Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
posledný komentár: 11. 7. 2017 o 15:23
Dakedy bola sutaz kde sa zbierali zaujmove body ktore boli rozne hodnotene a riesil som to nejak takto, akurat ma to prestalo bavit lebo tie zaujmove body boli pre mna nezaujimave (pomnicek, pivne kupele, 25-ta rozhladna uplne rovnako vyzerajuca ako vsetky prednou). To si pamatam bikepacking MK co nebola hrebenovka ale zbiehanie do niziny raz na jednu stranu, potom na druhu, zase naspat atd
Mimochodom na zive.cz je clanok https://www.zive.cz/clanky/tile-huntingvybarvujte-cesko-i-svet-na-kole-nebo-peskyje-to-ale-navykove-varovali-jsme-vas/sc-3-a-234545/default.aspx
Vcera som bol v Rakusku po dalsie stvorce potrebne pre rozsirenie na 29*29. Na mtb som siel trasu co som kedysi jazdil iba na ziletke. Ale tak co, nohy mi neodpadli...
Inak so svojim stvorcom 23x23 spokojny nie som, ale pocet tiles a cluster sa mi pozdavaju.
Max square: 23x23
Max cluster: 1546
Total tiles: 4597
Ja som si vsetky blizke minul uz vlani. Bol som prilis horlivy a nesetril som si stvorce aj na dalsie roky