Ahojte, rozmyslam o kupe full eBike a jeden z uzsieho vyberu mozem kupit u nas, alebo v bike-discount.
Z Nemecka vyjde o 400 eur menej. Co by ste si vybrali?
Oplati sa priplatit 400eur za farbu ktora sa mi paci (nepodstatne) a garancku zadarmo a pripadny zarucny servis u nas?
Alebo to zato nestoji a radsej usetrit? A zarucne problemy riesit cez bike-discount + zaplatit si u nas nastavenie tlmicov, garancku a pravdepodoben ajservis mensich problemov, aj ked bude este v zaruke..
Predpokladam ze bike-discount pred odoslanim nenastavuje tlak v tlmicoch na vahu jazdca. Alebo ano?
nafukat si tlmenie na svoju vahu si vies aj ty sam. ak chces nastavit tlmenie aby fungovalo lepsie alebo priam idealne tak to sa robi pocas jazdenia v lese alebo celkovo na trasach kde jazdis.
co sa tyka reklamacii - s bike discountom su reklamacie promptne a bez problemove pripadne vedia aj niekedy preplatit pripadny servisny ukon {nemusis posielat do DE ale das niekde v SK zoservisovat}.
garancne prehliadky - to ze sa nieco kyve, nebrzdi tak ako ma alebo neradi zistis aj sam. Ten cas co by si zabil tym, ze ides do servisu a naspat vies napr investovat do pozretia par videi o servisovani od MTbikeru a usetris peniaze a hlavne cas aj do buducna.
takze za mna: objednat bike z BD a naucit sa zakladne ukony sam.
Kedysi som fungoval tak ze s kazdou blbostou som chodil do servisu pricom 90% ukonov je uplne jednoduchych, zvysnych 10% je rozoberanie vidlice tlmica a odvzdusnovanie magur
Vdaka ja som tiez skor nakloneny kupe v BD (ak teda pojdem do Cube).
Len samoservis bude vyzadovat nakup minimalne momentovych klucov a pumpy na tlmice. Pri kupe z BD bude treba tiez kupit pedale.
Tak som len rozmyslal, ze ked sa spocitaju vsetky vstupne vydavky po kupe v BD, ci bude ten rozdiel zaujimavy a ci sa bike neoplati nakoniec kupit u nas
Keď sa pýta na takú vec, či e-shop fúka tlmič podľa váhy jazdca, tak lepšie mu kúpiť v kamennom obchode ?
Niektore fukaju, ked im posles vahu, nastavia aspon tlak. Len na BD som nenasiel spomenute ziadne sluzby pred odoslanim, tak som sa opytal, ci niekto nevie.
Verim, ze to nie je problem nafukat si aj sam, ak mas pumpu, vzduchovy tlmic som vsak nikdy nemal, mam stary bajk s Manitou Magnum.
Mať bike s tlmičom a nemať pumpu?.veď to je základná vec ..laborovanie s tlakom v odpruženie po kúpe viac x kým to správne nájdeš...a razdu sezónu skontrolovať dofuknut....po servise
Ďalšia vec že mi mentak a pumpa bývajú často súčasťou balenia boku. Každopádne 20€ pumpa a 25€ momentak asi nebude niečo čo si tak či onak nekúpiš, ak by nebolo súčasťou.
Fúkanie na váhu je super, vozím 60-65psi aj keď tabuľka na váhu hovorí 90psi. Len toľko ku fúkaniu "na váhu". To totiž neodzrkadľuje akým spôsobom jazdíš.
Nebyvaju. To asi zalezi od znacky. Objednaval som dva biky z BD a ani pri jednom nebola pumpicka. Kazdopadne to je zaklad, ktory treba doma mat, tak ako klasicku pumpu.
Ja som si nastavil tlaky podla sagu, ale to je len taky odrazovy mostik na dalsie spekulovanie.
Ved mas asi cislo zasielky na sledovanie. Ked uz odoslali tak potom jedine vratit ked pride. Ja som si dal dve zasielky cez DPD, jedna isla vyse tyzdna a druha este ani neprisla. Vraj setria co2
Mam podobnu skusenost z ineho obchodu ale spolocny menovatel je DPD, doteraz to nedorucili, 2 tyzdne a asi 10 dni v Dolnom Hricove. Vcera sa im unuvalo to dat do pickupboxu v Dolnom Hricove, kde som si to samozrejme neobjednal ale aspon usetria.
v aprili objednavka dorucena na 4. prac.den (objednane v stredu pred polnocou, dorucene v utorok doobeda) ... dpd ... pri objednani bolo uvedene pri tovare dorucenie 3-5 dni 👍
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z Nemecka vyjde o 400 eur menej. Co by ste si vybrali?
Oplati sa priplatit 400eur za farbu ktora sa mi paci (nepodstatne)
Alebo to zato nestoji a radsej usetrit? A zarucne problemy riesit cez bike-discount + zaplatit si u nas nastavenie tlmicov, garancku a pravdepodoben ajservis mensich problemov, aj ked bude este v zaruke..
Predpokladam ze bike-discount pred odoslanim nenastavuje tlak v tlmicoch na vahu jazdca. Alebo ano?
co sa tyka reklamacii - s bike discountom su reklamacie promptne a bez problemove pripadne vedia aj niekedy preplatit pripadny servisny ukon {nemusis posielat do DE ale das niekde v SK zoservisovat}.
garancne prehliadky - to ze sa nieco kyve, nebrzdi tak ako ma alebo neradi zistis aj sam. Ten cas co by si zabil tym, ze ides do servisu a naspat vies napr investovat do pozretia par videi o servisovani od MTbikeru a usetris peniaze a hlavne cas aj do buducna.
takze za mna: objednat bike z BD a naucit sa zakladne ukony sam.
Kedysi som fungoval tak ze s kazdou blbostou som chodil do servisu pricom 90% ukonov je uplne jednoduchych, zvysnych 10% je rozoberanie vidlice tlmica a odvzdusnovanie magur
Len samoservis bude vyzadovat nakup minimalne momentovych klucov a pumpy na tlmice. Pri kupe z BD bude treba tiez kupit pedale.
Tak som len rozmyslal, ze ked sa spocitaju vsetky vstupne vydavky po kupe v BD, ci bude ten rozdiel zaujimavy a ci sa bike neoplati nakoniec kupit u nas
Verim, ze to nie je problem nafukat si aj sam, ak mas pumpu, vzduchovy tlmic som vsak nikdy nemal, mam stary bajk s Manitou Magnum.
Fúkanie na váhu je super, vozím 60-65psi aj keď tabuľka na váhu hovorí 90psi. Len toľko ku fúkaniu "na váhu". To totiž neodzrkadľuje akým spôsobom jazdíš.
Ja som si nastavil tlaky podla sagu, ale to je len taky odrazovy mostik na dalsie spekulovanie.