zaujmave trendy zistujem, ze si dodavatel bláhovo namysla, že niekto si tu samolepku niekde nalepi a zadarmo mu tym bude robit reklamu . ja mam doma tiez zopar podobnych v šufliku.
Naco to opatrujes, ked su ti zbytocne?
A teda nenosis a nemas nic "znackove" a nerobis nikomu reklamu. Či?
Ja som si napr. Mtbiker nalepky nalepil dobrovolne a rad spravim reklamu, ked som spokojny hocikomu.
mas pravdu, hned po šichte majzľom vyseknem logo fijatu z kapoty
neda sa povedat ze opatrujem. jednu "sadu" nalepiek som uz vyhodil ale nazbierala sa mi medzicasom nova. vies...polozim si balicek na pracovny stol. rozbalim, zarucaky a navody odlozim na prislusne miesto v stole a prilozene nalepky tiez. ale musim sa priznat, ze dve nalepky som pouzil. jednu som nalepil na krabicu od topanok, kde mam prislusenstvo k akcnej kamere a druhu na krabicu, kde mam servisne sady na vidlicu a tlmic. aby som opticky hned vedel, co v tych krabiciach mam.
Dagger Dodavatel? A nie nahodou vyrobca? Normalne si ju nalepim k stredu, taka je pekna. A druhu si picnem na fulla, tam mam komplet zadnu stavbu na enduro loziskach
mam nalepku, že ako firma posobime v energetike...chceš ? tri velkosti a tiež je pekna, lebo som ju navrhoval ja. možem ti dat klubovu zľavu na merač tepla.
Sem tam nad takym kompresorikom uvazujem...je to lakave fukat prakticky bez roboty ale kontrolovat stav baterie + zapratavat priestor vo vreckach dresu...za mna radsej o jednu tycinku na viac a na ram manualnu pumpu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A teda nenosis a nemas nic "znackove" a nerobis nikomu reklamu. Či?
Ja som si napr. Mtbiker nalepky nalepil dobrovolne a rad spravim reklamu, ked som spokojny hocikomu.
neda sa povedat ze opatrujem. jednu "sadu" nalepiek som uz vyhodil ale nazbierala sa mi medzicasom nova. vies...polozim si balicek na pracovny stol. rozbalim, zarucaky a navody odlozim na prislusne miesto v stole a prilozene nalepky tiez. ale musim sa priznat, ze dve nalepky som pouzil. jednu som nalepil na krabicu od topanok, kde mam prislusenstvo k akcnej kamere a druhu na krabicu, kde mam servisne sady na vidlicu a tlmic. aby som opticky hned vedel, co v tych krabiciach mam.
A ta hviezdica na grevali čo
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/pumpy-a-co2/minipumpy/cycplus-as2-pro-elektricka-minipumpa-p278935.html
Cycplus AS2 Pro elektrická minipumpa
103 €
MOC 112 €