Kategórie
Bike-tech
Akcia -14% BBB BCB-170 CABLEDONUT ochrana rámu na lanko, 1.8 mm
0,37 €
-14%
MOC 0,50 €
Akcia -14% BBB BCB-162 CABLE-END S-AL koncovky bowdenov, 5 mm
0,72 €
-14%
MOC 0,99 €
-8% Shimano SIS-SP41 Dura Ace/XTR radiaci bowden, 1 m, čierna
1,09 €
-8%
MOC 2,19 €
Toto človek nerobí až tak často, takže mi prišlo zbytočné si na to kupovať špeci náradie.
50-novodurka a časť lisu na hlavko
https://www.ciclisport.com/components/steering/art-1-18-inch-254mm-locking-aheadset-fork-bung-expander-nut-with-alloy-top-cap-in-blue__38710
Dnes v asfaltovom stúpaní, oproti mne letel dole kopcom chalan na horskom biku, plná rýchlosť. Takmer aerodynamický posed, taký skrčený bol. Ale pozerám že sa nedrží hore riaditiek, ale obe ruky mal dole na korunke vidlice. To je nejaká vychytávka v zjazde, chalani si robili rekordy na stravu? Však podľa mňa sa to nedá poriadne ovládať, nebezpečné to je. Strata balancu a je vyriešené.
Bola SAGAN mánia, v zjazde sa snažili podľa neho tak skrčiť. Toto kto prišiel s touto "vychytávkou"?
Inak co som tak za tych x rokov skusal a porovnaval tak ak clovek nepotrebuje slapat tak vyzera ze na mtb je aerodynamicky najvyhodnejsia poloha vystrete ruky a co najviac sa skrcit za sedlom.
Mám jeden bike, ktorý ma zadný nosič. Šiel som raz proti dosť silnému vetru a neveril som, keď som si sadol na ten nosič a popri tom šlapal ako ľahko sa mi ide. Áno, bolo nepohodlné, ruky natiahnuté dopredu ako na harleyi, ale keď som zase vysadol hore tak ako keby mi niekto stlačil obe brzdy