Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Citujem : “V tejto súvislosti bol páchateľ eskortovaný na príslušné obvodné oddelenie v treťom bratislavskom okrese, kde mu už poverený príslušník PZ vzniesol obvinenie pre prečin výtržníctva. V prípade preukázania viny pred súdom mu hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ informovala bratislavská polícia.
...sorry, ale nemám slov👎👎👎
A ja si cez Karpaty chodím sama už o štvrtej ráno, že keď tu nemáte medvede, nemám sa čoho báť Stretnúť ho sama na niektorých miestach, tak asi sa domov nevrátim. Naposledy na dlhom výjazde som v jednej doline na začiatku stretla motorkára, kúsok ďalej ďalšieho. Obaja telefonovali. Nikde nikto, len les na Liptove. Akože, dobre mi riťou stislo, myslela som, že sa dohadujú na mne. Prvé, čo ma napadlo, že ako im vôbec nastriekam sprej do očí, keď majú prilby.
Dnes bola miliarda hnusných malých mušiek. Stále však lepšie ako komáre. :-) Prvý krát som išiel od Čmeľka na Čermákovu lúku, aj z tejto strany je to fajn. Na Jágrovú som tlačil ten prvý prudký breh. A spratal som aj jeden konár, ktorý pešiakom zrejme nevadil.
Niekto si vybera smer singla podla toho ci ide dole kopcom , ini zas preferuju hore kopcom a potom sme tu taki, ktorym to je jedno pokial maju svah po pravej strane
Dnes z PK cez 3Bresty a 3KK do Limbachu.Pekné počasie aj terén, a ešte som stretol príjemného bikera z S.Jura...neviem či mám už paranoju, ale na traily pri 3Brestoch som v strede vyjazdenej stopy našiel záhadný predmet...položený na kameni, a aj keď neboli tie "zuby" moc ostré, nejakú škodu to mohlo urobiť...👎😱...vyzerá to ako nejaká stupačka z motorky, traktora, aby sa Ti nešmýkala noha, ale že odpadla akurát v strede trailovej stopy da mi nechce veriť👎😱...Čo Vy na to páni?😎
Ráno z PK na Čermáčku a Hubalovú, potom späť cez Zochovu chatu a Modru. Nad Pezinkom iba mokro a vlhko, od Čermáčky už blato. Tá ČTZ na Hubalovú, a zo Zochovej chaty pri Vištuckom potoku sú top👍 cesty v MK😎...
Tak ja som sa dnes dozvedel o klincoch na svatom vrchu, 3 defekty. 7x fukanie kolies a zhadzovanie dusi, stare flaky co som nosil v batohu boli k prdu, rozpadli sa , nakoniec som dosiel domov vdaka striebornemu ducktape, posluzil ako flak. Teraz som cital ze uz tam boli tie klince pred mesiacom+ a vytahovali sa niektore, su tam znova.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozme byt radi ze nikoho nezamordoval tymi nozmi.
Ale aj to ze vcera.nejaky dedko zrazil autom zenu na bicykli... vsetci magori su na koni a citia sa strasne sebaisti..
...sorry, ale nemám slov👎👎👎
Haha u mna radsej na lavej 😂