Neviem.
Poznám príliš veľa politikov a centrálnych úradníkov na to, aby som na nich mal ilúzie, že za nimi môže ostať nejaký konkrétny výsledok, ktorý sa hlboko vryje do pamäti

. Politika nie je súťaž krásy, ale umenie možného. Aby sme boli objektívni, tak nejaké tie malé politické výsledky registrujem, napríklad Švejna a zrovnoprávnenie starodôchodcov, Radičová a zverejňovanie zmlúv, Budaj a transformácia národných parkov (bohužaľ nie úplne dotiahnutá, ale určite užitočná), Káčer (a spol.) a vstup do NATO ... Zaradil by som sem aj Mikulca a jeho rozviazanie rúk polícii, to zmenilo hodne vecí.
Ale dve veci som sa v súvislosti s nimi naučil:
1. Nikdy never tomu, čo hovorí politik do médií. On nehovorí, čo si myslí, ale to, čo potrebuje, aby ľudia počuli. Nikdy, nikdy never tomu, čo hovorí do médií. A to mám aj priamo od niekoľkých z nich, zhruba: "Keď ma budeš vidieť v telke, tak neber vážne, čo tam budem rozprávať".
2. Nikdy nepozeraj na slová, ktoré politik hovorí, ale na jeho hlasovanie (ak je to poslanec) alebo na jeho rozhodnutia (ak je to exekutívny politik).
Viem, neodpovedal som na tvoju otázku.