Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Ked si vezmem MTB miesto cestaku - ani len upravena zvaznica nebola, vsetko asfalt
Niektoré tie stúpanie vypadajú byť slušné rampy cez 15%.
Tu su vsetky take - pod 10% v podstate rovina, nanajvys mierne naklonena
Tu su vsetky take - pod 10% v podstate rovina, nanajvys mierne naklonena
Veru, taká naklonená rovina občas tam bliklo 21-22%. To vidieť aj na dvoch fotkách ako sa to tam na krátkom úseku pred medzi dvomi vracačkami pridvihne.
Ale tak to sú tie vidiecke okresky v tých horách.
Podarilo sa mi prebit na super pozíciu v čele pretekov, takže sa mi vyhýbali prvé pády. Inak úplne prvý pád bol ešte v neutrálnej zóne, kde sme išli miestami 300-400w ešte pred oficiálnym štartom 😄
Prvých 20km som mal priemerku 48,7 km/h, prvých 30 km zas 47,4 km/h a prvých 40 km to bolo 45,8 km/h, čiže tempo bolo šialene. Hlavne zjazd po prvom stúpaní v 80 km/h obkolesený ďalšími asi 60 jazdcami bol super.
Nanešťastie, nejako okolo 40 kilometra bol hneď predomnou hromadný pád a ja som musel na niekoľko dlhých sekúnd zastaviť a vymotať sa z neho. Ostatní čo nepadli pekne prešli v rýchlosti okolo a rovno do dlhej sekcie protivetra. Snažil som sa prešprintovať naspäť, aj sa mi to podarilo, ale musel som držať okolo 400-450w aby som sa udržal a vtedy ma chytili kŕče do lýtok a bolo po pretekoch, čo je obrovská škoda.
čo sme my za národ...?