Zdravím. Pred časom som kúpil používaný (nájazd 500km) český e-bike LECTRON ESCONDER MFX so stredovým motorom BAFANG M500 (predtým som dosť gúglil a dočítal som sa, že ak BAFANG, tak M500 a vyššie. M300 je vraj šunt a M400 je niečo na hrane). Mám nastavené tri stupne výpomoci, ale medzi ich prepínaním necítim buď žiadny, alebo takmer žiadny nárast výpomoci - Subjektívne). Neriešil som to, lebo doteraz som s ním jazdil takmer len po rovinke a tam nejakú strašnú výpomoc nepotrebujem). Pred pár dňami som ale na odpočívadle pri cyklotrase stretol známeho na čínskom ACCOLMILLE so stredovým BAFANG M300, tak som sa trošku previezol a ten rozdiel vo výpomoci bol neskutočný a hlavne sa tá výpomoc pri každom prepnutí o stupeň vyššie celkom znateľne zvyšovala. Tak som si dnes dal taký kratší, ale strmý kopec a tá výpomoc aj na najsilnejšom stupni bola dosť slabá, resp. cítil som len slabučký rozdiel medzi stupňom 1 a 3. Na displeji mi nesvieti žiadna chybová hláška. Vedel by mi niekto poradiť, či je to normálny stav, alebo to mám riešiť v nejakom servise? Resp., čo v takomto prípade dokážu v servise poriešiť?
Kua... čím viac mi píšeš o výkone toho motora, tým viac si myslím, že je niečo pokazené Mám 11 kolečiek Shimano deore m5100. Ono sa čím ďalej tým viac prikláňam k tomu, že môže byť na motore pokazené jedno vinutie a tým pádom to ide o tretinu slabšie. Len prečo mi displej nehádže žiadnu chybovú hlášku???
Manželke som nedávno kupoval nový Crussis s M510. S predajcom som ešte stále v kontakte a ten má v Blave kamoša, ktorý opravuje motory. Povedal, že buď môže byť v ťahu jedno vinutie na motore, alebo torzný snímač, alebo controller. Zažil už všetko z toho. Kadenciu mám cca 70. Ide o to, že už dvakrát som vyšiel na Kráľovu Hoľu na fatbike z tamojšej požičovne. Úplne v pohode. Sedel som aj na čínskom bicykli z Aliexpressu, ktorý mal zadný no name motor a skoro ma zhodil keď som zatiahol do pedálov....... tento môj je v porovnaní s nimi hodne slabší.
Máme tu v meste taký kratší, ale strmší kopec, tak som sa bol previezť na manželkinom M510 a potom na svojom M500. 5 stupeň, 5 koliesko od spodu..... na to že oba majú 95Nm, išiel ten manželkin o poznanie lepšie. Normálne som pri šliapaní cítil ako ma motor tlačí dopredu. Na svojom som cítil pomoc, ale aj oheň v stehnách Len teraz ako zistím, že čo mám v prdeli.... naozaj to jedno vinutie na motore, alebo torzák, alebo kontroler.
510 je silnejší a nemôžeš ho porovnávať z 500. To že má 500 napísané 95 Nm musíš brať z rezervou. Tie čo si skúšal s nábojovým mot. mohli biť kludne 1000W motory. Preto taký výkon.
Neviem Kefalín, čo si predstavujete pod pojmom silnejší... Lebo podľa mijich zdrojov je M510 len M500 s novým softvérom, inak nič...
Prosim nezavadzaj, soudruhu. Tvoje zdroje su uplne na nic.
M510FC2.x - brand new kontroler a firmware, vyssi vykon, kedze ide na 19A (videl som uz aj custom firmware 22A), lahsi je, viac vodeodolny, omnoho lepsi torzny snimac (vacsia citlivost a lepsia odozva na pedalovanie), a hlavne moznost ladit si parametre vykonove - max power, acceleration a assistance level %.
MinoPino, no urcite to nema ist tak, ze slapes ako vul a nepomaha to. Matie ma, ze ti to ukazuje 700W a netah, takze to musi ist do tepla ta energia (vinutie skratnute). Nieco s tym budes mat v neporiadku. Ale viac ludi som pocul toto hovorit uz. Mne odisla jedna faza na HD motore a zacalo to automaticky ukazovat mensi vykon. Mozno mas prave skratnutu jednu fazu - treba odmerat.
Mne sa uz moc nechce vrtat do tych starych M500viek, nema to moc zmysel. Strelil by som to na suciastky a upgrejdol na novu M510FC2.x a budes vysmiaty. Ak by niekto chcel, vieme sa dohodnut na M510 FC2.1. Komplet sada 720eur (motor, kable, display DPC245, Alu CNC chainring 38t, speed sensor, kluky). Iba motor 600Eur - vsetko je kompatibilne s M500.
Ten 18A firmware od crussis je taky posledny vykrik. Uz ine firmwares nebudu na M500 myslim. Nemam otestovanu tu 18A verziu, 17A su otestovane a sli fajn. Verzia 17.7 urcite a potom mam este v17.9 a v18.9
Prehľad od AI
Ďalšie informácie
Ak chcete na displeji elektrobicykla Bafang prepínať medzi míľami a kilometrami,prejdite do ponuky nastavení (zvyčajne dvojitým stlačením tlačidla napájania alebo tlačidla „i“). V nastaveniach vyhľadajte nastavenie „Jednotka“ alebo „Jednotka rýchlosti“ a pomocou tlačidiel „+“ a „-“ prepínajte medzi „km/h“ a „mph“ (alebo „metrickými“ a „imperiálnymi“). Uložte zmenu a opustite ponuku nastavení .
Je to zvlastne, ale je to fakt tak, ze slovaci nerozumeju pisanemu textu. Neviem ako inak by som mu to mal este vysvetlit. On mi dal informaciu, ze on vie, ako sa dostat do menu.
Neviem, ako to je po cesky. Ale je to Display settings a Units.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prosim nezavadzaj, soudruhu.
M510FC2.x - brand new kontroler a firmware, vyssi vykon, kedze ide na 19A (videl som uz aj custom firmware 22A), lahsi je, viac vodeodolny, omnoho lepsi torzny snimac (vacsia citlivost a lepsia odozva na pedalovanie), a hlavne moznost ladit si parametre vykonove - max power, acceleration a assistance level %.
Mne sa uz moc nechce vrtat do tych starych M500viek, nema to moc zmysel. Strelil by som to na suciastky a upgrejdol na novu M510FC2.x a budes vysmiaty. Ak by niekto chcel, vieme sa dohodnut na M510 FC2.1. Komplet sada 720eur (motor, kable, display DPC245, Alu CNC chainring 38t, speed sensor, kluky). Iba motor 600Eur - vsetko je kompatibilne s M500.
Ten 18A firmware od crussis je taky posledny vykrik. Uz ine firmwares nebudu na M500 myslim. Nemam otestovanu tu 18A verziu, 17A su otestovane a sli fajn. Verzia 17.7 urcite a potom mam este v17.9 a v18.9
Dvojklik na "i" , alebo stlacit a drzat plus a minus naraz.
Ďalšie informácie
Ak chcete na displeji elektrobicykla Bafang prepínať medzi míľami a kilometrami,prejdite do ponuky nastavení (zvyčajne dvojitým stlačením tlačidla napájania alebo tlačidla „i“). V nastaveniach vyhľadajte nastavenie „Jednotka“ alebo „Jednotka rýchlosti“ a pomocou tlačidiel „+“ a „-“ prepínajte medzi „km/h“ a „mph“ (alebo „metrickými“ a „imperiálnymi“). Uložte zmenu a opustite ponuku nastavení .
Neviem, ako to je po cesky. Ale je to Display settings a Units.