Tych 2.7 miliona sa za Bajana (pr3dchadzajuci starosta Petrzalky) prehajdakalo mozno za pol roka. Elektricka bude predrazena o ovela viac ako 2.7 miliona.
Je to pruser ale je to cca 20 Eur na obyvatela Petrzalky.
Hrcka bol extremne sporovlivy (mozno az prilis) a usetril ovela viac ako ten zlodej ukradol.
Keby sme mali takych politikov ako je Hrcka v statnej sprave, tak by sme neplatili miliardu rocne na urokoch statu. Co je 180 eur na obyvatela - rocne.
zase tieto bulsity o predrazenej elektricke - vysutazene to bolo za predkovidove ceny za ktore to uz nikto nechcel stavat, keby odisiel dodavatel, tak sa to stavia este dalsich 5 rokov a stalo by to 3x tolko
Nové sankcie proti Rusku majú podporu viac ako 80 zo 100 amerických senátorov z oboch strán, teraz sa čaká na pokyn z Bieleho domu. Zákon ukladá clo vo výške 500 % na tovary z krajín, ktoré nakupujú ruskú ropu, plyn, urán a iné produkty.
Fungujúcu napredujúcu krajinu nechce slovenský postkomunistický volič zamrznutý v 80. rokoch. Keď padala omietka z verejných budov celý jeho život, tak prečo by nemala padať aj teraz. Verím tomu, že keby sa zavreli hranice, tak sa ešte tešia z toho, že sa na dovolenky pôjde do kempov do unimobunky alebo zotavovní ROH s ranným cvičením a presným programom vedúceho.
ja chodím do kempov rád ... ale teda pod stan a nie do unimobunky ... a k rozcvičkám ... ja mám na pionierske tábory len a len dobre spomienky, ty nie? Nuž a takto nejako uvažuje kopec ľudí okolo 50-60 rokov veku
Ja ti tvoj spomienkový optimizmus neberiem. Zažil som aj pioniersky tábor, aj zotavovňu s ranným cvičením, radšej ako v kempe spím pod širákom. A na tom krásne je, že si môžem sám vybrať, kdežto je tu skupina obyvateľov, ktorí by radi toto nalinkovali aj ostatným, lebo z ich pohľadu je to to najlepšie a dobre už bolo a keď im to stačilo vtedy, tak to má stačiť nám aj teraz. A z toho dôvodu sa tu budeme takto stále motkať hore-dole. Nejaký progres bude ale oproti ostatným krajinám spomalený.
milujem slovné spojenie spomienkový optimizmus ... tak ja ti ešte pridám ... mne, slovensku a celému svetu bolo najlepšie za mečiara .... mal som kopec peňazí a žiadne záväzky, zarobil som aj na drukose ...
No vidíš, mne bolo dobre začiatkom 2000 rokov. Peňazí som síce extra nemal, ale zasa som bol mladší, bez záväzkov. Ale ani po 30-tke to nebolo zlé, síce tých peňazí bolo ešte menej, lebo záväzky, po 40-tke je to tiež fajn, lebo presne viem, čo chcem a aj tých peňazí je viac. A už som počul aj také, že najlepšie bolo na vojne, lebo sa človek nemusel o nič starať, presne vedel, čo má v ktorú hodinu robiť, dostal najesť v presne určený čas a jediné, čo ho trápilo bolo, kedy dostane vychádzku, aby sa mohol ísť s kamarátmi opiť.
A tak je fajn, že si človek môže vybrať a nechať aj druhých aby si vybrali podľa seba.
milujem slovné spojenie spomienkový optimizmus ... tak ja ti ešte pridám ... mne, slovensku a celému svetu bolo najlepšie za mečiara .... mal som kopec peňazí a žiadne záväzky, zarobil som aj na drukose ...
vojny mafianov, vypalne, "lietajuce" auta.....ked uz sa bavime o spominekovom optimizme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kolko je Smerakov?
Je to pruser ale je to cca 20 Eur na obyvatela Petrzalky.
Hrcka bol extremne sporovlivy (mozno az prilis) a usetril ovela viac ako ten zlodej ukradol.
Keby sme mali takych politikov ako je Hrcka v statnej sprave, tak by sme neplatili miliardu rocne na urokoch statu. Co je 180 eur na obyvatela - rocne.
Predrazena bude, neriesim teraz dovody.
Bullshity si strc do prdele.
Nové sankcie proti Rusku majú podporu viac ako 80 zo 100 amerických senátorov z oboch strán, teraz sa čaká na pokyn z Bieleho domu. Zákon ukladá clo vo výške 500 % na tovary z krajín, ktoré nakupujú ruskú ropu, plyn, urán a iné produkty.
https://dennikn.sk/minuta/4652156/?ref=mpm
Predrazena bude, neriesim teraz dovody.
Bullshity si strc do prdele.
Predrazena oproti comu? Neriesis dovody? To je zas co za napad? Zijes v realnom svete v ktorom existuje inflacia, covid a vojna, alebo v skumavke?
a teraz referendova otazka... odpustit a odpalit do prec?
A tak je fajn, že si človek môže vybrať a nechať aj druhých aby si vybrali podľa seba.
vojny mafianov, vypalne, "lietajuce" auta.....ked uz sa bavime o spominekovom optimizme
ty si nezarobil na Drukose, ale na tych, ktori este pozitivne snivali o sociku...
https://www.aktuality.sk/clanok/ow8FUQ2/ministerka-kultury-odvolala-z-funkcie-docasne-povereneho-riaditela-slovenskeho-literarneho-centra-gustava-murina/
https://www.aktuality.sk/clanok/586240/v-rtvs-konci-gustav-murin/