Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Zmeraj vonkajšiu šírku ráfiku. To sú discové kolesá? Tieto sa osádzali na Scott speedster, myslím že aj na gravel verzie, čiže problém by nemal byť ani so širšími gumami.
na taku otazku ("co ma limituje pri vybere maximalnej sirky plastov pri kolesach ak je v rame dost miesta? ") sa neda odpovedat;) lebo limituje práve a iba ram/vidlica...
cize ak vosli 28, tak 30 mozu, ale nemusia vojst - odmeraj si volne miesto pri tych nasadenych 28 a budeš aspon trochu vidiet, kolko mm zostava
na taku otazku ("co ma limituje pri vybere maximalnej sirky plastov pri kolesach ak je v rame dost miesta? ") sa neda odpovedat;) lebo limituje práve a iba ram/vidlica...
No vsak pisem, ze za podmienky, ze v rame je dost miesta (myslim tym vratane vidlice), je tam rezerva v poho aj na 35-ky tipujem, jedine ze by brzdove celuste zavadzali... Ide mi teraz o rafik, ci pojme 30, pripadne aj 32.
refresh, resp. viete poradit nejake slusne plaste (28ky), idealne kombinacia valiveho odporu, vahy ale hlavne odolnosti proti defektom a zivotnost, cena tak +- 40/kus
Pneumatika Michelin Pro 5 TLR prekonala naše očakávania vo výsledkoch testov a sme nadšení, že Michelin opäť ponúka takú silnú pneumatiku. Pro 5 TLR sa valí takmer rovnako rýchlo ako Grand Prix 5000 S TR, ale má výhody v odolnosti proti prepichnutiu, hrúbke dezénu a priľnavosti za mokra. Pro 5 TLR zaberá medzeru medzi Grand Prix 5000 S TR (nie je dostupná v 35 mm verzii) a Grand Prix 5000 AS TR, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pneumatiku, ktorá vyvažuje výkon a ochranu. Vzhľadom na pôsobivé výsledky testov 35 mm Pro 5 TLR očakávame, že 28 mm verzia sa čoskoro objaví v našej sekcii cestných bicyklov.
model 2025, par dni stary test (sice v 35mm).
cisla na treningovu gumu v nizsej cene pekne uzsi typ odhadujem tesne za PowerCup-om
Ahojte, mozno trosku offtopic, vsimol som si, ze predny plast (Continental GP 5000 S TR) je dost popraskany, je to este bezpecne jazdit alebo radsej vymenit?
Ahojte, mozno trosku offtopic, vsimol som si, ze predny plast (Continental GP 5000 S TR) je dost popraskany, je to este bezpecne jazdit alebo radsej vymenit?
kolko rokov ma? take praskliny su hranicne, je to vyzrate od uv a slnka.
vpredu sa guma dere strasne pomaly, treba novu dat dopredu a jazdenu dozadu, tam sa rychlo spotrebuje
zaroven aj kvoli bezpecnosti je fajn mat vzdy novu gumu vpredu. treba rotovat.
vpredu sa guma dere strasne pomaly, treba novu dat dopredu a jazdenu dozadu, tam sa rychlo spotrebuje
No cca rok a pol? ale hej uvazujem podobne, radsej vymenim za novy a vyjazdim ho vzadu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rafikove. Ano, je to Scott Speedster 2021.
cize ak vosli 28, tak 30 mozu, ale nemusia vojst - odmeraj si volne miesto pri tych nasadenych 28 a budeš aspon trochu vidiet, kolko mm zostava
(teraz ignorujem rozdielne vysky/sirky toznych pneus rovnakeho nominalneho rozmeru)
No vsak pisem, ze za podmienky, ze v rame je dost miesta (myslim tym vratane vidlice), je tam rezerva v poho aj na 35-ky tipujem, jedine ze by brzdove celuste zavadzali... Ide mi teraz o rafik, ci pojme 30, pripadne aj 32.
https://www.continental-tires.com/products/b2c/tire-knowledge/tire-rim-combinations-etrto-standards/
https://www.tufo.com/cz/silnicni-cyklistika/detail/comtura-prima/
https://www.tufo.com/cz/silnicni-cyklistika/detail/endurance7tr/
refresh, resp. viete poradit nejake slusne plaste (28ky), idealne kombinacia valiveho odporu, vahy ale hlavne odolnosti proti defektom a zivotnost, cena tak +- 40/kus
Vzhľadom na pôsobivé výsledky testov 35 mm Pro 5 TLR očakávame, že 28 mm verzia sa čoskoro objaví v našej sekcii cestných bicyklov.
cisla na treningovu gumu v nizsej cene pekne
Wow, plast vyzerá parádne za tu cenu. Žeby najlepší pomer cena/výkon? Už po nich pokukujem ale 30c..
No cca rok a pol? ale hej uvazujem podobne, radsej vymenim za novy a vyjazdim ho vzadu
a daju sa tie tubeless ready plaste pouzivat aj s dusami? planujem tpu a cital som viac krat, ze s TLR plastami sa neodporuca jazdit duse...