Mam pocit ze asi predcasne volby budu, asi sa na tom dohodli.
Utvrdzuje ma v tom niekolko info v poslednom case.
Aj napr vid chrumkave reci kpt plg, ci rebelantske komentare prazdneho saka
Urcite bude obrovsky tlak aby tentokrat sa vydarila ustavna vacsina, to uz potom zacne riadna sodoma gomora..
Vysetrovatel Pavol Durka podla informacii od ludi z SIS nespokojnych so sucasnou vladou: koalicia vymeni Zilinku, lebo su nespokojni, ze je makky o.i. aj voci curillovcom, novy GP ich zavrie do vazby, Fico povali vladu a temu curillovci pouzije v predcasnych volbach. Tie budu na jar 2026.
Sledujme vyvoj. ZIlinka ma dostat tucnu rentu ked uz teraz odstupi. Je to taku "dakujem darcek" od Fica. Ale ked to prezident vetuje a vlada to znova neschvali, bude Zilinka musiet odstupit aj bez renty. To mu mozno bude proti srsti, lebo Zilinka si uz v buducnosti moc neskrtne, ako sa zdiskreditoval. A urcite nie, ak sa k moci dostane opozicia. Cize renta moze byt do buducna jeho hlavny prijem. Ak to vlada znova schvali, bude zaujimave sledovat, ako pojde Hlas proti Pellegrinimu. Rovnako ak vetuje aj covidove amnestie. Pellegrini sa uz vyjadril, ze "niekto" tu chce predcasne volby. Inak zavretie curillovcov moze mobilizovat ja volicov opozicie. Neviem, ci by to bol od Fica dobry tah.
Hlas nepojde proti Pellemu. To len Pelle hra divadlo pred volicmi ze aky je chrumkavy a ze akoze nepodpise vsetko co mu Ficko posle. Ak to aj vetuje, a vlada to schvali aj napriek tomu, Pelle sa bude vyhovarat, ze ved on im to vetoval a nesuhlasi s tym. To iste ocakavam pri covidovych amnestiach.
Aj keby hral Pelle divadlo (k comu sa aj ja priklanam), tak v pripade veta by to musela vlada prehlasovat a bez Hlasu to neda. Cize Pelle vetuje -> Hlas znova odhlasuje. To je jednoznacny konflikt, aspon pre media, ktore do toho budu vrtat (len chvilku, predsale, su to slovenske media). Ale zasa vieme aj ako Pelle drzi slovo. Co povedal vcera dnes uz nemusi platit.
Huliakova strana vyzvala Richarda Takáča, aby odvolal šéfa veterinárov Martina Chudého. Národná koalícia ho podozrieva zo zlyhania pri nákaze slintačky a krívačky a kritizuje zabíjanie dobytka na farmách. Podľa Huliaka išlo o akt vlastizrady na slovenskom poľnohospodárstve.
Predseda Národnej koalície a minister športu tvrdí, že EÚ Slovensku nenariadila likvidovať naše chovy ani v prípade nákazy a hlavný veterinárny lekár o zabíjaní dobytka rozhodol svojvoľne.
Koniec Chudého žiada aj opozícia. Huliak je ako minister nominantom Smeru, pričom podpredsedom strany je súčasný minister pôdohospodárstva Richard Takáč.
Ľudia ako Rudolf alebo Andrej vedia byť riadne nevyspytateľný a to je dobre pre túto koalíciu
Nie len bezprízorne dvíhať ruku podľa toho, ako ukáže preceda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Utvrdzuje ma v tom niekolko info v poslednom case.
Aj napr vid chrumkave reci kpt plg, ci rebelantske komentare prazdneho saka
Urcite bude obrovsky tlak aby tentokrat sa vydarila ustavna vacsina, to uz potom zacne riadna sodoma gomora..
Sledujme vyvoj. ZIlinka ma dostat tucnu rentu ked uz teraz odstupi. Je to taku "dakujem darcek" od Fica. Ale ked to prezident vetuje a vlada to znova neschvali, bude Zilinka musiet odstupit aj bez renty. To mu mozno bude proti srsti, lebo Zilinka si uz v buducnosti moc neskrtne, ako sa zdiskreditoval. A urcite nie, ak sa k moci dostane opozicia. Cize renta moze byt do buducna jeho hlavny prijem. Ak to vlada znova schvali, bude zaujimave sledovat, ako pojde Hlas proti Pellegrinimu. Rovnako ak vetuje aj covidove amnestie. Pellegrini sa uz vyjadril, ze "niekto" tu chce predcasne volby. Inak zavretie curillovcov moze mobilizovat ja volicov opozicie. Neviem, ci by to bol od Fica dobry tah.
Pretoze ho prinutia. Fico ma urcite paky. Inak by Zilinka neskakal, ako piska. Bud bude pracovat ako chce Fico, alebo pojde. Renta nerenta.
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Nie vláda, ale parlament.
Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Bombaaa...s maznelkou sme sa skvele pobavili. Sirime dalej kym to nezmazu ;oP.
Huliakova strana vyzvala Richarda Takáča, aby odvolal šéfa veterinárov Martina Chudého. Národná koalícia ho podozrieva zo zlyhania pri nákaze slintačky a krívačky a kritizuje zabíjanie dobytka na farmách. Podľa Huliaka išlo o akt vlastizrady na slovenskom poľnohospodárstve.
Predseda Národnej koalície a minister športu tvrdí, že EÚ Slovensku nenariadila likvidovať naše chovy ani v prípade nákazy a hlavný veterinárny lekár o zabíjaní dobytka rozhodol svojvoľne.
Koniec Chudého žiada aj opozícia. Huliak je ako minister nominantom Smeru, pričom podpredsedom strany je súčasný minister pôdohospodárstva Richard Takáč.
https://dennikn.sk/minuta/4584404/?ref=mpm
určite majú na neho kompro, údajne ešte pred zvolením nosil z prokuratúry spisy Pčolovi do SISky
Nie len bezprízorne dvíhať ruku podľa toho, ako ukáže preceda.
https://www.aktuality.sk/clanok/2tXkWuT/igor-matovic-zverejnil-ai-video-roberta-fica-vo-vazeni-zneuzili-ste-ho-na-vlastnu-propagaciu-odkazuje-autor/
https://www.aktuality.sk/clanok/AkadhLl/martin-knut-medzi-politikmi-a-obcanmi-je-vojnova-linia-kope-ju-moc-sme-tesne-pred-vybuchom-podcast/
https://www.instagram.com/reel/DIdbIaRoGHp/?utm_source=ig_web_copy_link
https://www.youtube.com/watch?v=3onSGwA1nps
https://www.facebook.com/MEMES.of.the.NFL/videos/1862321717865534/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v
https://www.aktuality.sk/clanok/4MhbMkp/transakcna-dan-je-klincom-do-politickeho-konca-roberta-fica-tvrdi-exminister-mihal-zrusi-vlada-13-dochodky-podcast/