tak z vlastnej skúsenosti za te roky som na alangy plus musel len par krát natiahnuť gate proti vetru aj to pri extrémnom mínuse a silnom vetre, ale ako vravíš každému vyhovuje niečo iné
Za mňa nohavice alagna plus od karpos sú veľmi hrubé. Fakt len do väčších mrazov alebo na skitúru s niekým menej zdatným, v zmysle že sa človek menej hýbe , bo čaká slabšieho.
Ja nedám dopustiť na Crazy Idea Cervino Ultra nohavice.
Ja skoro stale zase taham len nohavice urcene na bezky, dostatocne pruzne, v prednej casti hrubsi material, v zadnej tensi, spodok sa da rozipsovat a nie je problem natiahnut na lyziarku https://www.sportisimo.sk/arcore/stieg/1033622/
Skialpove mi len lezia v skrini a taham ich az ked je predpoved na velmi zle pocasie.
I just found this on AliExpress: €47.62 | Intend Grace MTB power stem bicycle soil slope handlebar post D31.8mm L35mm is suitable for street cars in all-terrain mountains https://a.aliexpress.com/_EwvAchK
Ujo kurier a nie postarka, ale vidlu RockShox Recon Silver, flat tretry Shimano SH-GR501, plus nejake drobnosti. A v MTBikeri som si bol pre balicek s kotucmi RT54, platnickami Galfer a tiez par drobnostami. Sezona moze zacat.
A čo ho má zahodiť, keď funguje? Ja používam jeden už skoro 24 rokov a nič mu nieje. Netreba ho nabíjať, párovať a tých cca 5 základných údajov počas jazdy človeku stačí. Na zbytok sú hodinky, mobily, gps prístroje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja nedám dopustiť na Crazy Idea Cervino Ultra nohavice.
Skialpove mi len lezia v skrini a taham ich az ked je predpoved na velmi zle pocasie.
I just found this on AliExpress: €47.62 | Intend Grace MTB power stem bicycle soil slope handlebar post D31.8mm L35mm is suitable for street cars in all-terrain mountains
https://a.aliexpress.com/_EwvAchK
Myslim, ze aj tento bude OK.
Kind Shock packa na sedlovku
Schwalbe bezdusove ventily Navleky na bowdeny do ramu
Race Face Turbine R 35 Orange Stem
Presne som vedel co sa bude prvé rozoberať🤣🤣🤣
ale kablovym tachometrom som ochotny si zhovadit kazdy bicykel