Som tu nový.
Mam Nový bicikel DEMA Energy Team Dark Brown.
Mam najazdených 60km a druhú jazdu som si všimol, že pri zabere mi odiera práva kluka o rám. Musel som tam dat aspoň nejakú ochranu pokiaľ to nevyrieši. Chystám sa do servisu, ale zaujíma ma váš názor. Práva strana je medzera cca 2mm, ľavá cca 2cm.
Prečo to robí? Bola zle spravená montáž? Krivá kluka sa mi nezdá. Všetko je dotiahle. V podstate len na ľavej strane je imbus, ten je dotiahnuty. Vpravo je diera.
Dakujem za rady.
posledný komentár: 17. 12. 2025 o 16:37
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 20:28
Kolo mam spravené.
Dala sa tam 1 podložka a ani pri maximálnom zabere nič nebucha a je tam dosť vôle.
Takže ja som spokojný.
Stale to nie je vycentrovane.a ktovie ako je na tom lava kluka.
Predpokladam ze nie je cela nasunuta na oske..
Takže asi tak.
Dnes mi volali z eshopu, že reklamácia vybavená.
Pýtam sa ako formou? Že nevedia. Zistia až keď im príde bicykel. Tak volám do demy a tak hnusný arogantný prístup čo som zažil, no hrôza. Že dali podložku a problem vyriešený. A ja že prosim? Tu podložku som mal a a pri zabere to ajtak bucha. A keď som sa povedal toto nie je riešenie. Čo ten dogabany rám?Kebyže chcem obuchany bicykel, kúpim ho z bazosu. To ho nezaujíma, mam to riešiť z obchodom. Volal som do obchodu a úplne super prístup. Vedia ako je dema a preto len dopredávajú zásoby čo majú a nebudú ich ponúkať. Sú na mojej strane a, že nemusím sa báť. Vyriešime to k mojej spokojnosti. Bud vrátia peniaze, dostanem nový kus alebo iný bicykel. Pokračovanie bude v utorok po sviatkoch . Akože ta dema ma riadne nahnevala. To chovanie 0 bodov.
Eshop ešte poznamenal, čo čakáte na Slovensku od slovenskej firmy.
Len som sa musel vypísať.
Uvidím, čo vymyslí obchod. Ak by to bolo vyriešené nie k mojej spokojnosti tak by som to skúsil.
Hneď je tam vidieť rozdiel. Len zamenili kolesá. Inak je celý bike nový. Obchod výborne jednanie a dema hrôza. Obchod potvrdil ze boli zle kľuky ako tu niekto spomínal.
Tak už si konečne len užívať.