Kategórie
Bike-techposledný komentár: 14. 2. 2010 o 18:06
Výpredaj -10% Smartwool Classic Thermal Merino Mock Neck dámske tričko, coral reef floral
126 €
-10%
MOC 139,95 €
-10% ORTOVOX 120 Competition Light dámske tričko s kapucňou, black raven
od 109 €
-10%
MOC 121 €
Výpredaj -32% icebreaker 125 ZoneKnit™ dámske tričko, Tang/Praline
60,99 €
-32%
MOC 99,99 €
-19% Bergans of Norway Inner:dual Merino Long Sleeve tričko, pine forest/dark shadow grey
51,99 €
-19%
MOC 79,99 €
potom sleduj túto tému a ak zopakujú akciu z nedávna, tak kúpiš 4AH za 12,73
To su hracky oproti Mammotion. Yuka ma aj moznost zberneho kosa, ktory si sama vysypa.
Snažil som sa aj na Ali nakúpiť náhrady no to bol čínsky pôrod. Najprv mi po 20 dňoch zrušili objednávku a druhý číňan vyskladňoval celú jar nehovoriac o tých úžasných hodnotách v popise ktoré majú s realitou pramálo.
To mas pravdu... svokor ma mammotion, satelit, 2000m2 clenita zahrada terasy a ano ked to naprogramujes je to super sci-fi za 2,5k€
polozim blby kabel a kosacka za 290e mi usetri 3h kosenia tyzdenne tym ze obeha cast pozemku, ostatne dokazem obehnut rucne
ide o to co ches, kolko si ochotny dat a ratat i cenu servisu do buducna
ak ta lidlacka nebude fungovat ok, hladam dalej ale ak hej tak preco nie?
Aj performance vrtaci skrutkovac a performance uhlova bruska budu po 40 € namiesto 60 €/70 €.
A este aj toto na zelene naradie (napr. na tu brushless kosacku co som daval link):
Hej, to som hodil len tak do plena, pre inspiraciu.
Suhlasim, 8 je na 20V skrutkovadla prilis, sam som kvoli hmotnosti pouzival 2Ah, a potom som radsej presiel na ten sikovny 12V Performance, co sa mu dava sklucovadlo dole. Terasove vruty 6x100 daval v pohode, na predvrtanie som mal v sklucovadle maly vrtak a pod sklucovadlom nachystany kratky bit, je to moj oblubeny Parkside nastroj.
K tej tvojej baterkovej dileme, ponukni to v kutilskej skupine/fore a niekto tie clanky este vyuzije. Sam som zamladi vykuchal niekolko notebookovych akumulatorov a clanky z nich vopchal do powerbankovych krabiciek z Ciny.
Jezus, vdaka za doplnenie, v pondelok objednam performance brusku, dorazi roboticka kosacka a v podstate mam dielnu vybavenu 😀