misko_hrasko Mne pride, ze to co u seba popisujes je taka pro-baranova mikrobublina. Zeny, ktore chcu bike s baranmi su v podstate stale raritou, aj ked pri rozmachu zenskych insta skupin moze clovek nadobudat iny dojem.
Minimálne v BA to určite neplatí, je vidieť naozaj vela aj samostatne jazdiacich žien a mám dojem, že je to kludne aj 50:50
V okoli trencina je to podobne a skor si myslim ze zena ked jazdi na mtb tak je to len kvoli tomu ze ju na to posadil muz. Ale ked vyskusa cestak, tak uz sa maloktora vrati k mtb. Zeny totiz ten adrenalin z mtb tak nevyhladavaju ako muzi. Tiez tu inac pribuda zien co jazdi sama. Ale asi to bude tym, ze ktory kraj ma kolko cyklochodnikov, lebio zeny vacsinu asi budu jazdit po nich.
Dokupene k mojej jazdenej Dogme F8.. nech mam aj jeden ten Endurance na rovny chrbat Nuz ale, ako so zenami. Mozete mat novsiu, technologicky vylepsenu, ktora nema tolko sramov, vrasok ci oderkov na "kozi", ale nemate tie zazitky, ten pocit, tie motyle. Zivotna laska je len jedna
Dnes dorazil z reklamacie. Vymeneny ram a sedlovka, vsetko ostatne je povodne. Povodna bielo-cierna farba zmenena na Pale Green. Co uz, musel som brat, co bolo k dispozicii. Ram je novy s plnou 2+4 rocnou zarukou. Snad bude aspon rychlejsi, ked uz nie je krajsi ?
S manzelkou sme boli "odchovany" na MTB-ckach. Ja som casom presiel na cestak a manzelka stale jazdila na horaku. V 2019-tom som ju zobral na Mallorku. Ja som tam isiel s partiou pobikovat a ona len tak na dovolenku. Pozical som jej vsak tam na par dni cestak, lebo chcela aj ona nieco v okoli pojazdit. Tak sa jej to zapacilo, ze ked sme sa vratili domov, zacali sme riesit nakup cestaku pre manzelku….
Mam uplne rovnaky pribeh so sebou. “MTB mi staci na vsetko” a po Mallorce som kupil cestak do tyzdna ?. Manzelka ma tiez ale odkedy mame deti na spolocne vyjazdy casu nie je.
Pridávam dámy a páni svojho aktuálneho tátoša zase po niekoľkých rokoch ?. Trochu menej vídaný na ráfikoch medzi modernými kotúčmi, ale slúži na jednotku. Áno, viem, malá píla, nezarovnané ventily a komín.. kľudne roastujte ?
No ked tak velmi chces - odrezane kolesa, pozadie leskle auto s odrazom fotografa, zo sedla vyrasta krik, na hornej trubke polozeny spatak, ostre poludnajsie svetlo. Staci?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Minimálne v BA to určite neplatí, je vidieť naozaj vela aj samostatne jazdiacich žien a mám dojem, že je to kludne aj 50:50
Ze ci prelakovanie nebolo lacnejsie.
Mam uplne rovnaky pribeh so sebou. “MTB mi staci na vsetko” a po Mallorce som kupil cestak do tyzdna ?. Manzelka ma tiez ale odkedy mame deti na spolocne vyjazdy casu nie je.