Pozdravujem bikeri,
viete mi niekto poradiť web na plánovanie trás v Maďarsku (aktuálne okolie jazera Tisza), najlepšie niečo ako cykloserver.cz. Ďakujem
Locus mám a k spokojnosti používam na orientáciu a cykloserver.cz (SK, CZ a prihraničné oblasti) na trasy. Hľadal som niečo, kde vytvorím trasu v gpx na PC (starší človek predsa len lepšie vidí na 24" monitore ) a importnem do Garmin Edge. Teraz som našiel bikemap.net a zdá sa, že by to mohlo byť ono.
Jednak ich nepoužívam a jednak sú obe pokiaľ viem mobilné. A plánovať trasu na mobile je aspoň pre mňa maximálne nepohodlné. Ten bikemap sa zdá zatiaľ ok a skúsim ešte emulator na ten Kočiš.
Neviete, ci je toto dovolena cesta pre bajky? Jedna sa o polnu cestu pri hranicnom prechode Medvedov.. je to uz na madarskej strane, odbocke je tesne pred byvalym kontrolnym stanoviskom.
Na mape sa vyklikat trasa da, cize OSM tam zakaz nema, ale to nemusi znamenat nic.
Attachment:
sfd.jpg
Attachment:
dfd.png
Na google street som nasiel tuto staru fotku so zakazom vjazdu na tu trasu. Len je to dost stara fotka a tiez to nemusi platit pre bajky.
Pred rokmi som prešiel na Slovensko aj tou zakázanou hlavnou cestou, ale pálil som ako Sagan, lebo nielenže som bol v zákaze, ale som si vtedy doma zabudol aj doklady aj kreditky a ešte som aj potreboval stihnúť vlak vo Veľkom Mederi ... naštastie ma žiadni rendorségi nechytili.
Ktoru zakazanu cestu myslis? (Aha, kukam, ze cesta od hranicneho kontrolneho bodu je pre bajky zakazana. Da sa vobec ist na bajku po tom moste ponad Dunaj? Nikde tam nevidim zakaz.
Nechcem do Gyoru, skor na zapad. Je to druhy den mojej mesacnej trasy na leto a nechem to velmi prekopavat, kedze uz teraz mam na tom dni 160km.
Ako altermativu – ak by tam bol zakaz – som mal hranicny priechod, a tam teraz budu skrz Slintacku kontroly. Sice idem az v lete, ale netusim, ako dlho sa to tam povlecie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://forumfoto.mtbiker.sk/605_locus-turisticka-navigacia-pre-android-aj-pre-geocacherov_5f26090564e29.jpg
Na mape sa vyklikat trasa da, cize OSM tam zakaz nema, ale to nemusi znamenat nic.
Na google street som nasiel tuto staru fotku so zakazom vjazdu na tu trasu. Len je to dost stara fotka a tiez to nemusi platit pre bajky.
https://mapy.com/s/navufeloko
Pred rokmi som prešiel na Slovensko aj tou zakázanou hlavnou cestou, ale pálil som ako Sagan, lebo nielenže som bol v zákaze, ale som si vtedy doma zabudol aj doklady aj kreditky a ešte som aj potreboval stihnúť vlak vo Veľkom Mederi ... naštastie ma žiadni rendorségi nechytili.
Nechcem do Gyoru, skor na zapad. Je to druhy den mojej mesacnej trasy na leto a nechem to velmi prekopavat, kedze uz teraz mam na tom dni 160km.
Ako altermativu – ak by tam bol zakaz – som mal hranicny priechod, a tam teraz budu skrz Slintacku kontroly. Sice idem az v lete, ale netusim, ako dlho sa to tam povlecie.
Asi to nejdem hrotit, dako to dopadne
Keby ešte aj bola slintačka, tak cyklistov iste nebudú zdržiavať, tí nie sú problematickí.
Inak, Strava heatmap ukazuje, že sa (aj) po tvojej trase jazdí, takže asi je to OK.
Kukam, ze aj po tom zakaze sa dost jazdi 🤣