Nazdar. Chcem vás poprosiť o pomoc pri výbere biku. Dávnejsie som vela jazdil ale pre nedostatok casu som s tym sekol. Trosku som sa nasral sam na seba a povedal som si ze je cas sa k tomu vratit. Problem je ze za ten cas som totálne stratil prehlad a preto potrebujem radu. Jazdit budem kopce - cesta cca 50 : 50. Do biku by som chcel vraziť cca 20 000 (max 22 000). Podmienkou je deore a hydra kotuce. MOji favoriti su :
GT Avalanche 1.0 disc
Author Versus
Kona Cinder cone sole
MERIDA MATTS TFS 500 D
Mne sa asi najviac paci ta Merida ale skuste sa vyjadriť. MOzno mi to pomoze
Nazdar. Chcem vás poprosiť o pomoc pri výbere biku. Dávnejsie som vela jazdil ale pre nedostatok casu som s tym sekol. Trosku som sa nasral sam na seba a povedal som si ze je cas sa k tomu vratit. Problem je ze za ten cas som totálne stratil prehlad a preto potrebujem radu. Jazdit budem kopce - cesta cca 50 : 50. Do biku by som chcel vraziť cca 20 000 (max 22 000). Podmienkou je deore a hydra kotuce. MOji favoriti su :
GT Avalanche 1.0 disc
Author Versus
Kona Cinder cone sole
MERIDA MATTS TFS 500 D
najprv by som zistil, ako to je s dostupnostou toho haibiku.....
imho..vybava.. nevybava... .skaredy je..
Aj keby bol skaredy (co podla mna neni), tak ten rozdiel vo vybave je oproti ostatnym jeho navrhom tak priepastny ze by som nevahal ho brat. RS Tora + Magura Julie vs Suntour XCM + Shimano M485 ,velmi nerovny suboj
Vzhľad nejazdí, ale nemám referencie, ako tie Haibiky jazdia, teda ako sa správajú pod riťou v teréne, od jazdcov, čo môžu objektívne porovnávať. A to ma od nich zrádza.
Lebo nijaké komponenty ťa nezachránia, ak ich zrazí do hlbín blbá geometria. Bike treba IMHO tiež vyskúšať.
No nakoniec som kúpil Giant Terrago 1 disc
Stál ma po zlave 19 500sk (povodna cena 27 999sk)
Zatiaľ som mal čas len na jednu skúšobnú jazdu ale som max spokojný
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
GT Avalanche 1.0 disc
Author Versus
Kona Cinder cone sole
MERIDA MATTS TFS 500 D
Za každú radu dakujem
nepreberalo sa to tu uz 100x ? ci dnes este nie ?
Za jeho 22k ma uz bike s kvalitnymi magura brzdami - http://www.kubicasport.eu/produkt/778/Haibike-Edition-SL/
A velky rozdiel oproti tvojim kandidatom je vidla. Nejaka smiesna XCM sa s Torou na haibiku neda ani porovnavat.
http://www.suncycle.sk/_images/_katalog/lapierre2009/tecnic500_b.jpg
Aj keby bol skaredy (co podla mna neni), tak ten rozdiel vo vybave je oproti ostatnym jeho navrhom tak priepastny ze by som nevahal ho brat. RS Tora + Magura Julie vs Suntour XCM + Shimano M485 ,velmi nerovny suboj
Lebo nijaké komponenty ťa nezachránia, ak ich zrazí do hlbín blbá geometria. Bike treba IMHO tiež vyskúšať.
http://www.canyon.com/mountainbikes/index.html?b=119
hnusny je ten haibike..a hotovo
http://www.canyon.com/mountainbikes/index.html?b=119
Ved to s dopravou vyjde skoro 30tisic.
trochy blbost to postovat do temy bike +- okolo 20 000
hnusny je ten haibike..a hotovo
...uplny suhlas
A najkrajsi je Genesis Reactor Disc
Stál ma po zlave 19 500sk (povodna cena 27 999sk)
Zatiaľ som mal čas len na jednu skúšobnú jazdu ale som max spokojný