Bol by záujem ZM + Vráble o spoločné výjazdy na cesťakoch?Zatiaľ sme traja , trasa Vráble/Podhájska/Úľany /Vráble.. poprípade štart z ZM.Tempo okolo 30km/h +..
Využijem túto staršiu tému,cez víkend som šiel od nás z Uheriec smerom na Skýcov a z hlavnej som odbočil vľavo cez les smerom do Hostí.Ako som prišiel na križovatku,kde sa odbočuje vľavo na Veľké Pole a vpravo do Hostí,tak ma prekvapil celkom nový asfalt,ktorý je asi na 1/2 cesty smerom do Hostí.Žiadne info o tom neviem nájsť,ak by niekto vedel,prosím napíšte...
Ahojte Keď som videl túto tému tak si hovorím, že skúsim sa tu s Vami poradiť resp. chcel by som nájsť nejakú ideálnu cestu z Levíc smer Ilava... plánujem v Júni využiť jednu z pracovných ciest a rád by som sa z Levíc vrátil domov na bicykli. Často chodím na tento smer autom avšak nepoznám nejaké "bočné" cesty a často chodím smer Nitra na diaľnicu... na druhú stranu rád by som sa v tejto lokalite vyhnul nejakým blbým úsekom... podľa toho čo som pozeral aspoň + - na google maps tak od Skýcova by to malo byť už celkom OK - trošku sa bojím ale tej lokality Levice-Tlmače... Viete mi niekto poradiť ako obísť nejaké frekventované úseky ?
z LV až po odbočku na Hronské Kľačany ti neviem poradiť alternatívu.Z Kľačian potom Veľké Kozmálovce-Tlmače,tam kúsok po hlavnej,z nej odbočiť na Kozárovce-Nemčiňany-Čierne Kľačany-ZM-Topoľčianky-Skýcov-Uherce-Nováky-tu máš na výber 2 trasy:kratšia-cez Diviaky-Diviacku Ves-Nit.Rudno,alebo dlhšiu: Nováky-Opatovce-Bojnice-Šútovce-Nit.Rudno-tento úsek Bojnice-Rudno je jeden z mojich naj,to je 17 km len hore a dole No a z Rudna už potom smer V.Belá do Ilavy.
Okrem úseku-LV-Hronské Kľačany pravidelne jazdím po tých trasách,ktore som ti napísal.
Optimus Ďakujem moc Ja jediného čoho sa bojím je ten Skýcov... že či je to akože "pohode" ísť tadiaľ na bajku... naozaj nepoznám to okolie preto by som sa rád vyhnul nejakým patáliam aby ma odtiaľ odnášali policajti že či to nie je niečo ako tu "u nás" Strečno....
Tak tvoje obavy sú úplne zbytočné,Skýcov nie je veľmi frekventovaný horský priechod,okrem toho drvivá časť je ukrytá v lese a ako bonus tam máš od vlani celkom nový asfalt.V Topoľčiankach sa môžeš posilniť na námestí celkom chutnou pizzou+radler a môžeš vyraziť.A k mi napíšeš,kedy presne pôjdeš a budem mať vtedy v práci voľno,môžem nejaký kus odjazdiť s tebou,Skýcov je moje ,,domovské stúpanie" čo by kameňom dohodil
Využijem túto staršiu tému,cez víkend som šiel od nás z Uheriec smerom na Skýcov a z hlavnej som odbočil vľavo cez les smerom do Hostí.Ako som prišiel na križovatku,kde sa odbočuje vľavo na Veľké Pole a vpravo do Hostí,tak ma prekvapil celkom nový asfalt,ktorý je asi na 1/2 cesty smerom do Hostí.Žiadne info o tom neviem nájsť,ak by niekto vedel,prosím napíšte...
Ten novy asfalt myslis Hlboku dolinu - lesnu cestu smerom do Hosti? Ake konkretne info o tom, ze tam davali novy asfalt, by ta zaujimala?
Ja mam z toho celkom zmiesane pocity… novy asfalt, postavili tam aj novu horaren(?), pocul som nieco, ze Velka zvernica (to je vsetko okolo tej cesty) je vraj “nerentabilna”… Pre cyklistov ten novy asfalt urcite netahali…
ifko Ano, asi myslíme tú istú cestu,ak by som to napísal opačne,tak keď prejdem Hosťami okolo kostola a ihriska,tak ide cesta popri potoku cez les, smerom na tú zvernicu(kde je aj tá brána,ktorá býva stále otvorená.)Čo ma zaujíma na novom asfalte? No len jedna vec,či to budú ťahať komplet až do Hostí,pretože,keď som tadiaľ naposledy šiel cca mesiac dozadu,tak pri horárni kde je križovatka som sa po zjazde od našej strany napojil na nový asfalt,ale ten končil cca 5km pred Hosťami a ďalej bola tá stará roz***** cesta.Aký je stav teraz???Veľmi rád tadiaľ jazdím,keď sa mi nechce ísť po ceste Topoľčianky/Skýcov,tak využívam túto alternatívu a vyjdem prakticky až na Vrchhore.Ale tá cesta je v hroznom stave,preto ma potešil nový asfalt a dúfam,že to dotiahnu až do konca.Ak vieš niečo nové napíš...
Vcera som hovoril s projektantom, ktory tu cestu projektoval. Hovoril mi, ze zvysnu cast cesty, zhruba od Skycovkeho mlyna po Hostie nemohli urobit pteto, lebo je pod nevysporiadanymi pozemkami. Takze tak skoro to asi ani nebude, je tam vela majitelov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ďakujem moc
Okrem úseku-LV-Hronské Kľačany pravidelne jazdím po tých trasách,ktore som ti napísal.
Toto je na cestak ? Ci len mtb ?
Ten novy asfalt myslis Hlboku dolinu - lesnu cestu smerom do Hosti? Ake konkretne info o tom, ze tam davali novy asfalt, by ta zaujimala?
Ja mam z toho celkom zmiesane pocity… novy asfalt, postavili tam aj novu horaren(?), pocul som nieco, ze Velka zvernica (to je vsetko okolo tej cesty) je vraj “nerentabilna”… Pre cyklistov ten novy asfalt urcite netahali…