Autoritári sa dnes spájajú. Tak komentuje Orbánovu návštevu Bratislavy politológ Radoslav Štefančík. Vládni politici pôsobia, akoby sa snažili naučiť od Maďarska, ako sa porátať s liberálnou demokraciou. Ale zdá sa, že pri tom zabudli na naše zlé skúsenosti s maďarským revizionizmom, dodáva. A prečo sa vládna moc zakrýva Kotlárom či Bombicom?
Ešte keď kradol, ale bol za vymysléné "jadro EÚ", tak sme všetci zavierali oči. Teraz je to existencionálne pre nás. Kazisvet si sám vybral a história si už navždy zapamätá.
Najvyšší súd zobral Daniela Bombica do väzby, čím zrušil rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu, ktorý ho 19. apríla ponechal na slobode. Vo väzbe bude vo väznici v Bratislave.
Romana je vo forme
Orbana privitala statusom s Trianonskou mierovou zmluvou.
A pri tej prilezitosti nezabudla dodat, ze sa tesi na koncert Jennifer Lopez v Budapesti.
OMFG! Spravte z tejto zeny ministerku zahranicnych veci
V Nitre sme mali dlhodobo plánovanú akciu. Keďže sme už boli v Nitre, zastavili sme sa aj pri tej "haciende", o ktorej sa včera písalo a ktorá bola postavená aj z peňazí PPA.
🔹 Je to neskutočné chrapúnstvo – stavať si súkromné haciendy zo zdrojov určených na podporu vidieka. Viete, čo malo za tie peniaze vzniknúť? Ubytovanie – penzión, hotel, zariadenia, ktoré by zamestnávali ľudí, platili dane aj ubytovaciu daň.
🔹 Hostia by tam míňali svoje peniaze v miestnych podnikoch. Kúpili by si med u lokálneho včelára, išli by na kone k miestnemu chovateľovi, dali by si obed v reštaurácii, zmrzlinu, pozreli by si miestne múzeum alebo pamätnú izbu.
🔹 Ale nič z toho nebude. Prečo? Pretože – prepáčte za výraz – tá zlodejská skupina tieto peniaze zdefraudovala na súkromné haciendy.
🔹 "Bödörov" v Malante, Ďuricov v Sebechleboch (Ďurica, známa postavička z kauzy Babindol, vytiahol z PPA okolo 28 miliónov eur, aj na kaštieľ). Policajt Krajmer – ten Krajmer, ktorý sa objavil na mieste vraždy Kuciaka a jeho snúbenice, hoci tam nemal čo robiť – aj on je "hotelier" v Čičmanoch a dostal okolo 300-tisíc eur z PPA, aby si s manželkou urobili súkromnú chatu. Lehnice, Limbach... a posielajú mi ďalšie a ďalšie prípady.
🔹 Pýtam sa – nie je to organizovaná zločinecká skupina? Dokedy ešte?
🔹 A paradox je, že na mňa spoza plota haciendy vykrikuje "Bödörov človek" a nazýva ma darmožráčom. Ako sa hovorí – odtiaľ potiaľ!Takíto ľudia mne cez plot nadávať do darmožráčov nebudú.
🔹 Ja som na rozdiel od nich v tejto krajine niečo vytvoril. Pomohol som desaťtisícom ľudí, keď ich im podobná skupina okrádala cez úžernícke nebankovky. Žijem slušne, čestne a krajine som veľa pomohol. Kým oni okrádali ľudí, štát a úniu, ja som krajine pomáhal s exportom.
🔹 Jedno poviem jasne: celú túto bandu po voľbách z PPA vyženieme – rýchlo, veľmi rýchlo – a pôjdu sa živiť robotou. A ukradnuté bude treba vrátiť. PPA je agentúra pre poľnohospodárov, nie pre podvodníkov.
dnes som bol na tom happeningu SAS v Nitre. Skoda, ze nas tam bolo len zopar. Ludia sa nezaujimaju, len nadavaju. Aj protivladne protesty v Nitre uz koncili. Minuly tyzden bol posledny. Pocet ludi klesol tak na 25% oproti tym prvym. Mozno to nemali robit tak casto. Raz mesacne by asi stacilo. Alebo raz za stvrtrok jeden mega. Stalo by to aj menej penazi.
Zase netreba čakať, že ludia budú nonstop na námestiach po celý rok. Majú aj iné problémy a aj iné využitie voľného času. Protesty treba načasovať tak, aby mali zmysel a konali sa vtedy, kedy sa to hodí... Musí byť téma...
Teraz už to bude len horšie. Už len taká vec, že je svetlo a je vidieť do tvárí odrádza dosť ľudí. Napr aj kvôli strachu o zamestnanie u ľudí zo štátnej sféry. Naozaj taký dôvod padol. A tiež to, že to nemá koncovku. Ak len poukazovať na stav tak áno, ale už tam prídu iba tí, ktorým je smerovanie krajiny zrejmé. Dobrý nápad bol tu v Lc, kde bol protestný piknik v parku. Síce som tam nemohol vtedy ísť, ale možno toto by prilákalo cez jarno/letny čas aj náhodných návštevníkov.
Najvyšší súd zobral Daniela Bombica do väzby, čím zrušil rozhodnutie Špecializovaného trestného súdu, ktorý ho 19. apríla ponechal na slobode. Vo väzbe bude vo väznici v Bratislave.
👏🏻
myslím, že absolvovať väzbu je nevyhnutnosť,
ak chce v Smere kariérne postupovať
A teraz neviem, co je menej zlé: bud dovoliť štátu spájať informacie, ktore uz poväčšinou jednotlivo má, alebo sa prihlásiť, ze nesuhlasim s tymto neokrochanym pochybnym pokusom (a dostat sa tak na zoznam enemies of the state...)
Huliak sa dnes napchal do Steel arény aby si vypočul piskot, chcel potriasť ruky víťazom aj porazeným. Niektorí ho obchádzali, tak sa natlačil bližšie aby nemali kam ujsť. 😵💫
a v tv som videl jeho preslov z fb/ig, kde sa montoval do zostavy hokejovej reprezentacie (akoze najlepšie opory vo forme z khl nemozu predsa vynechat)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.aktuality.sk/clanok/vyJFN1v/politolog-po-navsteve-viktora-orbana-na-slovensku-neprisiel-si-obzriet-historicke-uzemia-podcast/
👏🏻
A Fico a spol už kvičia? nemal som čas zbehnúť správy ...
Orbana privitala statusom s Trianonskou mierovou zmluvou.
A pri tej prilezitosti nezabudla dodat, ze sa tesi na koncert Jennifer Lopez v Budapesti.
OMFG! Spravte z tejto zeny ministerku zahranicnych veci
https://www.facebook.com/stranasas
V Nitre sme mali dlhodobo plánovanú akciu. Keďže sme už boli v Nitre, zastavili sme sa aj pri tej "haciende", o ktorej sa včera písalo a ktorá bola postavená aj z peňazí PPA.
🔹 Je to neskutočné chrapúnstvo – stavať si súkromné haciendy zo zdrojov určených na podporu vidieka. Viete, čo malo za tie peniaze vzniknúť? Ubytovanie – penzión, hotel, zariadenia, ktoré by zamestnávali ľudí, platili dane aj ubytovaciu daň.
🔹 Hostia by tam míňali svoje peniaze v miestnych podnikoch. Kúpili by si med u lokálneho včelára, išli by na kone k miestnemu chovateľovi, dali by si obed v reštaurácii, zmrzlinu, pozreli by si miestne múzeum alebo pamätnú izbu.
🔹 Ale nič z toho nebude. Prečo? Pretože – prepáčte za výraz – tá zlodejská skupina tieto peniaze zdefraudovala na súkromné haciendy.
🔹 "Bödörov" v Malante, Ďuricov v Sebechleboch (Ďurica, známa postavička z kauzy Babindol, vytiahol z PPA okolo 28 miliónov eur, aj na kaštieľ). Policajt Krajmer – ten Krajmer, ktorý sa objavil na mieste vraždy Kuciaka a jeho snúbenice, hoci tam nemal čo robiť – aj on je "hotelier" v Čičmanoch a dostal okolo 300-tisíc eur z PPA, aby si s manželkou urobili súkromnú chatu. Lehnice, Limbach... a posielajú mi ďalšie a ďalšie prípady.
🔹 Pýtam sa – nie je to organizovaná zločinecká skupina? Dokedy ešte?
🔹 A paradox je, že na mňa spoza plota haciendy vykrikuje "Bödörov človek" a nazýva ma darmožráčom. Ako sa hovorí – odtiaľ potiaľ!Takíto ľudia mne cez plot nadávať do darmožráčov nebudú.
🔹 Ja som na rozdiel od nich v tejto krajine niečo vytvoril. Pomohol som desaťtisícom ľudí, keď ich im podobná skupina okrádala cez úžernícke nebankovky. Žijem slušne, čestne a krajine som veľa pomohol. Kým oni okrádali ľudí, štát a úniu, ja som krajine pomáhal s exportom.
🔹 Jedno poviem jasne: celú túto bandu po voľbách z PPA vyženieme – rýchlo, veľmi rýchlo – a pôjdu sa živiť robotou. A ukradnuté bude treba vrátiť. PPA je agentúra pre poľnohospodárov, nie pre podvodníkov.
👏🏻
myslím, že absolvovať väzbu je nevyhnutnosť,
ak chce v Smere kariérne postupovať
https://blog.sme.sk/galek/politika/ficova-pomsta-drahe-energie-pre-volicov-opozicie