktuálne. Po kladnej odpovedi nastáva koniec komunikácie...asi dúfajú že to aktuálne nie je, inak si to neviem vysvetliť
Ja to vnímam nasledovne, je jedno či si kupujúci, alebo predávajúci.
ľudia sú rôzny z rôznych dôvodov
Kým nedôjde k reálnemu obchodu, nikomu never a hlavne neprežívaj to
ako predávajúci neber žiadne rezervácie - iba v prípade platby nejakej zálohy vopred. proste kto prv príde s peniazmi / platbou ten berie
ako predávajúci na dobierku žiadaj minimálne poštovné vopred na účet.
ako kupujúci - ak ti nedvihne telefón resp. nezavolá naspäť. alebo neodpíše na mail po nejakej predbežnej dohode - ser na to
Na FB reklama: "prepravná spoločnosť hľadá vodiča..." Píšem, robota v Nemecku, nemecká pracovná zmluva, pracovné podmienky mi napísal a na otázku "koľko je hrubá mzda" som odpoveď nedostal, len raz je vyššia a raz nižšia od toho, čo bude chodiť na účet. A že čím skôr mám nastúpiť. Určil som dátum, od kedy ja teoreticky chcem nastúpiť a odpoveď za dva dni bola: "podotýkam, že k tomu dátumu nastupujete, pošlite mi vaše VP, OP atď všetko potrebné k pracovnej zmluve... Po pár správach vymenených cez WhatsApp, zatiaľ ma chcel každý boss aspoň vidieť 🤔 som paranoidný?
Na FB reklama... fascinuje ma, ze na toto este niekto klika. Ved to je jeden hnoj za druhym.
Ci ta firma existuje si si overil? Ci si pises ozaj s nimi si si telefonatom na cislo na ich webe overil? Ci hladaju ludi aj na niecom serioznom si si overil? Ci FB ti podhodil, tak ine ti netreba?
ale to je aj chyba tohto servra. bazar je pristupny zvonka hockomu ako taky bazos, ziadne kontroly, podmienky dohlad, len ak to niekto nahlasi.
potom to tam tak vyzera, viac smelinarov a predavacov ako ludi co sa snazia predat nejaku svoju vec
Píše tam, že má doklad o kúpe. Keď je ten doklad na 1500€ a bike mi chce predať za 2050€, tak ako može niekoho oj*babrať? Jedine že by mal nejaký fakeový doklad...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Duplicitné, zle zaradené alebo skupinové inzeráty budú zmazané.
https://www.mtbiker.sk/bikeri/r0mino/inzeraty
Som na mtbikeri niekoľko rokov.
Aj som kupoval aj som predával cez mtbiker bazár nespočetne veľa krát, ale až teraz sa mi stala situácia, že som dotyčnej osobe poslal peniaze popredu za poštovné za tovar ktorý mi odošle dobierkou a ostatné peniaze za tovar doplatím. Jednalo sa o packeru.
Peniaze som odoslal a na druhý deň ich isto predávajúci mal na úcte. Ako peniaze prišli sa odmlčal a nekomunikuje už týždeň. Ako Okej 5€ nieje veľká suma ale keď to urobí cca 20tim už ma čo to zarobené. A preto sa chcem spýtať ci niekto niečo riešil takéto a jedna sa o užívateľa s nickom @burebista253. Ma na mtbiker dva aktívne inzeráty. Ďakujem za rady.
“adresa Horne Lefantovce Mala 99 Leonard Jánošík mail [email protected] “
2x z CZ a 2 x z SK.
Pomaly si zacinam mysliet, ze tu treba pridat pridat ikony ako overeny/spolahlivy predajca a overeny/spolahlivy nakupca.
Rozumiem, ze to nie je celkom podvod, ale ked uz je vsetko dohodnute, tak sa asi v 21. Storoci nebudem vyhovarat, ze neprechadza pladba.
Ake mate skusenosti?
ľudia sú rôzny z rôznych dôvodov
Kým nedôjde k reálnemu obchodu, nikomu never a hlavne neprežívaj to
ako predávajúci neber žiadne rezervácie - iba v prípade platby nejakej zálohy vopred. proste kto prv príde s peniazmi / platbou ten berie
ako predávajúci na dobierku žiadaj minimálne poštovné vopred na účet.
ako kupujúci - ak ti nedvihne telefón resp. nezavolá naspäť. alebo neodpíše na mail po nejakej predbežnej dohode - ser na to
myslím, že pri súčasnom nedostatku vodičov si vieš lepšie vybrať.
Ci ta firma existuje si si overil? Ci si pises ozaj s nimi si si telefonatom na cislo na ich webe overil? Ci hladaju ludi aj na niecom serioznom si si overil? Ci FB ti podhodil, tak ine ti netreba?
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/horske/celoodpruzene/4665430/yt-jeffsy-izzo.html
Kontext: https://www.mtbiker.sk/forum/post2100063.html#p2100063
Pre porovnanie:
Izzo Core 1 - YT outlet cena 1500eur, inzerat 2050eur
Izzo Core 3 - YT outlet cena 2150eur, inzerat 2750eur
Edit: Už je... 👍
,,Robimé dovoz *****h bicyklov za naj peniažky na trhú."
RainBow povieš k tomu niečo?
potom to tam tak vyzera, viac smelinarov a predavacov ako ludi co sa snazia predat nejaku svoju vec