ok tak nemusis mat v telefone, pointa bola inde, vidim ze stale nechapes ... do edge ti ide cokolvek z connectu, nie zo stravy ...
Nepise nahodou o tom, ze sa mu to tam posiela do apky Strava, ktoru ma v Edge skrz IQ? To by Connect nepotrebovalo, tak to ma aj Komoot napr., ako som uz pisal
ok tak nemusis mat v telefone, pointa bola inde, vidim ze stale nechapes ... do edge ti ide cokolvek z connectu, nie zo stravy ...
Ale sak ja tomu rozumiem ze bez strava - connect integracie to nejde. Iba som pisal to, ze nemusis aktivne pouzivat, otvarat ani nijako inak utilizovat connect, aby si to tam zo stravy dostal.
Vzdy musi byt v strede nejaka integracna platforma ktora bude tahat a tlacit requesty s gpx. Predstava ze to bude niekto robit zadarmo(mimo garmin lebo ten to ma zaplatene pri kupe) alebo otvori zariadenie je pri garmine nerealna.
Tiez to nie je len hardware. Ich soft sa stale vyvija (sice trnistou cestou ?) a ako bonus mas do konca zivotnosti zariadenia celosvetove mapy zadarmo.
Na tej stránke, čo som poslal vyššie si prečítajte komentáre. Tiež píšu, že dali kopec peňazí a mysleli si, že bude v cene connect. Ešte tie EDGE sú cenovo ako tak, ale tam sa hlavne jedná o cenu hodiniek, to je už celkom iný level. A chcem sa opýtať, mám v PC cez 100 GPX súborov a som ich nakopíroval do EDGE a ukazuje mi iba 100x, je to obmedzené ?
meranie spánku je najslabšia časť Garmin hodiniek. Huawei/Honor náramky za pár 10 € to vedeli presnejšie pred rokmi ako Garmin hodinky teraz a hlavne automaticky, človek nemusel nastaviť ručne čas odkedy dokedy spí. pre nás čo robíme na zmeny je to celé zle
mal som ich už niekoľko, od FR245 cez všetky vtedajšie Instincty a F6 pro, F7 a teraz Instinct 3. čas zaspatia a zobudenia väčšinou sedí, čo už menej je bdelosť počas spánku, to je dosť mimo, a keď si zabudnem naplánovať spánok na pár dni dopredu, v noci, alebo doobeda po nočnej, spánok zaznamenaný nemám.
Garmin a spanok je pekny vtip. Casto mi da spanok ked lezim v posteli a cucim do mobilu aj 2h kludne. Casto mi dava vela nepokoja a potom nizku kvalitu a inokedy ked viem ze aom v noci bol 2x na wc tak to tam ani nemam.
No ved spanok mas zly preto, ze dve hodiny predtym cucis do mobilu. Ja tie udaje beriem orientacne, netreba to hrotit, hodinky na ruke nie su spankove laboratorium. Co ale maju Venu 3 fajn je jet lag (pasmova choroba) odporucania pri zmene casovych pasiem. Pisali mi kedy ist spat a co robit cez den a fakt to pomahalo.
Ja netvrdim ze nie ale vysledok nie je zavisly od toho mobilu.
To aom napisal len k tomu ze garmin si mysli ze spim ked este som hore a kukam do mobilu.
Vcera som do mobilu nekukal a vysledok je horsi ako ked kukam.
Horsie je ze mi klesa HRV a neviem to nikak ovplyvnovat.
HRV je individuálne a asi na to vplýva aj vek. moje najvyššie čísla (ťahá mi na 50) boli 31-32 ms a pekne v zelenom. ako som dal na ruku Insticnt 3 pred dvomi týždňami, mám oranžový rovný riadok 23ms
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
napr. tu:
https://www.garmin.com/en-US/investors/earnings/
https://www.garmin.com/en-US/newsroom/wp-content/uploads/2025/02/2024-Q4-GRMN-Earnings-Release_Final.pdf
celkove marze
https://www.macrotrends.net/stocks/charts/GRMN/garmin/profit-margins
ale to uz patri do inej temy...
Nepise nahodou o tom, ze sa mu to tam posiela do apky Strava, ktoru ma v Edge skrz IQ? To by Connect nepotrebovalo, tak to ma aj Komoot napr., ako som uz pisal
Ale sak ja tomu rozumiem ze bez strava - connect integracie to nejde. Iba som pisal to, ze nemusis aktivne pouzivat, otvarat ani nijako inak utilizovat connect, aby si to tam zo stravy dostal.
Vzdy musi byt v strede nejaka integracna platforma ktora bude tahat a tlacit requesty s gpx. Predstava ze to bude niekto robit zadarmo(mimo garmin lebo ten to ma zaplatene pri kupe) alebo otvori zariadenie je pri garmine nerealna.
Treba tlacit na konkurenciu.
Fakt by som chcel vidiet ten vypocet, ze "pýta brutálne prachy za hardvér". Prosim zverejni, dik.
Vzhľadom na životnosť garmin HW by som vôbec nehovoril o brutálnych peniazoch.
Serial/film zapocita malokedy.
To aom napisal len k tomu ze garmin si mysli ze spim ked este som hore a kukam do mobilu.
Vcera som do mobilu nekukal a vysledok je horsi ako ked kukam.
Horsie je ze mi klesa HRV a neviem to nikak ovplyvnovat.