Kategórie
Bike-techmoj sa uz sklada, zatial iba torzo...
Novinka -5% Giant TCR Advanced 2 KOM bicykel, carbon
2 699 €
-5%
MOC 2 849 €
Novinka -17% BMC Teammachine R 01 ONE bicykel, carbon/neon red
9 999 €
-17%
MOC 12 999 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Výpredaj -10% BMC Teammachine SLR FIVE bicykel, arctic silver/black
3 799 €
-10%
MOC 4 499 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
noo, objavili sa dva kusy - jeden na bikeunion, ale ten sa predal skor ako som stihol zareagovat a druhy na fenixbike, kde tiez vraveli, ze je vypredany, ale klikol som v piatok poobede na stranku a objavil sa jeden dostupny kus a podarilo sa mi ho hned objednat, cize cisto nahoda, lebo vsade, kde som sa pytal su PRO a RACE verzie vypredane a nebudu, akurat ak ho mal niekto objednany, tak mozno dojde, ale ani nedavaju na web, lebo zmizne z predajne skor, ako stihnu aktualizovat stranky
tomu samozrejme rozumiem,už som čosi zažil,ale keď je taký silný vietor že by ma išlo zhodiť aj z klasického bajku tak logicky nevyťahujem cesťák a idem na mtb alebo gravel trochu do závetria.bavíme sa o velmi silnom vetre
65mm a 1380g? Moje Rovaly mali 64mm a 1580g....ak nemáš problémy pri bočnom vetre tak buď si nejazdil v poriadnom bočnom vetre alebo nemáš čistokrvný aero. Mne sa velkarat stalo že som musel v zjazde zároveň pribrzdovat a slapat (rýchlosť okolo 60-70kmh) aby to nešlo úplne na voľnobeh lebo sa celý bike rozochvel a neviem či by ma z neho nevyhodilo takže asi toľko k tej Aero výhode, keď ti fúka do chrbta tak je to dosť veľká pomoc ak to vladzes roztočiť, ak ti fúka protivietor tak je to aj tak len o tom čo máš v nohách a pri bočnom je to vždy boj lebo ťa to aj brzdí aj unáša preč z cesty...
Myslis takyto vietor? Na Lanzarote sme si ho uzili. Ale pojazdili sme aj v takom vetre.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
vtedy stacilo spomalit do 50kmh, uz to bolo ok... gumy jemne precnievaju raf.
zaujimave vsak ze zjazdovat homolku 60-70 pokial je cesta prazdna, slo to bez stresovych situacii.
bezne kolesa su ake su, otazka je ze ci nasobne vacsie priplatky za top modely maju hmatatelny rozdiel aj tychto veciach....
zaujimavy inovativny cerveny triatlonovy nastavec na riaditkach...
To sa tak naozaj volá? To znie ako zaklínadlo z Harryho Pottera
Nejak sa roztrhlo vrece s novými ,,výrobcami"