Trump - dedo zaseknutý v minulosti, ktorý uveril sám v seba, ale jeho kroky a "precitnutia" napr. voči Putinovi už sú každému na smiech. A postupne ho aj vlastní začnú nebadane usmerňovať. Žiaden geniálny stratég, iba využil vlnu proti liberálom.
Fico - posadnutý mocou a luxusom, momentálne má jedinečnú možnosť tú moc tu najviac zabetónovať. Využíva každú vlnu, ktorá príde a pomôže mu v tomto cieli. Takisto žiaden geniálny stratég, iba politik schopný využiť každú príležitosť, nemajúci problém urobiť zo seba šaša, ak mu to pomôže a preto môže podporovať aj Kotlára. To, čo niekto vidí v jeho geniálnosti je to, čo si veľa ľudí z opozície a voličov opozície nevie predstaviť a pripustiť, teda, že neexistujú žiadne hodnoty okrem seba samého a netreba sa obzerať na ostatných. Možno pribrzdí po aktuálnych vyhláseniach z EU, ale to závisí na tom, ako to má rozohraté u Putina a čo všetko mu môže Putin poskytnúť, vrátane peňazí v prípade stopnutých EU fondov. Rusi s tým nemali nikdy problém. Aj keď zomierali ich obyvatelia od hladu.
Kotlár - konšpirátor, ktorý aj verí tomu, čo rozpráva, zároveň si však uvedomujúci, že drží koalíciu za "gule". Má dosť priaznivcov, vytáča rozhľadených a hodnotových ľudí, spôsobuje chaos, čo Ficovi úplne vyhovuje, tak ho podporuje.
flegko “Ak je Robert F. podla nich psychicky zdravy a jeho zle rozhodnutia su motiovane maximalne jeho zlou povahou, co taky Donald T z obce Washington?”
imho tu pouzivas argumentancy faul, absolutne to spolu nesuvisi
a k tym psychiatrom, oni hovorili o niecom inom, nehovoriac o tom, ze ziadny z nich si nesmie dovolit diagnostikovat na dialku, mysliet si to mozu, ale to je asi tak vsetko
Včera som čítal, že aj keď im nabehne KDH (okrem Mikloška, ten je proti), majú stále pod 90 hlasov. Je tu však v rámci hnutia Slovensko Kresťanská únia so Záborskou, ktorá má 2 poslancov a mohla by teoreticky hlasovať za. Vraj, ale len vraj, sú za zmeny ústavy týkajúce sa rodov a pod., ale zásadne proti 1 volebnému obvodu. A teda hlasovať nebudú.
Snáď to je pravda a táto Nastrelvláskova podlosť im neprejde. Ten chudák dlhodobo potápa vlastnú stranu, absolútne odborne nekompetentný človek, ktorý sa teraz chytá všetkého.
Kamarát, člen KDH, na moju otázku, že prečo skáču Ficovi na lep, odpovedal, že čo majú robiť, keď im berie agendu. Vraj oni s tým prišli už cez leto 2024 (neviem presne) a teraz, keď im to Fico kradne, tak musia na to pristúpiť, lebo že čo by na to povedalo tvrdé kresťanské jadro voličov. Vraj v tom majú sami rozkol, ale je to pre ich voličov, tak závažná téma, že musia na ňu reagovať. Stále pri tom však zdôrazňoval, že oni s tým prišli prví a Fico im to jednuducho ukradol. A to ich na tom naviac štve. Aspoň tak mi to z tých vyjadrení prišlo.
Takže strana, na ktorú sa demokratické spektrum nemôže vôbec opierať, lebo tí sa nechajú kúpiť za 30 strieborných, keď už to mám povedať im blízkym jazykom.
pre tych par dochodcovskych dezolatov ortodoxneho typu, nema zmysel drzat pri zivote taku bezvyznamnu, pokrytecku stranu ako je kdh...
nacase urobit politicku samovrazdu, a jednoducho to zabalit....mlady rozumni ludia seru zvysoka na taketo zastarale, skostnatene struktury
No zase by som ich tak neskatulkoval. Poznam par ludi, ktori KDH volili naposledy a teda vsetci su vyrazne proti aktualnej situacii a nie su to rozhodne dezolati. Taktiez otazka 2 pohlavi v ustave ich absolutne netrapi. Ale ano, nechapem preco to hodili prave KDH.
Včera som čítal, že aj keď im nabehne KDH (okrem Mikloška, ten je proti), majú stále pod 90 hlasov.
Ak tá zmena Ústavy neprejde kvôli jednému, Mikloškovmu hlasu, tak nielenže splnil svoju historickú úlohu (to už spravil dávno), ale zapíše sa do dejín ešte silnejším písmom. Go, Fero, go!
Ak pride k hlasovaniu, tak budu mat 90tku istu. Fico taketo veci nenechava na nahodu.
Ak tomu ale spravne rozumiem, tak teraz chcu "len" vyhodit Matovicovu ustavnu poistku s jednym volebnym obovodom. Cize sa vratime o par rokov dozadu a este sa vlastne nic zasadne nestalo.
Moja otazka znie - co potrebuju na naslednu zmenu volebneho zakona s upravou na viac volebnych obvodov. Tam je potrebna tiez ustavna vacsina alebo uz staci len nadpolovicna?
To áno, Mikloško ma veľmi príjemne prekvapil v rámci debaty o zmene ústavy, najprv som bol normálne v tom že ide o vyjadrenie návrhára. Vidím tam dosť výrazný kontrast voči Záborskej, Vašečkovi alebo nakoniec aj Majerskému (nepopieram, že ľudia čo v súčasnej situácie ako jedinú a najvyššiu prioritu vidia "kultúrno-etické otázky" sa mi neskutočne hnusia) a dosť ma zaráža, že sú kolektívne braní ako v podstate totožní kresťanskí demokrati, keď to diplomaticky povedané veľmi nevychádza ...
KDH neslo do vlady s Ficom, ale idu mu odhlasovat zmenu ustavy. Nepochybujem o tom, ze v momente, ked to urobia, su natrvalo pod 5%. Este je smutne, ze to vedenie strany je take blbe, ze na toto Ficovi skocia. Zrejme si neurobili po poslednych volbach domacu ulohu, ked ani len netusia vdaka akym hlasom sa prekruzkovali do parlamentu. Aj ked cast tych hlasov uz odisla s Holeckovou, ale tam je aj ta odpoved. Konzervativna volicska zakladna KDH je slaba, tam ich davno vykradli Republika, Smer, SNS. Predpokladam, ze takemu Stachurovi nebude po chuti nahanat volicov Kotlara, ale tak im treba.
A podľa toho, čo som písal vyššie, pôjdu do ešte väčších extrémov, lebo namiesto vybudovania modernej kresťanskej strany v súlade s myšlienkami dvoch posledných pápežov, si radšej vyberú upalovanie bosoriek. V podstate nik nerobí pre zníženie počtu kresťanov v SR viac ako KDH a KU.
Predpokladam, ze takemu Stachurovi nebude po chuti nahanat volicov Kotlara, ale tak im treba.
Ak za to KDH naozaj zahlasuje, tak pre mňa bude veľkým sklamaním František Majerský. Doteraz mi bol sympatický, človek z praxe, záchranár, ten už predsa o živote niečo musí vedieť, ... ale asi sa mýlim .
"Trestný výpravca" Zdechovský (europoslanec, ČR) pre SME: "Smerák/hlasák Ondruš lže". Toto mentorovanie od ČR je ťažké počúvať a je to veľmi ponižujúce, ale nedá sa inak, keď tu vládne kleptokracia a charakterová žumpa.
Andrej Danko pripustil vystúpenie z Európskej únie, označil ju za žalár národov. Reagoval tak na video, v ktorom organizátorom petičnej akcie za vystúpenie z EÚ a NATO povedal, že „prichádza čas, keď musíme z Európskej únie odísť“.
Video šíri opozičné Progresívne Slovensko.
„Ak máme žiť v žalári národov, že niekto povie, že je normálne jesť chrobáky alebo si budú Nemci a Francúzi robiť, čo chcú, a nemecký kancelár nám bude odkazovať, že haló, ak nebudete poslúchať, tak vám zoberieme eurofondy… Kto je nemecký kancelár? On nie je nadriadený nášmu predsedovi vlády. Hlavne nech sa pozrú, ako zisky odlievajú zo Slovenska,“ rečnil predseda SNS na dnešnej tlačovke.
„Robia z nás normálne otrokov. Naši ľudia produkujú hodnoty na to, aby Nemci (dávali) prisťahovalcom, každému čo tam žije… To si treba povedať, že Nemci žijú zo životnej úrovne aj slovenskej pracovnej sily. Aby nemecký kancelár povedal, keď nebudete počúvať… vtedy príde debata aj o tom, čo ďalej v Európskej únii. Ak nás ďalej chcú brať ako nesvojprávnych, povýšenecky, tak nech si žijú ďalej bez nás.“
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Fico - posadnutý mocou a luxusom, momentálne má jedinečnú možnosť tú moc tu najviac zabetónovať. Využíva každú vlnu, ktorá príde a pomôže mu v tomto cieli. Takisto žiaden geniálny stratég, iba politik schopný využiť každú príležitosť, nemajúci problém urobiť zo seba šaša, ak mu to pomôže a preto môže podporovať aj Kotlára. To, čo niekto vidí v jeho geniálnosti je to, čo si veľa ľudí z opozície a voličov opozície nevie predstaviť a pripustiť, teda, že neexistujú žiadne hodnoty okrem seba samého a netreba sa obzerať na ostatných. Možno pribrzdí po aktuálnych vyhláseniach z EU, ale to závisí na tom, ako to má rozohraté u Putina a čo všetko mu môže Putin poskytnúť, vrátane peňazí v prípade stopnutých EU fondov. Rusi s tým nemali nikdy problém. Aj keď zomierali ich obyvatelia od hladu.
Kotlár - konšpirátor, ktorý aj verí tomu, čo rozpráva, zároveň si však uvedomujúci, že drží koalíciu za "gule". Má dosť priaznivcov, vytáča rozhľadených a hodnotových ľudí, spôsobuje chaos, čo Ficovi úplne vyhovuje, tak ho podporuje.
imho tu pouzivas argumentancy faul, absolutne to spolu nesuvisi
a k tym psychiatrom, oni hovorili o niecom inom, nehovoriac o tom, ze ziadny z nich si nesmie dovolit diagnostikovat na dialku, mysliet si to mozu, ale to je asi tak vsetko
Snáď to je pravda a táto Nastrelvláskova podlosť im neprejde. Ten chudák dlhodobo potápa vlastnú stranu, absolútne odborne nekompetentný človek, ktorý sa teraz chytá všetkého.
Takže strana, na ktorú sa demokratické spektrum nemôže vôbec opierať, lebo tí sa nechajú kúpiť za 30 strieborných, keď už to mám povedať im blízkym jazykom.
nacase urobit politicku samovrazdu, a jednoducho to zabalit....mlady rozumni ludia seru zvysoka na taketo zastarale, skostnatene struktury
KDH uz oslovuje len ludi ako je Zaborska
Ak tá zmena Ústavy neprejde kvôli jednému, Mikloškovmu hlasu, tak nielenže splnil svoju historickú úlohu (to už spravil dávno), ale zapíše sa do dejín ešte silnejším písmom. Go, Fero, go!
Ak tomu ale spravne rozumiem, tak teraz chcu "len" vyhodit Matovicovu ustavnu poistku s jednym volebnym obovodom. Cize sa vratime o par rokov dozadu a este sa vlastne nic zasadne nestalo.
Moja otazka znie - co potrebuju na naslednu zmenu volebneho zakona s upravou na viac volebnych obvodov. Tam je potrebna tiez ustavna vacsina alebo uz staci len nadpolovicna?
Ak za to KDH naozaj zahlasuje, tak pre mňa bude veľkým sklamaním František Majerský. Doteraz mi bol sympatický, človek z praxe, záchranár, ten už predsa o živote niečo musí vedieť, ... ale asi sa mýlim
budem parafrazovat klasika: Volic je hovno, volic rychlo zabuda
https://www.youtube.com/watch?v=9pI0PqiLOzA
https://mzv.gov.cz/jnp/cz/udalosti_a_media/tiskove_zpravy/prohlaseni_vlady_ceske_republiky.html
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-nato-i-eu-odsoudily-zakernou-cinskou-kyberkampan-proti-cesku-40523141
Andrej Danko pripustil vystúpenie z Európskej únie, označil ju za žalár národov. Reagoval tak na video, v ktorom organizátorom petičnej akcie za vystúpenie z EÚ a NATO povedal, že „prichádza čas, keď musíme z Európskej únie odísť“.
Video šíri opozičné Progresívne Slovensko.
„Ak máme žiť v žalári národov, že niekto povie, že je normálne jesť chrobáky alebo si budú Nemci a Francúzi robiť, čo chcú, a nemecký kancelár nám bude odkazovať, že haló, ak nebudete poslúchať, tak vám zoberieme eurofondy… Kto je nemecký kancelár? On nie je nadriadený nášmu predsedovi vlády. Hlavne nech sa pozrú, ako zisky odlievajú zo Slovenska,“ rečnil predseda SNS na dnešnej tlačovke.
„Robia z nás normálne otrokov. Naši ľudia produkujú hodnoty na to, aby Nemci (dávali) prisťahovalcom, každému čo tam žije… To si treba povedať, že Nemci žijú zo životnej úrovne aj slovenskej pracovnej sily. Aby nemecký kancelár povedal, keď nebudete počúvať… vtedy príde debata aj o tom, čo ďalej v Európskej únii. Ak nás ďalej chcú brať ako nesvojprávnych, povýšenecky, tak nech si žijú ďalej bez nás.“
Na jeho FB stránke sa to len tak hemží absolventmi vysokej školy života.