Toto chce veľké šťastie.
Kameň som nevidel, počul som (aj trochu cítil) šupu. Musel byť voľný. Zrazu dačo a brzda nem-funguje ?.
Jedoval som sa, že prečo dajú hadicu pod stredovým spodkom pod rám, ale keď som našiel na ľavej kľuke pri oske dosť veľkú ryhu (aj bashguard mám, musel som sa fakt dobre trafiť), tak s malou dušičkou dúfam, že aspoň tá hadica nejakú energiu pohltila, a neodniesol to rám.
Hadica je celá zlomená, držala len na kúsku opletu.
Práveže vôbec. Až keď som si to teraz doma všimol, tak len pri točení kľukami dozadu. Na tom bajku som prišiel normálne domov a pred výjazdom som ešte mazal reťaz a bola ok. Vyťahaná tiež neni.
Toto sa muselo stať jedine pri radení pod silným ťahom, inak to snáď ani nie je možné ...
Tejto technike radenia sa celkom úspešne vyhýbam. Spomenul som si ale že pri zjazde som dostal šupu papekom do kazety, pretože pod trailom som mal na kazete doslova napichnutý dosť veľký kus dreva, no bol mimo reťaz a k nárazu došlo v časti trailu kde sa už nešlape. Ale ktovie čo sa vzadu vlastne stalo. Drevo som pod trailom s použitím väčšej sily z kazety odstránil. Skontroloval som zuby. Všetko radilo a fungovalo dobre tak som to neriešil. Ponaučenie do budúcna, vždy skontrolovať celý pohon.
Ahojte, chcem vas poprosit o nazor. Vcera som pocas vyjazdu objavil na lavej zadnej vzpere z vnutornej strany toto. Je to paint chip alebo prasklina? Lepsie sa mi to odfotit nepodarilo. Nema to flex, skusal som hack s mincou, odozva je cca rovnaka. Budem to urcite riesit (ak mi viete poradit niekoho okrem mamocarbon/carbonfactory, kto by to vedel dat aj do farby a laku). Chcem len vediet ci na tom mozem jazdit…vcera som na tom dosiel este 90km domov. Popripade ako to preventivne osetrit. Skrie ma to, ram je prakticky novy…diky za postrehy
Ziadny olej nie je vidiet. Jazdil nasucho … dojazdil na sucho.
To neprasklo z nabijania, kedze je to cele spojene, tak sila sa rozklada na obe nohy a hlavne vela energie sa strati pri pruzeni celych noh a ak je to postavene na zemy, tak guma vela utlmi.
Vidim to na regulernu unavu materialu, vidiet, ze stena je tenka, mozno chyba v procese odlievania.
Dnes počas podvečerného výjazdu zrazu papuliak cez riaditká. Garmin začal hneď kvíkať a chcel odoslať správu o páde. Tak rýchlo vypnúť, oprášiť sa, pozbierať povypadávané bidony, skontrolovať mobil a šup ho do zjazdu. Potom prudký výšľap, preradenie a reťaz končí za kazetou. Až vtedy zisťujem, že špic je kvalitne vytrhnutý, ráfik prasknutý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kameň som nevidel, počul som (aj trochu cítil) šupu. Musel byť voľný. Zrazu dačo a brzda nem-funguje ?.
Jedoval som sa, že prečo dajú hadicu pod stredovým spodkom pod rám, ale keď som našiel na ľavej kľuke pri oske dosť veľkú ryhu (aj bashguard mám, musel som sa fakt dobre trafiť), tak s malou dušičkou dúfam, že aspoň tá hadica nejakú energiu pohltila, a neodniesol to rám.
Hadica je celá zlomená, držala len na kúsku opletu.
Nie celkom demolácia ale úplnou náhodou som si to všimol pri kontrole niečoho iného a ušetril si tak jednu nepeknú držku.
Tejto technike radenia sa celkom úspešne vyhýbam. Spomenul som si ale že pri zjazde som dostal šupu papekom do kazety, pretože pod trailom som mal na kazete doslova napichnutý dosť veľký kus dreva, no bol mimo reťaz a k nárazu došlo v časti trailu kde sa už nešlape. Ale ktovie čo sa vzadu vlastne stalo. Drevo som pod trailom s použitím väčšej sily z kazety odstránil. Skontroloval som zuby. Všetko radilo a fungovalo dobre tak som to neriešil. Ponaučenie do budúcna, vždy skontrolovať celý pohon.
.
.
pa3km skus kontaktovat Martina hypsa https://www.instagram.com/hyps_martin/
To neprasklo z nabijania, kedze je to cele spojene, tak sila sa rozklada na obe nohy a hlavne vela energie sa strati pri pruzeni celych noh a ak je to postavene na zemy, tak guma vela utlmi.
Vidim to na regulernu unavu materialu, vidiet, ze stena je tenka, mozno chyba v procese odlievania.