potrebujes registraciu na mapy.com - na stranke maratonu mas trasy. na mape klikni - zobrazit na mapy.com - tam mas nad nazvom trasy - ulozit (nemam platene mapy.com)
Čaute. Prevezmem po niekom kto sa nemôže zúčastniť štartovné na trať krejzi. Prípadne aj kratšiu ak to budeme vedieť prehlásiť na krejzi. Ak sa taký ochotný nájde, nech píše správu. Ďakujem. Daniel
caute, ten pramen na 68km pri vstupe do lesa, je stale pitny / funkcny? nie je to oficialna obc., ale minuly rocnik to bolo normalne vyznacene ako VODA tak len ci to stale tecie a je pitne, dik.
Ten prameň sme už tento rok neoznačili vraj sa tam aj tak nikto nezastavoval lebo to bolo z kopca ale kto bude chcieť tak prameň je stále funkčný ale davájte pozor aby sa tam nikto nezrazil
možno tam nestoja tí ktorí idú veľmi na čas, ale bežný biker maratónista sa tam zastaví, ja som čistú vodu doplnil a aj 2 som tam videl tiež, aj o ostatných z partie viem ze tam zastavili, v takom teple taky prameň dokáže celkom fajne osviežiť, je pravda ze to je kus v zjazde, ale tak snáď každého napadne dat bike bokom ? za mňa sa to označenie prameňa určite oplatí pre horal nováčikov ponechať
Maratón inak super ako stále, značenie top, bufety ako ponuka tak aj personál 1* a tie stúpania výživné ako stále ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Je tam odkaz na rok 2024. Asi bude rovnaká.
HORAL KREJZI 2024 bez Visovej
Cesta 116,2 km
https://mapy.com/s/bakalekaru
Ďakujem lto
HORAL KREJZI 2024 bez Visovej
Cesta 116,2 km
https://mapy.com/s/bakalekaru
Ďakujem lto
A vieš odtiaľ stiahnúť GPX?
Kto ho vyjde ?
mam na predaj 2x startovne na trate lejzi/senzi. Cena za jedno startovne 35e. Info do súkromných správ.
Update: startovne uz niesu
Maratón inak super ako stále, značenie top, bufety ako ponuka tak aj personál 1* a tie stúpania výživné ako stále ?