Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
A hlavne je rozdiel, ked ides na vlastnu past do zakazu a ked mas oficialne podujatie, ktore musi mat suhlasne stanovisko roznych organizacii. To jednoducho nemozes ignorovat.
Skor ma zaraza, preco to nepretrasovali. Tomu kusku sa dalo vyhnut - neslo by sa serpentinami pod Somar ale tou zvaznicou za Medvedim nizsie a pred Hrubym vyvozom to nejak stocit. Snad nemaju informacie ze je pravdepodobne, ze do buduceho vikendu bude zakaz vstupu uz aj z BA strany.
Inac v poslednych dnoch strasne vela malych srniek,alebo niecoho ineho,taku sedu farbu maju,neviem,ci su to daniele,ale behaju cez cestu uz pod cervenym krizom,alebo cez Tbk,aby to aj tu nakoniec nezavreli pre slintacku.
Ojoj, podvecer sa paradne ochladilo, a ja som bol obleceny len velmi lahko pritom som vedel ze vecer pride zmena :/
Minimum som mal 4,8 stupna. Zajtra sa treba obliect lepsie, vezmem si aj vyhrievacie vankusiky.
Kvoli zime som si musel skratit trasu popod borinsky kamenolom. No tam je to teda poriadne rozbite. Hocijaka karpatska zvaznica je v lepsom stave nez henta cesta
Pri zjazde z Cerovky na Studnicku som znovu stretol diviaciu rodinku, dve velke a kopec cerstvych malickych, boli velke ako morcata. Ale uz v tomto veku vedia utekat ako blesk
Este som vyuzil vcerajsi teply den, ale tiez ma podvecer ta zima zastihla a ja v kratkom. Ale takymi krkahajmi som miestami siel, ze aj na najlahsom prevode bolo co robit, takze som sa aspon zohrial. A ako bonus prve dva klieste.
Podľa toho, čo som tu prečítal, si myslím, že okolie Železnej, Kačína, Kamzíka a Bieleho Kríža môžem bez obáv využívať na míňanie prebytočnej energie bez toho, aby ma niekto naháňal s dezinfekciou.
Myslím si to správne?
Podľa toho, čo som tu prečítal, si myslím, že okolie Železnej, Kačína, Kamzíka a Bieleho Kríža môžem bez obáv využívať na míňanie prebytočnej energie bez toho, aby ma niekto naháňal s dezinfekciou.
Myslím si to správne?
v pohodicke, juzna a vychodna strana Karpat je zatial otvorena, pokial niekoho nenapadne cele to zavriet. A aj juzne Zahorie a Devinska Kobyla je zatial ok, obmedzenie je az od Lozornskeho katastra vyssie, na predoslych stranach najdes odkazy.
Inak na racianskej/pezinskej strane tusim ani nie su ziadne velkochovy, tak by tu stranu lesa nemali zakazovat. Nejaka konska farma je sice v Pezinku, ale neviem ci ta choroba ide aj na kone
--btw sobotu som siel okolo Hlinovej Biofarmy, boli zavreti, aby chranili svoje zvieratka.
v pohodicke, juzna a vychodna strana Karpat je zatial otvorena, pokial niekoho nenapadne cele to zavriet. A aj juzne Zahorie a Devinska Kobyla je zatial ok, obmedzenie je az od Lozornskeho katastra vyssie, na predoslych stranach najdes odkazy.
Inak na racianskej/pezinskej strane tusim ani nie su ziadne velkochovy, tak by tu stranu lesa nemali zakazovat. Nejaka konska farma je sice v Pezinku, ale neviem ci ta choroba ide aj na kone
--btw sobotu som siel okolo Hlinovej Biofarmy, boli zavreti, aby chranili svoje zvieratka.
Dnes z PK na medvedí cesnak pod Rámosa...terén ideálny, suchý, tvrdý...počasie aprílové....všetko v jednom...slnko, teplo, zima, dážď, sneženie, vietor...😎...ešte ma v Limbachu skoro pokúsal pes...👎🤣
Minulý štvrtok som po robote nešiel na protest ale na bike, od Dunaja som stúpal hore Mokrým jarkom a krasa, este hole stromy ale podrast uz zeleny a zakvitnuty a reku že odbočim doľava a preskúmam zvrchu Devínsky kameňolom.
To 17% stupanie stoji to za to, z hrany najvyssieho poschodia, na ktorom uz netazia su krásne výhľady na zapadajúce Slnko, Hundsheimer Berg, Braunsberg, hrad Devín aj na neďaleký kríž na západnom cípe kameňolomu.
Davam do pozornosti testovaci pojazd s vlekom na PK Babe tuto sobotu 10:00-16:00 https://www.facebook.com/events/551476772922999/ . Zatial je k dispozicii iba jedna zjazdova trat, ktora je na 98% hotova, ale nejako treba zacat Pridte podporit a pojazdit Babske Traily!
Ahoj, na pojazde v sobotu s vlekom: 12.4.2025 (Otvorenie Sezóny) sa bude jazdit aj docasne uzavreta Tajna ? A nechystate vlek aj cez velku noc?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tbk sa dnes uz prasili ,koliba neviem ako je na tom
sucho, nebol som, ale na 100% sa bude aj prasit
Skor ma zaraza, preco to nepretrasovali. Tomu kusku sa dalo vyhnut - neslo by sa serpentinami pod Somar ale tou zvaznicou za Medvedim nizsie a pred Hrubym vyvozom to nejak stocit. Snad nemaju informacie ze je pravdepodobne, ze do buduceho vikendu bude zakaz vstupu uz aj z BA strany.
TBK1,2,3 su uplne suche, zatial nie velmi prasno. A ziadne slintajuce zvery.
Minimum som mal 4,8 stupna. Zajtra sa treba obliect lepsie, vezmem si aj vyhrievacie vankusiky.
Kvoli zime som si musel skratit trasu popod borinsky kamenolom. No tam je to teda poriadne rozbite. Hocijaka karpatska zvaznica je v lepsom stave nez henta cesta
Pri zjazde z Cerovky na Studnicku som znovu stretol diviaciu rodinku, dve velke a kopec cerstvych malickych, boli velke ako morcata. Ale uz v tomto veku vedia utekat ako blesk
P.S. Moj skoro mrtvy plast to este dal.
https://www.trnavskyhlas.sk/c/39336-pozostatky-nemeckych-opevneni-pri-trstine-a-bukovej-priblizi-podujatie-po-kockach/
Myslím si to správne?
Myslím si to správne?
OK, ďakujem👍🏻
To 17% stupanie stoji to za to, z hrany najvyssieho poschodia, na ktorom uz netazia su krásne výhľady na zapadajúce Slnko, Hundsheimer Berg, Braunsberg, hrad Devín aj na neďaleký kríž na západnom cípe kameňolomu.
Krásne kludne miesto kusok od veľkomesta, vycistil som chodnik veduci ku krížu. https://mapy.com/s/ravotedafu
Ahoj, na pojazde v sobotu s vlekom: 12.4.2025 (Otvorenie Sezóny) sa bude jazdit aj docasne uzavreta Tajna ? A nechystate vlek aj cez velku noc?