zalozim novu temu kedze niektorym sa nevidelo ze spamujem inde , dnes zase hradza nesklamala, culy ruch po celej trase az do cunova... ked odratam tych xy osobnych aut (niekde medzi 5-10) tak este tam bol 2x traktor, 1x bager, 1x nakladiak, 1x zeriav )) dnes sa fakt cinili
Povedal by som, že hoď to na Odkaz pre starostu, ale ako to poznám, skončilo by to ako väčšina podnetov správami typu "zmena zodpovednosti", alebo "ďakujeme za nahlásenie podnetu, o jeho riešení Vás budeme informovať" (a potom ticho)...
To rozkopané na hrádzi je kvôli oprave závlahového potrubia. Cesta patrí SVP, alebo VV. Mohli tam dať niečo pre cyklistov, aby vedeli prejsť, ale nie je to ich povinnosť, takže usúdili, že je to zbytočné.
Potrubie je opravené, zostáva dať cestu do pôvodného stavu. Nie je to priorita, takže buďte trpezliví.
da sa niekomu napisat, aby to brali ako prioritu? vysvetlit ze to moze sposobit zbytocne zranenia na hradzi. mozno ked nas zopar napise, zecnu na to pozerat inak.
dnes to bolo ozbacene paskami z oboch stran ale su to take pasky ultralight
Netradičný pohľad dnes ráno pred Juravou, sprevádzaný hlukom rotorov: dva španielske Chinooky a NH90. Podvečer som ich videl opäť, a možno sa podarí znovu, zdržia sa u nás vraj dlhšie.
ano viem, dnes som tade siel, a dal som 100 km po rakuskom graveli. Boli ma cely clovek, myslim ze este viac nez keby som to dal v karpatoch nebolo tam moc tiena, furt na slnku...
Konecne prerabaju tento usek oproti SLSP. Lepsie by samozrejme bolo potiahnut dalej tu cyklotrasu, ale snad aspon zrusia vysoke obrubniky a bude to zjazdne pre bajky
Však do Rače máš jazdiť okolo Malého Dunaja, okolo letiska a cez Juravu
No ale vážne, jazdím tak, teda z Rače na Nivy, a dá sa to, ale infraštruktúra je veru taká polovičná... nakoniec v praxi je to časť jazdy po cyklocestách, čast pomedzi autá v premávke, alebo si to prípadne miestami ešte aj potlačím po chodníkoch a prechodoch...
No a tiež som si vravel nedávno, že tie jazdy po meste sú pomaly náročnejšie na koncentráciu a bike, ako tá Jurava a podobné cesty medzi dedinami, so všetkými možnými jamami pri krajniciach po meste...
Po strkovec je to fajn, aj ked tiez nie uplne 100%, ale da sa, rekonstrukcia podjazdu tomu pridalo DH level nebezpecnosti, sice to potom prerobili tak nejako .. ale stale to neni 100%. Okolo kauflandu by to nebolo zle potom, ale ten semafor tam trva celu vecnost a neni naraz prejazdny. Jediny suvisly kus bez aut (teda viac menej bez) bol ako pises cez Juravu, ale prvy problem je most v podunajskych, ktory budu opravovat asi dalsich 5 rokov a teraz este ta dialnica, ale tu tak dlho nebudu dufam robit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Povedal by som, že hoď to na Odkaz pre starostu, ale ako to poznám, skončilo by to ako väčšina podnetov správami typu "zmena zodpovednosti", alebo "ďakujeme za nahlásenie podnetu, o jeho riešení Vás budeme informovať" (a potom ticho)...
da sa niekomu napisat, aby to brali ako prioritu? vysvetlit ze to moze sposobit zbytocne zranenia na hradzi. mozno ked nas zopar napise, zecnu na to pozerat inak.
dnes to bolo ozbacene paskami z oboch stran ale su to take pasky ultralight
Už skoro mesiac od 20.5.
No ale vážne, jazdím tak, teda z Rače na Nivy, a dá sa to, ale infraštruktúra je veru taká polovičná... nakoniec v praxi je to časť jazdy po cyklocestách, čast pomedzi autá v premávke, alebo si to prípadne miestami ešte aj potlačím po chodníkoch a prechodoch...
No a tiež som si vravel nedávno, že tie jazdy po meste sú pomaly náročnejšie na koncentráciu a bike, ako tá Jurava a podobné cesty medzi dedinami, so všetkými možnými jamami pri krajniciach po meste...