Parameter sna bol nad všetkým, ale neviem o akých číslach hovoríš? 1190g majú konkrétne tieto moje galuskove, nájdi mi nejakého výrobcu s takou hmotnosťou pri 48mm profile s kotucmi. Von/dnu šírka je pre mňa úplne nepodstatný parameter, neviem čo s tým všetci majú. Teraz tam mám 28mm
galusky a už to je pre mňa brutálne veľa, nechcem mať z
cestaku pomaly MTB, kde sú tie časy keď sme 21mm galusky fúkali na 9 barov
Najväčší bonus pre mňa že má už netrápi bočný vietor ako pri Rovaloch (s tými som veľakrát musel v zjazdoch spomaliť lebo som sa bál a to mám dosť nízko pud sebazáchovy ?)
Nemôžeš čakať brutalne aerovlastnosti od vrchárskych kolies. Po roku s 64mm kolesami som zistil, že pre bežného smrteľníka má aero len jeden význam, že to dobre vyzerá ale tam to asi konci a potom začínajú všetky tie problémy s vetrom (a to mám 78kg)
A teraz k tým reálnym pocitom na ceste. Nebudem tvrdiť že je to hodné 5000€ (to si musí každý usúdiť sám ake má hranice hodnoty za peniaze) ale ten rozdiel oproti Rovalom je brutálny. To je tuhé ako nič iné, keramické ložiská sa točia sa to ako šialené. Myslim si že inú značku už hľadať nebudem takže odpoveď na tvoju otázku je áno, kúpil by som ich znova
Tu mas 1190g za tretinovu cenu s vnutornou a vonkajsou sirkou z tohto desatrocia, negaluskove. Sirka sa riesi kvoli tomu, kvoli comu sa riesia lahke kolesa, optimalizacia a setrenie wattov.