zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
To by ma celkom zaujimalo, ako sa da vchadzat na bicykli. Vchadzat viem len s bicyklom , ale nie na bicykli. Mozno tak, ze jedna noha na zemi , druha na bajku
Inak informacne tabule sa nesmu umiestnovat v 4ke a vyssie
hmm, akuratze alternativa neexistuje, ale mohla, uz davno , byt nastajlovana a pripravena, snad to nebude dlhsie ako do konca aprila teda a nie tak ako oprava mosta pri Podunajskych
Dnesne motkanie sa popri Racianskom potoku, Vajnorskom potoku a rybniku, Surskom rybniku a vinohradoch.
Novy asfalt na JuRaVe je celkom fajn. Cakal som, ze uz bude plny korculiarov, ale asi ich aprilove pocko odradilo.
Ved ja som s tym ok ale preco po mne potom vytrubuju kompoti v plechovkach? Naposledy som to skusil spodkom a trpko som olutoval. To uz je v takom dezolatnom stave ze tam uz nepachnem ani keby na mna trubil kazdy.
Na mna hore na ceste medzi DNV a Devinom v zivote nikto netrubil, za to trubia hodne medzi zjazdom z Matejkovej a Vodarenskou zahradou - ale fakt len na tom useku, hoci separatna cyklotrasa vedie uz od Sihoti (Asi vodici z Dlhych dielov su taki nabruseni alebo co, (z toho jak byvaju na kopci mozno?)).
Mimochodom ja osobne cyklocestu medzi DNV a Devinom aj napriek korenom povazujem aj na cestaku za zjazdnejsiu, ako tu rozdrbkanu cestu tam hore... Jediny problemovy usek, ktory povazujem za skutocne horsi, je ten spominany mtb trail (ale je kratky a v suchom pocasi v pohode). Pokial je mokro alebo po zaplavach, jednoznacne len hore po ceste.
Do dnes, teda do 11.4., by mala byť uzatvorená JURAVA popod diaľnicu. Ak niekto pôjdete dnes alebo cez víkend, dajte vedieť informáciu v akom je to reálnom stave. Rád by som to v pondelok prípadne využil cestou do práce.
Prípadne Laco Findl aktuálnu informáciu nemáš?
Cykloturista:
do 11.4.2025 mal byt a je hotovy usek Šur- lavka Vajnory, kde sa dal novy asflat.
Nadalej vsak trva uzavera na useku lavka Vajnory - Senecka cesta, kvoli budovaniu mostov na krizovatke D1/D4. Tato uzavera ma byt do 25.4.2025, ale obavam sa, ze bude dlhsia. Navrh novej uzavery je do 30.11.2025. Snazime sa so zhotovitelom krizovatky D1/D4 urgentne riesit, aby tento termin nebol... Bohuzial, je v tom kus politiky....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak informacne tabule sa nesmu umiestnovat v 4ke a vyssie
Novy asfalt na JuRaVe je celkom fajn. Cakal som, ze uz bude plny korculiarov, ale asi ich aprilove pocko odradilo.
Ze by sme sa konečne dočkali? 🙏🙂
Mimochodom ja osobne cyklocestu medzi DNV a Devinom aj napriek korenom povazujem aj na cestaku za zjazdnejsiu, ako tu rozdrbkanu cestu tam hore... Jediny problemovy usek, ktory povazujem za skutocne horsi, je ten spominany mtb trail (ale je kratky a v suchom pocasi v pohode). Pokial je mokro alebo po zaplavach, jednoznacne len hore po ceste.
Prípadne Laco Findl aktuálnu informáciu nemáš?
do 11.4.2025 mal byt a je hotovy usek Šur- lavka Vajnory, kde sa dal novy asflat.
Nadalej vsak trva uzavera na useku lavka Vajnory - Senecka cesta, kvoli budovaniu mostov na krizovatke D1/D4. Tato uzavera ma byt do 25.4.2025, ale obavam sa, ze bude dlhsia. Navrh novej uzavery je do 30.11.2025. Snazime sa so zhotovitelom krizovatky D1/D4 urgentne riesit, aby tento termin nebol... Bohuzial, je v tom kus politiky....