Tak po roku je tu opäť ŠPRINTPOLOM a už ako tradične v Stráňavach pri Žiline.
Tento rok je termín pretekov sobota 20.9.2008.
Ostatné info nájdete na stránke www.cyklo-pozitiv.sk
Tešíme sa na všetkých bikerov a bikerky
Jo jasne, sak ja ak je menej ako 20C tak davam vzdy navleky na kolena a to mam 21 rokov. Tento rok ma na jar zacali boliet kolena, uz je to celkom ok (tuk,tuk) ale teraz uz nenechavam nic na nahodu
Ale kazdy nech si jazdi ako chce...ide o to, komu to dlhsie vydrzi
Na uphil podujatiach ja beznou vecou, ze organizator zabezpecuje odvos veci pretekarov do ciela.
Na potvrdenie slov dávam obrázok - Tony hneď prehodil deky cez pretekárov po dojazde do cieľa. V pozadí je biela dodávka s vecami, ktoré si nechali pretekári priviesť do sedla Javorina.
To Lord K:....a ja ti zas zavidim tvoje zdrave klby [/quote]
Noo, aby som pravdu povedal, kvôli problémom s kolenami nekombinujem cyklistiku s behaním. To už by som bol mrzák. Behanie je výborný šport na udržanie kondičky počas zimy, ale kolená povedali nie, tak som ich "poslúchol" a zimy sú žiaľ tréningovo veľmi nekvalitné vďaka tomu, že nebehám. Je to trošku na dlhšie vysvetľovanie... Len bicyklujem a kolená vďaka tomu na 99% poslúchajú. Chcem bicyklovať do staroby Je to predsa koníček.
To Lord K:....a ja ti zas zavidim tvoje zdrave klby
Noo, aby som pravdu povedal, kvôli problémom s kolenami nekombinujem cyklistiku s behaním. To už by som bol mrzák. Behanie je výborný šport na udržanie kondičky počas zimy, ale kolená povedali nie, tak som ich "poslúchol" a zimy sú žiaľ tréningovo veľmi nekvalitné vďaka tomu, že nebehám. Je to trošku na dlhšie vysvetľovanie... Len bicyklujem a kolená vďaka tomu na 99% poslúchajú. Chcem bicyklovať do staroby Je to predsa koníček.[/quote]
My nebeháme, ale celú zimu bežkujeme, to je u nás šport č. 1. Ako doplnkové máme v priebehu leta bicyklovanie.
[quote=""]Ja tiež rozmýšľam, že začnem bežkovať. Len zatiaľ ešte nemám vyriešené nejaké otázky:
Na čom?
Kde
A ským
Na čom-to je najmenší problém, na svoje prvé bežky som si vzala pôžičku.
S kým -to by som tiež neriešila, bežkárov je ako maku.
Najväčší problém je kde. My chodíme už tretí rok za snehom každý víkend- Kremnica, Štrbské a Pustevny/64km zo Žiliny/.
Presne tak. Problem je, ze je strsne malo miest kde sa da beskovat po upravenych tratiach
Bezky su velmi pekny sport, nieco ako bike cez leto.
Jo, bezky su fajn, len treba trosku snehu no. Ale lepsie ako bezky v zime je skialp, tam si to vyslapes a potom si uzijes zjazd (ako na biku). Uz sa neviem dockat
Silno uvažujem nad kúpou bežiek, lenže ma dosť odrádza počasie, teplé zimy, ktoré sú posledné roky. Takto by som musel za traťami dochádzať. A ako píše Alenka, je to dosť ďaleko do Kremnice či na Štrbské.
Iceman, na začiatok ti bude stačiť aj hrebeňovka Javorníkov a myslím, že sa ti to bude páčiť viac ako Skalka či Štrbské Pleso...a z domu to na hrebeň nemáš ďaleko
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
...neboj alenka, nedhnevam sa. Aj nadalej mi mozes tykat
No jooo, to mi je jasne. Lordko mi, ako povedal, trocha zavidi, a tak si neodpustil maly podpich.
vidim to na sestre, ktora chodievala na lahko po horach a teraz place ako ju bolia krize a klby...
Ale kazdy nech si jazdi ako chce...ide o to, komu to dlhsie vydrzi
Na potvrdenie slov dávam obrázok - Tony hneď prehodil deky cez pretekárov po dojazde do cieľa. V pozadí je biela dodávka s vecami, ktoré si nechali pretekári priviesť do sedla Javorina.
A ešte jedna dodávka / v pozadí /, ktorá na samotný koniec po preteku brala všetky veci a aj pretekárov do priestoru štartu v Stráňavách.
Ešte raz foto!!!
http://*****saweb.google.sk/skicool1/Printpolom2008#
http://www.tvpatriot.sk/joomla/index.php?option=com_content&task=view&id=28&Itemid=56
21.9.2008 -25:30
...kua ale som išiel pomaly
Noo, aby som pravdu povedal, kvôli problémom s kolenami nekombinujem cyklistiku s behaním. To už by som bol mrzák.
Noo, aby som pravdu povedal, kvôli problémom s kolenami nekombinujem cyklistiku s behaním. To už by som bol mrzák.
My nebeháme, ale celú zimu bežkujeme, to je u nás šport č. 1. Ako doplnkové máme v priebehu leta bicyklovanie.
Na čom?
Kde?
S kým?
Na čom?
Kde
A ským
Na čom-to je najmenší problém, na svoje prvé bežky som si vzala pôžičku.
S kým -to by som tiež neriešila, bežkárov je ako maku.
Najväčší problém je kde. My chodíme už tretí rok za snehom každý víkend- Kremnica, Štrbské a Pustevny/64km zo Žiliny/.
Jo, bezky su fajn, len treba trosku snehu no. Ale lepsie ako bezky v zime je skialp, tam si to vyslapes a potom si uzijes zjazd (ako na biku). Uz sa neviem dockat
thx to Mirec (a.k.a. Fantóm z Javorinky/Polomu)
http://the.mtbiker.sk/index.php?modul=clanky&id=1222202445