Hádam nezakladám duplicitnú tému. Budem mať nové kolesá a je v pláne prerábka na bezduše (aj teraz alebo až v lete). Na MTB to mám za tie roky zmáknute čo sa týka techniky, tmelov, plášťov. Ak máte nejaké skúsenosti a rady v čom si dať pozor alebo čo urobiť inak ako u MTB budem rád (páska, tmel, plášte). Možno aj pre ostatných
ahojte….mate skusenost a nazor na hookless vs. hooked rafky? vyhody nevyhody….a ci je na hookless mozne v pripade nudze a defektu pouzit dusu….a kedze som lama zaciatocnik v oblasti TL, ake optimalne vybavenie ( pre pripad defektu ) na vyjazd so sebou vozite?
Ahojte odborníci. Po 100 km som na ostrom kameni prepichol plášť. Mlieko utesnilo ale pri každej otáčke pod záťažou to povolilo. Nakoniec som dal knot a nafúkal. Keďže som nemal podmienky riešiť to, odjazdil som výlet na tom (cca 600km ). Je to na prednom kolesi.
Čo s tým? Jazdiť to ďalej alebo to preistotu prehodiť prehodiť dozadu ?
Ďakujem
Prvá foto tesne po oprave (nemal som to čím odrezať pekne)
Druhá foto po odrezní a začistení
Mal som seknuty plast o kolajnicu na velmi podobnom mieste. GP5000 32mm, zaknotovany ked mal pod 1k km, odjazdeny zbytok zivotnosti nejakych 6-7k km. Bolo to ale na zadnom.
Pre istotu by som ho zhodil a podlepil zvnutra zaplatou na duse. Ked je tam len knot, alebo je diera zalepena iba tmelom, z casu na cas sa stane, ze ked na tom istom mieste chytim kamienok, povoli to a zacne slzit. A to jazdim iba gravel na max. 4BAR (podla typu povrchu).
Bohuzial ( teda skor nastastie - nesekol som plaste) nemam skusenost, len je to priamo na to urcene. Bezne naplaste su urcene na duse, toto by mohlo lepsie drzat.
Ahoj, dnes sami stalo to ze som siel na bicykli a zrazu zadne koleso uplne vyfucane, ziaden defekt, iba male trhlinky a opotrebovanie plastu (Pirelli P-Zero Race TR 700x30 nahodene so Silca Ultimate Carbon tmelom)
Popravde velmi slusny plast so skvelym odvalovanim, no za posledny rok je to uz druhy (prvy vydrzal cca 300km - velka trhlina na behuni, nepomohlo sni mlieko ski knot) tak 75€ vyhodenych, dal som sancu tomu istemu plastu, ten vydrzal necelych 1000km, opotrebovanie behuna aj napriek tomu ze este ma zivotnost (vid na fotke) a su v nom male zarezy, nalepenu mam DtSwiss pasku, obe kolesa som tak doma demontoval, dal dole plaste a zistil som ze na tom zadnom (chapaj to “zle koleso”) sa dt swiss paska akoby absolutne zožltla, stratila farbu (z povodnej ciernej) a pri niektorych nipploch akoby bola pod nou voda alebo ina tekutina (podotykam kolesa vzdy ale ze vzdy po umyti s roztokom ocisiť do sucha aj v okoli nipplov) viď foto, taka nestastna kombinacia vadnej TR pasky a opotrebovaneho plastu, tym padom 2x75€ do koša… Pirelli už nedam žiadnu šancu, aby nevydrzal plast ani 1500km je fakt na zaplakanie (viď foto), bicykel je vzdy skladovany v pivničnom priestore kde je tak celoročne do 20°C a je zabezpecene vetranie… dnes den blbec, mal ux niekto podobnu skusenost alebo som mam iba ja take nestastie?
silca stary tmel-zelena etiketa zere pasky.... vtedy popierali zle vlastnosti, a od februara uz je nova verzia s bielou etiketou... neseriozna firma.
neviem ci je to iste, ze novy tiez nebude ich zrat..
Už mam doma novu verziu silca ultimate ten co sa da aj cez ventil dopustat, tak skusim zajtra nalepit pasku a v stredu mi pridu nove plaste, tentokrat skusim schwalbe pro one tle a dam sancu nemcom
To vyzera ako prebrzdeny plast, ale mozem sa mylit. Pouzivam GP5000 S TR a vzdy mi okolo 6k km vydrzia. A to kazdemu aj nejaku davku ne-asfaltu nalozim. Jazdim 32mm verziu a tmel pouzivam Stans Notubes. Mal som dlho(roky) tu istu DT Swiss pasku, nedavno som na zadnom prepaskoval na WTB, tak uvidim kolko ta vydrzi. Okrem tych GP som skusal Micheliny a este prve plaste na ktorych som kupoval, boli WTB, ani k jednym by som sa nevratil. Vydrz 3-4k km a bolo uz vyrazne vidno, ze chytaju defekty pomaly na kazdom kamienku, aj ked to mlieko stihalo utesnit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nosim tl repair sadu, bombicky, dusu.
Čo s tým? Jazdiť to ďalej alebo to preistotu prehodiť prehodiť dozadu ?
Ďakujem
Prvá foto tesne po oprave (nemal som to čím odrezať pekne)
Druhá foto po odrezní a začistení
https://www.mtbiker.sk/shop/servis/oprava-dusi-a-plastov/restrap-tyre-boot-kit-opravny-set-oranzova-p326660.html
Restrap Tyre Boot Kit opravný set, oranžová
11,99 €
MOC 12,29 €Podlepil som to zatiaľ obyčajným flakom. Akú má takýto flak trvácnosť v takomto riešení ?
Skusim ten flak vymeniť. Ak nepomože, zostáva Loctite 406 a kus bočnice 😁
Popravde velmi slusny plast so skvelym odvalovanim, no za posledny rok je to uz druhy (prvy vydrzal cca 300km - velka trhlina na behuni, nepomohlo sni mlieko ski knot) tak 75€ vyhodenych, dal som sancu tomu istemu plastu, ten vydrzal necelych 1000km, opotrebovanie behuna aj napriek tomu ze este ma zivotnost (vid na fotke) a su v nom male zarezy, nalepenu mam DtSwiss pasku, obe kolesa som tak doma demontoval, dal dole plaste a zistil som ze na tom zadnom (chapaj to “zle koleso”) sa dt swiss paska akoby absolutne zožltla, stratila farbu (z povodnej ciernej) a pri niektorych nipploch akoby bola pod nou voda alebo ina tekutina (podotykam kolesa vzdy ale ze vzdy po umyti s roztokom ocisiť do sucha aj v okoli nipplov) viď foto, taka nestastna kombinacia vadnej TR pasky a opotrebovaneho plastu, tym padom 2x75€ do koša… Pirelli už nedam žiadnu šancu, aby nevydrzal plast ani 1500km je fakt na zaplakanie (viď foto), bicykel je vzdy skladovany v pivničnom priestore kde je tak celoročne do 20°C a je zabezpecene vetranie… dnes den blbec, mal ux niekto podobnu skusenost alebo som mam iba ja take nestastie?
neviem ci je to iste, ze novy tiez nebude ich zrat..