Na aku brusku (je tiez prave v akcii) mi totiz 4Ah nestaci. Bruska sa vypina, aj ked je 4Ah uvedena ako odporucana. Skusal som zakladnu aj smart verziu.
Tak brusku (PWSA 20-Li F4) som poriadne zabehol naprazdno a skusal aj s 8Ah baterkou. Stale aj pri pomerne malej zatazi zastavuje. Kamos ma taku istu a tiez mu to robi. Pojde na reklamaciu.
Mne sa ta bruska (zelená) včera pokazila, takisto sa pri zaťaží vypinala. Používal som ju hlavne s brúsnym kotucom na brúsenie dreva,tam celkom fungovala. Samozrejme ak by performance bola v takej cene keď som kupoval tak ani neváham. Teraz dúfam ze mi vrátia peniaze a stihnem kúpiť performance 😁
Chalani, prosim vas, ta akcia na 2 baterky je cisto len na predajni? To asi nikde nenajdem v ktorej ich este maju. Zas lietat po lidloch v presovskom kraji sa mi nechce ?
- som novy v lidl plus a aj apke ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A este aj toto na zelene naradie (napr. na tu brushless kosacku co som daval link):
A tato akcia ako presne fuguje? Zlava uz je zohladnena v regaloch, si ju treba nejak aktivovat pri pokladni?
(je ale mozne, ze ta plosna zlava na zelene naradie je ina)
Aktuálna ponuka v predajni:
https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-uhlova-bruska-s-plochou-hlavou-ppwsfa-20-li-c4-bez-akumulatora/p100389489?pageId=10059552&tabCode=Current_Sales_Week
Tak brusku (PWSA 20-Li F4) som poriadne zabehol naprazdno a skusal aj s 8Ah baterkou. Stale aj pri pomerne malej zatazi zastavuje. Kamos ma taku istu a tiez mu to robi. Pojde na reklamaciu.
https://www.lidl.sk/p/parkside-performance-aku-uhlova-bruska-s-plochou-hlavou-ppwsfa-20-li-c4-bez-akumulatora/p100389489
To vám stoji za to ?! … S performance problémy nemám . A mám ich teda dosť .
je co riesit! ak ju das dnes/zajtra s tym kuponom vyssie je za 87€
- som novy v lidl plus a aj apke ?
...ide to kombinovať ?
Beriem ešte jednu 🤣
PS:
Mne ju ukazuje v appke za 149€ 🤔