Kto pouziva, pochvalte sa 😁
Kto ma aky max square
Mna to celkom chytilo. Vyplnanie stvorcekov ma dostalo do miest kde by som za normalnych okolnosti ani nepachol. Niektore boli zle ale vela bolo peknych a aj nejake nove cesticky som ponachadzal.
ja som mal v pláne obkrúžiť štvorcami slovensko ale nakoniec to moc nešlo a tento rok kvôli ramenu nebicyglujem a na dlhé trasy tak skoro nepôjdem ale i tak si prezerám, kde by som ako mohol zväčšiť cluster ... štvorec veľmi neriešim
už som sa regol, počkám kým to natiahne aktivity a popozerám to lebo aj keď na stathunterovi nemám také čísla ako vy, je to naozaj dobrá motivácia ... tak som zvedavý na toto
A to potrebujete nejaku dalsiu sutaz ako motivaciu pri zbierani stvorcov? ved toto cele je sutaz sameho so sebou vyzaduje to dlhodobu vytrvalost, volu a systematickost
Vcera som bol v Rakusku po dalsie stvorce potrebne pre rozsirenie na 29*29. Na mtb som siel trasu co som kedysi jazdil iba na ziletke. Ale tak co, nohy mi neodpadli...
Niezeby som potreboval, ale aspon ma nastartovali prejazdit na jar aj rovnake lokality vyplnanim, a navyse takto na jar som nikdy nemal tolko najazdene, aj vo vzdialenejsom okoli, dokonca dvakrat do BA a cele kvoli tomu, ze od zajtra RTSK, mozte sledovat moje trapenie, cislo 63 ? https://cs.follow.me.cz/tracking/RTSK2025/
Mne sa vďaka RTSK podarilo skočiť z 11 miesta na 4. - v tom rebríčku na sportmetre. A to sa mi nepodarilo prísť do cieľa. Inak veľmi veľa jazdím rovnaké trasy po práci tak sa mi to ťažko zbiera.
Takto som na tom celkovo:
Max square: 18x18
Max cluster: 517
All cluster: 796
Total tiles: 4591
ja som mal v pláne obkrúžiť štvorcami slovensko ale nakoniec to moc nešlo a tento rok kvôli ramenu nebicyglujem a na dlhé trasy tak skoro nepôjdem ale i tak si prezerám, kde by som ako mohol zväčšiť cluster ... štvorec veľmi neriešim
Hehe, kazdy si v tom najde svoje. Ja si pri pohlade na svoju mapku hovorim, ze doplnim zopar stvorcekov a mozem sutazit v najdlhsom riadku Na sestdesiatku mi to vyda celkom pohodlne.
da sa prosim nejak rozumne vyplnit ten vojensky obvod v rakusku pri Brucku?
blokuje mi priblizne 10 stvorcov :/ ale aspon tie 4 oznacene by som chcel nejako dat:
zväčša cez víkendy uplne v pohode, stretol som tam pri jednom zo vstupov hliadku nedávno a iba znudene odkývli na moje gutentág.... mimochodom ako sa v rakusku zdravíte s domácimi? neviem po nemecky, sa mi zdá, že každý ma odzdraví úplne inak
dobremag - Servus (s roznym prizvukom, roznym prehltanim hlasok, doraz na na zaciatok a so "Z"), Grüss dich, Grüss euch (ked ich je viac), pri odchode mozes vyuzit aj Pfai di (znova s roznymi prizvukmi, zalezi aj na tom, kde v AT si, zo zasady tykanie postacuje), kludne mozes pouzit aj "Hallo", "Hi" - nemyslim, zeby dakto v AT nejako prudko riesil ako ho pozdravis, moze sa vsak stat, ze "riskujes debatu"
Tak ale tam su take znacky po ktorych je dovolene jazdit. A to som bol na graveli.
Si pamatam ze som tam vtedy strasne zmokol, chytila ma v tom lese burka, dole kopcom som šiel v lejaku, nic moc som nevidel cez okuliare. Bol som v kratkom a po dazdi bolo tak 13 stupnov a som bol uplne mokry a zmrznuty ze som to dal do Brucku na vlak.
keď sme pri tom ... vedeli by ste mi poradiť ako prejsť tieto žlté štvorčeky? ... najlepšie na jeden krát, lebo to mám dosť daleko z domu ... resp z práce tam a potom domov to mám ešte dosť
scarinko ked si dal vyrez az k jazeru, ako to mas tuto smerom od Breitenbrunn? Zda sa, ze ked tam chce clovek ulovit vsetky 4 stvorceky treba prejst po tych molach?....ak este existuju
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vcera som bol v Rakusku po dalsie stvorce potrebne pre rozsirenie na 29*29. Na mtb som siel trasu co som kedysi jazdil iba na ziletke. Ale tak co, nohy mi neodpadli...
Niezeby som potreboval, ale aspon ma nastartovali prejazdit na jar aj rovnake lokality vyplnanim, a navyse takto na jar som nikdy nemal tolko najazdene, aj vo vzdialenejsom okoli, dokonca dvakrat do BA a cele kvoli tomu, ze od zajtra RTSK, mozte sledovat moje trapenie, cislo 63 ?
https://cs.follow.me.cz/tracking/RTSK2025/
Takto som na tom celkovo:
Max square: 18x18
Max cluster: 517
All cluster: 796
Total tiles: 4591
Hehe, kazdy si v tom najde svoje. Ja si pri pohlade na svoju mapku hovorim, ze doplnim zopar stvorcekov a mozem sutazit v najdlhsom riadku
blokuje mi priblizne 10 stvorcov :/ ale aspon tie 4 oznacene by som chcel nejako dat:
https://www.bundesheer.at/burgenland/sperrzeiten-bruckneudorf
Ja som siel takto
ale diky moc aj @ uid
Rakusaci sa zdravia nejak "Allo"
Ale gutentág je tiez fajn, *****i
Si pamatam ze som tam vtedy strasne zmokol, chytila ma v tom lese burka, dole kopcom som šiel v lejaku, nic moc som nevidel cez okuliare. Bol som v kratkom a po dazdi bolo tak 13 stupnov a som bol uplne mokry a zmrznuty ze som to dal do Brucku na vlak.
Da sa tam ist pozriet na majak
Legalne asi nijak