nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Vraj znova spadol. Traditions...
Bez toho by to nebol Roglič. Vychutnáva si to do posledného kilometra, teda pádu.
Uvidíme či za Boru skúsi tie preteky trochu urobiť mladý Pellizzari.
Podľa mňa on má od športového riaditeľa takú kartičku s deviatimi poličkami a po každom páde mu jedno políčko predierkuje. No a dnes vyplnil posledné políčko. 😄
asi dobre nenaplanovali tu vysokohorsku pripravu 😉
Ked budu robit konkurz na sportoveho riaditela, mozes sa prihlasit.
Carapaz bol vždy zaujímavý cyklista. Vždy niečo vyskúša. Len nech mu to ostane. Hlavne posledné dve horské etapy budú super náročné.
Som zvedavý ešte na Bernala. Dnes som nepozeral, ale vraj mal krízu, stihol sa vrátiť a potom zase stratil... Ale aj pre týchto pánov je dobré, že sa môžu trochu vyblázniť a majú o čo bojovať, keď tam nie je Pogačar.
Nie len tu. Aj komentátori na ES to tak medzi rečou spomenuli, že ide ako smrťou na kraji jazyka a potom zaútočí štýlom ako keby do seba kopol Bombu.
- POGAČAR Tadej
-ALMEIDA João
-NOVAK Domen
-YATES Adam
-WELLENS Tim
-NARVÁEZ Jhonatan
-SOLER Marc
-SIVAKOV Pavel
-POLITT Nils
-VAN AERT Wout
-YATES Simon
-VINGEGAARD Jonas
-JORGENSON Matteo
-KUSS Sepp
-CAMPENAERTS Victor
-BENOOT Tiesj
Ale sú to samozrejme len nejaké predbežné zostavy, plány tímov. UAE je v takej zostave napriklad teraz v horách, okrem Yatesa, ale ten má ist na tour tiež