To prve sa ani neda dopozerat a to druhe je parodia dokonca este aj na Idiocracy (a to som si doteraz myslel, ze Idiocracy ako cielene vymyslena hlupost je uz ozaj suteren a neda sa ist nizsie, ale nie, Trump dokaze aj nemozne).
Kua, ale treba mu uznať. Každý normálny človek ho doslova nenávidí a aj tak ho väčšina zvolí, lebo ich pred voľbami vystraší vojnou, progresívcami, migrantmi atď
Manipulátor a kazisvet deluxe
Ja tajne dufam, ze z tych vil sa vyklube nejaky pruser, ake realne, kto veri ze z toho naozaj nieco bude?
Moj nazor - problem bude to dokazat , lebo to ze to ma sluzit verejnosti je neviem ako velmi presne definovane. Tiez to ako im dokazat umysel, ako dlho sa to bude tahat, ako bude sucinnost SVK a tiez netusim aky velky dosah ma EU - moze ich zavriet? Alebo ich len donuti vratit peniaze?
Nejdem sa hadat, lebo informacii mam malo, ale som velmi velmi skepticky.
A tomu, ze to nejak ublizi ich preferenciam snad neveri uz nik.
Problem dokazat ze "ubytovacie zariadenie" bez web stranky a bez akychkolvek ponuk na bookingu a pod, ktore za 2-3 roky neodviedlo dan z ubytovania za jedineho navstevnika, nevystavilo jedinu fakturu za noclah, veceru, ranajky a na bankovom ucte nema ziadne pohyby ktore by aspon trochu pripominali platby hotelovych hosti za ubytovanie?
no ano, Sukaj Estokova policia urcite nic nevysetri, ale nastastie toto budu vysetrovat Europske organy
foobar Napriek tomu, ze nie som veriaci, modlim sa aby si mal pravdu. Prepocital som preferencie Smeru na pocet volicov v poslednych volbach - 839 900 volicov (ak nezmudrelo) je ochotne tomuto odovzdavat hlas. Ja zanedlho koncim ale ak s tym nic neurobite, je mi vas luto. A to som v podstate nenapravitelny optimista.
jedna vec je zalozit na bieleho kona cypersku firmu a vyhrat s nou predrazenu zakazku - nafejkovat teraz narychlo roky prevadzky ubytovacieho zariadenia tak, aby nic nebilo do oci, to je jednoducho nemozne... za kazdu ubytovanu osobu treba zozbierat osobne udaje, odviest dan z ubytovania, prijat platbu v rozumnom termine, to uz komplikovanejsi sposob ako zlegalizovat kradnutie ani nemoze existovat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sa bojí, ze by musel vysvetlovat ako rychlo mu jazvy zmizli
Tak to urcite nie, skor naopak
https://x.com/TomasVilimec/status/1918934502115541000
Jeste vetsi blbec, nez jsme doufali...
https://x.com/tomasvilimec/status/1918179421640610265/mediaviewer
Napisal som protihollywoodske, nie protiholýúdske....ale aj na to mozno pride
aka krajina, taky podvodnik
https://x.com/TomasVilimec/status/1918934502115541000
Jeste vetsi blbec, nez jsme doufali...
https://x.com/tomasvilimec/status/1918179421640610265/
To prve sa ani neda dopozerat
Ked som dnes okolo obeda videl ficove cecky, tak som sa pogrcal a stratil chut zit
Preco ma to vsetky media prinutili vidiet?
Robin z bažin močálem se plíží
Robin z bažin k vesnici se blíží
Robin z bažin už si zuby brousí
Robin z bažin kouše, saje, rdousí...
Už ho len predať do tej ZOO
Manipulátor a kazisvet deluxe
Jezus ani ho to neuc;)
https://x.com/luciahudackova/status/1919110558252499290 video
Moj nazor - problem bude to dokazat , lebo to ze to ma sluzit verejnosti je neviem ako velmi presne definovane. Tiez to ako im dokazat umysel, ako dlho sa to bude tahat, ako bude sucinnost SVK a tiez netusim aky velky dosah ma EU - moze ich zavriet? Alebo ich len donuti vratit peniaze?
Nejdem sa hadat, lebo informacii mam malo, ale som velmi velmi skepticky.
A tomu, ze to nejak ublizi ich preferenciam snad neveri uz nik.
no ano, Sukaj Estokova policia urcite nic nevysetri, ale nastastie toto budu vysetrovat Europske organy