zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Z cyklistu iduceho 5 km/h je skupina 6 iducich 15 km/h s 8m medzerou. Podľa popisu to musela byt nejaka cielena blokacna jazda... Urcite si ich niekto odfotil, bud prve auto v kolone, za tych 40 minut, co sa za nimi vliekli, alebo sami blokatori cesty, aj s trciacou sipkou 1,5m(!) sa tym pochvalili.
Ak by bol znamy datum, mohli by sme hladat v sene internetov ci dopravnych správ.
Tridsiate auto v kolone uz nevidi tento detail.
Edit, záver: viem, beriem to prilis doslovne. Neboli tam, ale mohli.
Janko Trollko zase mlzi, vymysla rozpravky a mysli si, ze vedie vecnu debatu
Ale ine som chcel. Nejake nove info, ci uz ofiko alebo neofiko, o uzavere Juravy sa neobjavilo? Poslednych par dni uzavery(akoze) a ziadna komunikacia.
uid:
Ahoj, zatial neprisla ziadna ziadost... Tak neviem, ale obavam sa, ze to bude i nadalej neprejazdne...
Ja cerpam dovolenku, a koncim na urade, takze dalej sa uz tymto temam nebudem venovat....
V stredu rano som prebehol "trail" medzi Prístavným a Starým mostom a vďaka neznamemu za prepílenie toho topoľa, odgúľal som ho z chodníka.
Pri moste Košicka je este jeden tenší, ten by sa dal aj mensou rucnou, keby som ju mal zo sebou. Tak som aspon po celej dlzke "trailu" oblamal mrte konarov, od povodni to riadne zarasta.
Ahojte,
dostal som spravu, ze po cyklotrase Jurava sa da provizorne prejst... Nebude to asi pre cestne bike, ale ten kusok sa da aj pretlacit, ak niekto nema 300 € tretry
Poprosim o maximalnu opatrnost cez stavensiko krizovatky D1/D4, aby nam to opat nezavreli do konca novembra, ako bolo povodne planovane...
Zalezi len na tom, aby clovek bol disciplinovany a opatrny na stavenisku D1/D4...
Dakujem...
P.S. ak tam niekto pojde, poprosim hodte sem foto, ako to tam vypada...
Ten novy prechod cez stavenisko je prekvapivo dobry. Lepsi ako bol ten docasny predtym. Ziadne ostre hrany, Dobre oznacene spomalovace (vid priloha). Uplne v pohode aj na cestaku.
Starsie video, ktore je uz neaktualne a mozno ste ho podaktori uz zachytili. Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Sucasnu vladu nemusim, ale za toto Razovi palec hore. Pre vacsinu Slovenska bezvyznamna cyklocesta, ale postavil sa pred kameru a komunikuje s verejnostou.
Nebláznite, to su len marketingové videjká. V reálnom živote ministerstvo dopravy nerobí pre cyklo skoro nič, okrem mechanickej distribúcie európskych peňazí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by bol znamy datum, mohli by sme hladat v sene internetov ci dopravnych správ.
Tridsiate auto v kolone uz nevidi tento detail.
Edit, záver: viem, beriem to prilis doslovne. Neboli tam, ale mohli.
[presun do spravnej temy nebudem namietat]
Ale ine som chcel. Nejake nove info, ci uz ofiko alebo neofiko, o uzavere Juravy sa neobjavilo? Poslednych par dni uzavery(akoze) a ziadna komunikacia.
Ahoj, zatial neprisla ziadna ziadost... Tak neviem, ale obavam sa, ze to bude i nadalej neprejazdne...
Ja cerpam dovolenku, a koncim na urade, takze dalej sa uz tymto temam nebudem venovat....
Pri moste Košicka je este jeden tenší, ten by sa dal aj mensou rucnou, keby som ju mal zo sebou. Tak som aspon po celej dlzke "trailu" oblamal mrte konarov, od povodni to riadne zarasta.
dostal som spravu, ze po cyklotrase Jurava sa da provizorne prejst... Nebude to asi pre cestne bike, ale ten kusok sa da aj pretlacit, ak niekto nema 300 € tretry
Poprosim o maximalnu opatrnost cez stavensiko krizovatky D1/D4, aby nam to opat nezavreli do konca novembra, ako bolo povodne planovane...
Zalezi len na tom, aby clovek bol disciplinovany a opatrny na stavenisku D1/D4...
Dakujem...
P.S. ak tam niekto pojde, poprosim hodte sem foto, ako to tam vypada...
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Sucasnu vladu nemusim, ale za toto Razovi palec hore. Pre vacsinu Slovenska bezvyznamna cyklocesta, ale postavil sa pred kameru a komunikuje s verejnostou.