Ahojte, uz dlhsie pouzivam tento web a mozem ho vrelo odporucit. Je to free a Strava ma aj free aplikaciu pod iOS alebo Android a vie spracovat aj data z Garmin navigacnych pristrojov. GPS v mobile tym padom posunie na iny level. Daju sa aj pouzit Ant+ snimace k mobilu. Najviac sa mi paci to, ze porovnava useky, po ktorych uz niekto presiel, a tak si viete pozriet, ako rychlo iny cyklisti presli dany usek a kde presne ste na nich urobili najvacsi naskok resp. stratu
Ahojte, nie som uzivatel Stravy ale rad vyuzivam ich HEAT mapy v inych aplikaciach. Zaujima ma ci je mozne Stravu vyuzivat bez poplatkov len za ucelom sledovania tejto mapy. Vdaka
Tak som si vytvoril free konto, na prehliadanie globalnej heat mapy to staci, ostatne je blokovane. Cisto nahodou nemate niekto stiahnutu aktualnu heat mapu ktora by sa dala vyuzit napr. do Locusu? Ja mam trochu neaktualnu z roku 2022 a preto hladam nieco novsie.
Tie Strava algoritmy funguju skvele, chalana sa v komentari opytam ci to jazdi na e-biku, odpovie ano tak ho poprosim nech dava spravny typ jazdy. Ale bez odozvy. Oflagujem a hadajte co? Neudeje sa uplne nic Asi ten algorimus nevie po Slovensky.
Ja som videl u nas segment, ktory ma par km a cesta vedie popri trati. Niekto si zaznamenaval cestu vlakom, no mal tam defaut MTB, tusim priemerka 116km/h a pohoda
1, Keď idem napríklad cez les a v okolí vidím nejaký segment, tak strava funguje aj ako navigácia a dovedie ma k nemu ked ho označím? Alebo iba pomocou google maps, ktoré mi otvára?
2,
Dnes som bol skúsiť jeden segment ale napriek zapnutej Strava live mi ho neohlasilo a ani nezmeralo. Je to pretože je pre bike a nie e-mtb na ktorom som bol?
Keď niekto vytvorí segment, tak ho meria iba pre ten typ športu pre ktorý bol vytvorený?
Myslel som, že pre všetky, len potom dava atlétov do skupín podľa športu, teda napríklad ci bajk alebo ebajk.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Lebo vie ze hakujes auta 😄
1, Keď idem napríklad cez les a v okolí vidím nejaký segment, tak strava funguje aj ako navigácia a dovedie ma k nemu ked ho označím? Alebo iba pomocou google maps, ktoré mi otvára?
2,
Dnes som bol skúsiť jeden segment ale napriek zapnutej Strava live mi ho neohlasilo a ani nezmeralo. Je to pretože je pre bike a nie e-mtb na ktorom som bol?
Keď niekto vytvorí segment, tak ho meria iba pre ten typ športu pre ktorý bol vytvorený?
Myslel som, že pre všetky, len potom dava atlétov do skupín podľa športu, teda napríklad ci bajk alebo ebajk.
Check out this segment on Strava: https://strava.app.link/4sDwI3urtTb — Alex route
Moc ďakujem za ozrejmenie.
Vďaka
https://handhikayp.medium.com/how-to-track-dualthon-or-trialthon-using-strava-b6b4fc3379fa
https://joyfultriathlete.com/tracking-a-triathlon-with-strava/