Toto zrovna nie je nieco na com by som sa odbavoval na policajtoch.
Hned od zaciatku, ked som videl srdcervuce fotky s dietatom som tusil, ze to bude len podprahova manipulacia.
Chlapik v kome podla popisu udalosti nie je celkom nevinny. Mal v sebe par piv, pytal si facky, v ruke drzal otvoreny noz, co je divne, ved byval kusok preco siel s
nozom na pivo....a dostal jeden nestastny uder na bradu. Potialto sa jedna o klasicku situaciu z krmy.
Kvalifikacia trestneho cinu je osemetna vec, podla popisu z clanku tam nevidim umysel, slo naozaj len o jednu nestastnu ranu, takze zonglovanie s paragrafmi by som nechal na pravnikov, Policajti ho mozu obvinit z cohokolvek, je tu este prokurator, ktory sa s tym musi stotoznit a nakoniec je tu sud, ktory sa nemusi stotoznit s nikym.
Cele argumenty rodiny poskodeneho su postavene viacmenej na vode, odovodnenie vysetrovale mi pride logicke, postup policie mozeme povazovat pri vysetrovani za lajdackost, zaujatost prokuratora tiez, ale tam sa to konci...zvysok je bezna realia kazdeho takehoto vysetrovania, pretoze prietahy su na SK uplne bezne.
Ked uz chcem poukazovat na prietahy tak v PN prepustili nedavno podozriveho z vrazdy v CR len preto, ze dementny sud nebol schopny tusim 2-3 roky pojednavania, takze mu uplynula maximalna dlzka vazby.