Zdravim, konecne treba zalozit aj tuto temu, lebo mnoho z nas, z hlavneho mesta a okolia, tam travi vela casu na bicykli, a v nadchadzajucej sezone aj bude
pre zdarny zaciatok par letnych fotiek z Hainburgu:
Veľmi pekný okruh Eisenstadt - Burg Forchtenstein - Bad Erlach (začiatok rieky Leitha) - Eisenstadt. Krásna príroda, výborné cesty, v nedeľu minimum premávky - určite odporúčam. 130km / 1.900vm
Presun do Eisenstadtu vláčikom z Petržalky s prestupom v Parndorfe.
Dopravné upozornenie: Uzávierka cesty na Braunsbergstraße v nedeľu 4. mája 2025
V nedeľu 4. mája 2025 bude Braunsbergstraße úplne uzavretá pre všetku motorovú dopravu – vodičov aj cyklistov – od 7:00 do 17:00. kvôli 44. ročníku súťaže v Braunsbergu .
Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby pri plánovaní svojich ciest zohľadnili uzávierku.
Ďakujeme za pochopenie!
Veľmi pekný okruh Eisenstadt - Burg Forchtenstein - Bad Erlach (začiatok rieky Leitha) - Eisenstadt. Krásna príroda, výborné cesty, v nedeľu minimum premávky - určite odporúčam. 130km / 1.900vm
Čo ťa stálo cestovné spiatočné na osobu? Je možné, že mi ZSSK vyrátalo cez online predaj cenu 41 EUR na osobu bez bicykla, ktorý sa ešte dokupuje samostatne na okienku.
Vikendova celodenka s bajkom Einfach-raus-ticket cez appku OBB pre troch za pade...
To je paráda, takéto neobmedzené cestovanie za 50tku pre troch. To sa oplatí za takú sumu ísť už aj do Payerbachu a tam si pojazdiť Rax-Semmering-Gloggnitz a podobne.
Ešte raz díky za info.
Mna neprijemne prekvapil v piatok zatvoreny most v DNV. A vraj je zatvoreny aj ten novy pri Marcheggu. Tak som sa musel otocit a cez Hainburg naspat do BA.
Ono to ide poriesit. Ak tam teda nedali dodatocne opatrenie. Jeden obist, druhy nadvihnut.
Je to sice na hrane, ale zavret vsetky mosty na jednej strane je take Rakuske.
Su miesta kde to aj strazia. Na Bergu je ten 'koberec'. Do Kittsee na Kopcianskej su zabrany na nasej strane ale s dierou pre cyklistov.
Pat a Mat by to nespravili lepsie.
Ked som tam bol naposledy tak to bolo 2:1, cize 2 rakusaci a 1 slovak co presli. Je to taka nasa klasika mysliet si ze su tam vsetci svati.
Ak by tie nariadenia boli poriadne a vsade, nemam problem s tym. Tu ide ale len o sikanovanie urcitej skupiny ludi. Samozrejme Moravu len tak neprejdes. Ale vseobecne je hranica na 99.9% nestrazena. Prejdes prakticky vsade, ziadne zakazy, oznamy...
ved toto, aky to ma zmysel ze na kopcianskej prejdes bez zdrzania, na bergu mokra vanicka, DNV a marchegg zavrety aj ked tade jazdia len cyklisti a pesiaci. pritom na satach a obuvi to mozes doniest uplne rovnako v aute. tu ziadna logika nie je.
Aj v Marcheggu su zvierata pod zamkom, zaplavova rezervacia "WWF-Auenreservat, Konik Pferdeweide", vedie cez nu aj cyklotrasa po hradzi, co ide od mosta.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V nedeľu 4. mája 2025 bude Braunsbergstraße úplne uzavretá pre všetku motorovú dopravu – vodičov aj cyklistov – od 7:00 do 17:00. kvôli 44. ročníku súťaže v Braunsbergu .
Žiadame všetkých účastníkov cestnej premávky, aby pri plánovaní svojich ciest zohľadnili uzávierku.
Ďakujeme za pochopenie!
link: https://www.hainburg-donau.gv.at/Verkehrshinweis_Strassensperre_der_Braunsbergstrasse_am_Sonntag_4_Mai_2025
https://www.hainburg-donau.gv.at/44_Braunsberg_Bergwertung
Čo ťa stálo cestovné spiatočné na osobu? Je možné, že mi ZSSK vyrátalo cez online predaj cenu 41 EUR na osobu bez bicykla, ktorý sa ešte dokupuje samostatne na okienku.
To je paráda, takéto neobmedzené cestovanie za 50tku pre troch. To sa oplatí za takú sumu ísť už aj do Payerbachu a tam si pojazdiť Rax-Semmering-Gloggnitz a podobne.
Ešte raz díky za info.
Je to sice na hrane, ale zavret vsetky mosty na jednej strane je take Rakuske.
Su miesta kde to aj strazia. Na Bergu je ten 'koberec'. Do Kittsee na Kopcianskej su zabrany na nasej strane ale s dierou pre cyklistov.
Pat a Mat by to nespravili lepsie.
Ak by tie nariadenia boli poriadne a vsade, nemam problem s tym. Tu ide ale len o sikanovanie urcitej skupiny ludi. Samozrejme Moravu len tak neprejdes. Ale vseobecne je hranica na 99.9% nestrazena. Prejdes prakticky vsade, ziadne zakazy, oznamy...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down