bol som len zabehnúť kotúče a platničky, zatiaľ je skoro niečo hodnotiť, resp. za tú krátku dobu som rozdiel nepostrehol. na mojej "testovacej dráhe" mám aj zopár schodov, ten bajk je neuveriteľne tichý, to je nádhera
Neukladaj bajk aby sa opierali kluky /pedale/ o zem, lebo Shimano motory to nemaju radi. Teda do zaruky to tak ukladat mozes, ale po zaruke si vymenu motora musis zaplatit. V pripade chyby E01020 je motor na vymenu.
tiež som sa nad tým pozastavil, ako niekto kto odjazdil na Shimano motoroch 3 sezóny bez jediného technického problému a bajk bol častejšie položený na pedáli ako niekde opretý
Kellys F60 po upgrejde a pred ním. 170mm vpredu aj vzadu.
Co je toto za ochranu, ktoru tam mas pls? To si si tam predpokladam ze sam dorobil, lebo od vyroby tam ziadna ochrana nie je pokial viem, co ma dost stve.
.....a tom máš odkial,takuto dobre mienenú radu ?....alebo inak,ten človek ktorý to tvrdí má nato nejaké rozumné vysvetlanie ?
Tuto informaciu mam od servisneho technika ktory pracuje v zastupeni Shimano Ceska republika. Shimano motory su nachylne na poskodenie torzneho snimaca pri bocnom zatazeni na os kluky a na vniknutie vody do motora cez gufera ktora vie tiez tento snimac poskodit. Nahradne diely na Shimano motory sa nevyrabaju tak je to prakticky neopravitelna vec. Pisem to len ako dobru radu nie ako povinnost to dodrziavat.
Co je toto za ochranu, ktoru tam mas pls? To si si tam predpokladam ze sam dorobil, lebo od vyroby tam ziadna ochrana nie je pokial viem, co ma dost stve.
Mam taku otazku,hodila by sa na tento ebike oranzova fox 36 kashima?rozmyslam uz niekolko mesiacov,ci ju tam dat,lebo by to uz bol trocha cirkus,ale mam ju doma,tak neviem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tuto informaciu mam od servisneho technika ktory pracuje v zastupeni Shimano Ceska republika. Shimano motory su nachylne na poskodenie torzneho snimaca pri bocnom zatazeni na os kluky a na vniknutie vody do motora cez gufera ktora vie tiez tento snimac poskodit. Nahradne diely na Shimano motory sa nevyrabaju tak je to prakticky neopravitelna vec. Pisem to len ako dobru radu nie ako povinnost to dodrziavat.
toto je ten blatníček
https://libike.sk/pp_1167_r02-theos-f_rt_fender_sk
Ale spat k otazke. Kashima sa hodi na vsetko 😉.